You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

irfanco

Beginner

• male
  • "irfanco" started this thread

Date of registration: May 19th 2008

Occupation: teknisyen

Hobbies: spor

Level: 15 [?]

Experience: 5,860

Next Level: 7,465

• Send private message

Jungfrau

1

Sunday, November 30th 2008, 10:36pm

pc camera ay tech

arkadaşlar pc camera ay tech kuramıyorum yardım edermisiniz
çok guzel bir siteniz var gordüm o yüzden üyeniz olmak istedim

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,588,371

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

2

Friday, March 20th 2009, 12:37pm

RE:pc camera ay tech

Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi burada sarı ünlem işareti olan donanımların driverleri problemli veya yüklenmemiştir. Bu driverlerin hepsini tamamladıktan sonra; varsa ekran kartının driverini (microsoft olmayan) yükleyeceksiniz. Daha sonra wepcam takılı değil iken driverini yükleyip, taktığinizda donanım yüklenmesinde bir problem olmayacaktır. Fakat tekrar problem görürseniz bu sarı ünlem ile işaretli donanım üzerine tıkla (KOD:XX) bir hata kodu verir bu koddan gidilerek problemi çözmeye çalışırız, veya bu sarı ünlem ile işaretli donanım üzerine sağ tıklayıp donaınımı ğüncelleştir dedikten sonra; Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra gözat ile> driverin bulunduğu klasörü gösterip driveri yüklemesi için gösteriyoruz.

http://www.a4tech.com/ennew/downloads.asp

buradan drive indir marka ve modeleline göre eger olmassa ikinci secenek

önce web cam ın drıverlerını kaldır sonra ses kartının drıverlerını ve sonra web cam ın drıverlerını tekrar kur arkasından ses kartının drıverlerını kur

NOT: tekrar burya cevap yaz oldu veya olmadi diye

sana bir link daha drive yüklü bu ikisini denemeni tavsiye ederim 48,9 mb bunu indir dene sorununu cözmesi lazim

http://rapidshare.com/files/211391248/pc_camera_ay_tech.zip

bigizi

Beginner

• male

Date of registration: Feb 20th 2008

Level: 19 [?]

Experience: 21,751

Next Level: 22,851

• Send private message

3

Saturday, March 21st 2009, 1:40am

slm

tekrar yükle yada baska bilgisayarda dene olmuyors arizalidir

Counter:

Hits today: 473 | Hits yesterday: 4,078 | Hits record: 9,256 | Hits total: 753,865 Average hits: 2,218.28 | Clicks today: 14,074 | Clicks yesterday: 27,206 | Clicks total: 6,345,151 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,670.87 Counter age (days): 339.84 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri