Selam arkadaşlar.. Ben tüm bilim dallarıyla ilgilenen biriyim ve geçenlerde bir sitede birkaç kişinin onayladığı bir bilgiye ulaştım ancak sitenin aktifliği benim girdiğim gün durdurulmuş. Sizlere sitede gördüğüm yazıyı anlatmak istiyorum ve eğer bu konu hakkında bilgileri olanlar varsa gönderirse sevinirim.
Morgûl diye bir tanım verilmiş. Söylenene göre bu tanımın anlamı Günümüzde Telekinetik enerji diye bildiğimiz yeteneğin katlarca kat daha yükselmiş haline deniyormuş. Yani zihin gücüyle kaşığı eğen veya nesneleri havalandirabilen insanların yanı sıra Morgûl denen şey bu gücün oldukça fazlasıymış. İnsanları dahi kontrolüne alabiliyormuş. Ve bu söylenen yeteneğe sahip insanların tutulduğu bir yer varmış. Orada geliştirilip Kendi amaçları için kullanılan insanlar. Yani genç yaşta ailelerine eğitim amaçlı , burs fln kazandı diyip alıyorlarmış ve uzun süre boyunca eğitiliyolarmış eğer ki başarılı olurlarsa yaşıyorlar ve kendileri için kullanılıyolar ama başarılı olamazlarsa öldürülüyorlarmış.
lütfen eğer bilgisi olan varsa yazsın!! Çünkü bir kaç arkadaşım 2 sene önce yurt dışına eğitime gitti..2 senedir de haber yok!! Aileleri sanırım biliyor ama ailelerinden de haber alamıyorum!! Haberleri bekliyorum!!