You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

nurten

Beginner

• female
  • "nurten" started this thread

Date of registration: Nov 17th 2008

Level: 10 [?]

Experience: 1,283

Next Level: 1,454

• Send private message

Steinbock

1

Saturday, November 7th 2009, 2:55pm

msn açılmıyor

arkadaşlar merhaba
Benim msn ile ilgili bir sorunum var.Kendi bilgisayarımdan başka bir hesapla msn açılıyor ama kensi hesabım açılmıyor.Aynı şekilde internet üzerinden de açabiliyorum hesabımı.MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarının izin verilenler dosyasına taşımam gerekiyormuş ama bir türlü beceremedim.Windows update den bir sürü güncelleme yaptım ama olmuyo olmuyo.İnternet ten araştırıyorum ama net bi cvp yok.81000306 hata kodu veriyor.Vista kullanıyorum.Bilen biri varsa bana yardım edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,588,235

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

2

Thursday, November 12th 2009, 2:07am

RE:msn açılmıyor

Msn Messenger 81000306 Hata Kodu ve Çözümü

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin: Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.
Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun.
Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

http://www.onur-board.eu/board.php?boardid=1294

This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Nov 12th 2009, 2:19am)

Counter:

Hits today: 328 | Hits yesterday: 4,078 | Hits record: 9,256 | Hits total: 753,720 Average hits: 2,218.3 | Clicks today: 12,303 | Clicks yesterday: 27,206 | Clicks total: 6,343,380 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,669.39 Counter age (days): 339.77 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri