You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

babayaro

Trainee

• male
  • "babayaro" started this thread

Date of registration: Sep 14th 2005

Occupation: Mechaniker

Hobbies: fussbal

Level: 28 [?]

Experience: 168,545

Next Level: 195,661

• Send private message

Wassermann

1

Sunday, December 7th 2008, 10:55pm

Adac Islami kötülüyor haydi hep beraber protesto

Arkadaslar
eger aranizda ADAC üyesi varsa mutlaka bu ayki Adac dergisi evinize gelmisdir.
Bu ayki derginin 97.sayfasinda Yüce Dinimiz Islami Karalayan Asalayan ve terörist bir din olarak tanidan bir Kitapin tanidim Reklami yapilmaktadir.
Sizden Ricam bu olaya duyarsiz kalmayalim ve Üyelerinin bir cogu müslüman olan Adac a Protesto Maili gönderelim. Allah Riza icin.
Tesekkürler

This post has been edited 1 times, last edit by "babayaro" (Dec 7th 2008, 11:36pm)

*HasaN*

Onur-board **FUN**

• male

Date of registration: Jun 29th 2007

Occupation: Elektrik

Hobbies: Güzel olan hersey

Level: 36 [?]

Experience: 877,035

Next Level: 1,000,000

• Send private message

Skorpion

2

Sunday, December 7th 2008, 11:01pm

RE:Adac Islami kötülüyor

Bilgilendirme İçin teşekkürler gereken Hassasiyet Arkadaşlarımız Tarafından Gösterilecektir
Konu Uygun Yere Kaydırılmıştır...

babayaro

Trainee

• male

• Send private message

Wassermann

3

Monday, December 8th 2008, 5:59pm

An: adac@adac.de
veya
An: motorwelt.leserbriefe@adac.de

Betreff: Heft 12/08 Hetzpropaganda ISLAM

Sehr geehrte Damen und Herren,

Mit viel Vergnügen und Interesse habe ich die Ausgabe ADAC Motorwelt Heft 12/08 durchgelesen.

Bis zur Seite 97 habe ich den Inhalt wie gewohnt verfolgt. Ich musste nichtdestotrotz feststellen, dass auf dieser Seite um ein unseriöses, unwissenschaftliches PROPAGANDA- Buch beworben wird, das den Islam, die Religion von vielen Ihrer Mitglieder, als herabwürdigend und gewalttätig darstellt.

Daher bitte ich Sie ihrerseits, um eine ernsthafte Entschuldigung gegenüber ihren muslimischen Mitgliedern.
In Zukunft kann ich sonst nicht ungewiss weiterhin Mitglied in einem Club sein, der in seinen Publikationen, gegen eine Religion wie den Islam, eine hetzende Hasspropaganda unterstützt. Dieses Verhalten kann man nicht der Pressefreiheit zuschreiben. Wir leben in einer Gesellschaft, in der viele Kulturen und Religionen miteinander leben. Dazu gehört an erster Stelle die Toleranz und Achtung gegenüber den Mitmenschen.

Ausserdem ist das Zitat nicht Erdogan zu zuordnen, das Zitat stammt aus einem Gedicht von dem türkischen Dichter und Intellektuellen Necip Fazil Kisakürek.

Zu Ihrer Kenntnissnahme

PS: Schauen Sie sich bitte den Beitrag von Hagen Rether einmal an: http://de.youtube.com/watch?v=QL65dcC_UNM

Arkadaslar bu emaili herkes göndersin adac ye bu ekmeksizlere firsat
tanimayalim böyle birsey kabuil edilemez
gerekirse kündigen

kahan

Trainee

• male

Date of registration: Dec 3rd 2008

Occupation: Makine uzmani

Hobbies: Türk tarihi / El sanati

Level: 27 [?]

Experience: 144,393

Next Level: 157,092

• Send private message

Jungfrau

4

Monday, December 8th 2008, 10:50pm

Kardes bu metnin aynisini bana gönder bende adacıi birde arkadaslari dagitayim,Valla cok güzel yazmissin ,ellerine saglik,cünkü bende oraya üyeyim,müslümanlarin yalniz kalmadiklarini anlasinlar.Köfttehorlar..
Eyvallah kardesim.
KARA Dumrul

• female

Date of registration: Jan 16th 2006

Level: 25 [?]

Experience: 90,421

Next Level: 100,000

• Send private message

Fische

5

Tuesday, December 9th 2008, 8:06am

bende adac a üye olacaktim ama böyle bir hakaretten sonra üye olmam mümkün degil.arastirdim ayni imkanlari daha ucuza taniyan ace diye bir baska firma var oraya üye olacagim sizede tavsiye ederim.hatta türk bir bayanla konustum isderseniz numarasini sizede verebilirim saygilar.

selo

Sanal Alemin Ajani

• male

Date of registration: Jun 30th 2006

Occupation: issiz

Level: 33 [?]

