Arkadaşlar ben uzun zamandan beri siteye gelemedim türkiyeye gittim geldim gittim geldim bu arada eşimlede ayrıldım türkiyeye geri dönmeye karar verdim birazda bunalıma girdim bazı sıkıntılarda çektim şuan bir sene oldu türkiyedeyim ama çok zorlanıyorum burası gerçekten çok zor uğraşıyorum genede almanya gibisi yok dönebilirim bu gidişle neyse ben şimdi sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum herkese selamlar
Karamsar insan,kendi kendinin en büyük düsmanidir.
..tekrar hosgeldiniz,izdirabini anliyorum, yurt disindaki bir avrupa ulkesinin yasamina ayak uyduran insan turkiyeye gidince her seyler ters geliyor,birde ekmek parasi icin calismak cabalamak olursa daha zor oluyor..Ben arasira tatile giderim ama bir kac hafta sonra cebimdeki pasaport ve bilet beni durtmeye baslar, yani icime sikinti gelir, en son gittigimde 3 ay kaldim ama cok cok gezdim,birde misafir olarak kaldigimiz ev cok rahatti,buna ragmen yine donus gununu iple cekmeye basladim
...Her yerde kriz var is bulmak cok zor ekmek aslanin agzinda,ve turkiyedeki is yerleride insani kole gibi calistiriyorlar ve cok az maas veriyorlar,uni mezununun kahvecilik yaptigina sahit oldum.neyse konuyu dagitmiyayim, paylasimlarini bekliyoruz