Experience: 499,797

Next Level: 555,345

• Send private message

Widder

6

Tuesday, December 9th 2008, 3:24pm

RE:Adac Islami kötülüyor haydi hep beraber protesto

bilgilendirdigin icin cok tesekkürler kardes ben oraya hemen okur okumaz senin yazdigin maili attim *45*
Atese dayanabilecen kadar günah isle

[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9603/seloey3.gif[/IMG]

babayaro

Trainee

• male

• Send private message

Wassermann

7

Tuesday, December 9th 2008, 4:47pm

iste arkadaslar yaptikklari ayip ama birgün kiymetimizi anlayacaklar gec olacak.

ilginc

CiMBoMBoM

• male

Date of registration: Nov 21st 2008

Hobbies: Spor,Sinema

Level: 26 [?]

Experience: 120,254

Next Level: 125,609

• Send private message

8

Monday, December 22nd 2008, 5:11pm

Protesto

ArkadasLar protestomuzu bu sekiLde deiL buraya sitemimizi diLe getirdikten sonra ayni sekiLde ADAC a mektup yazarak bunu konuyu ya duzeLtmeLeri sonrasinda özur diLemeLerini istemek sonrasinda isteyen adac cikisini verebiLir

Date of registration: Jan 11th 2009

Level: 24 [?]

Experience: 73,657

Next Level: 79,247

• Send private message

Krebs

9

Tuesday, January 27th 2009, 9:38am

ıyıkı olmamısım uye bende. sımdı gerekenı sen yaptın.bende yapıcam ellerıne saglık tesekkurler

10

Thursday, December 17th 2009, 2:39pm

sadece adac degilki islami kötüleyen, türkiye'de yasayan hiristisyanlar kurban bayramına'dan önce islam diye bir din yok, gök din'dir vs.
arkadaşlarla bilumum girişimlerde bulunduk, maalesef ilgi gösteren bizden başka pek fazla kişi yoktur.

başka ilginç bir olay, İKEA ümraniye şubesi, sürekli noel müziği çalıyor bunu tenkit eden bir çocuğu gözledim - erkek çoçuğu 10 yaşındaymış, sürekli özellikle kurban bayramı döneminde çaldığınız için rahatsız oldum diye söylüyor halkla ilişkiler müdürüne, ve ekliyor her tarafı noel alışverış için süslediniz, neden türk kahve satış köşesi yok, neden kurban bayramına değinen birşey yok müziği kapatın dedi !! halkla ilişkiler müdür ne derse beğenirsiniz ! beğenmiyorsan gelme buraya biz istediğimiz çalarız !!! 10 yaşındaki erkek çoçuk beni hayrete düşürdü, sen kimi kimin yerinden kovuyorsun diye keskin tutum sergiledi, annesi geldi, annesi de kendisi gibi ilginç bir görüntü çiziyor, her ikisinden beklenmeyen katı bir tutum !anne gayet normal hoş genç esmer, fakat duruşu ve yürüşünden katı ve keskin olduğu anlaşılıyor bir bayan, görtüntüsü dini konulara ilgi gösterir belli etmiyor.
Halkla ilişkiler Müdürü Anne'ye isveç mağazası olduklarını ve isveç kültürü satıklarını söyleyince, çocuk ve anne bunun üstüne gerekeni yaptılar.

ADAC vede IKEA da protesto edilmeli

mardahan

ONUR-BOARD POLİS

• male

Date of registration: Dec 14th 2005

Occupation: Elk.Tkn.

Level: 39 [?]

Experience: 1,756,892

Next Level: 1,757,916

• Send private message

Steinbock

11

Thursday, December 17th 2009, 3:17pm

Çok doğru... Çok haklısınız hepiniz...

Haklısınız da...

Yabancı sermayenin kucağına atılan Türk Milleti ne yapacak ?
Hangi ürünü, hangi hizmeti protesto edeceğiz ?
Bugün hadiyarın almayalım... Peki öbürgün ? Var mı yerli malı bir alternatifimiz ? Yerli şirketlerimizin bile pek çoğunun CEOsu yabancı...

Bu kadar yabancı aşığı bir devlet ve veya hükümet politikası varken, biz daha çok protesto ederiz...
Ederiz de takan olmaz...

Yüce dinimiz İslam'a yapılan saldırılara gelince...

Humeyni gibi, Bin Ladin gibi saçma sapan heriflerin arkasından giderse bu ümmet, daha çok saldırırlar bize...
Argümanları da sağlam...

Deniz Feneri kurup, sadece kendinizi aydınlatacaksınız... Milli görüş deyip, paraları cukka edeceksiniz... Sonra da Müslümanlıktan dem vuracaksınız... Hadi ordan hadi hadi !!!! (bu kimin sözüydü)

Bu güzel dini, hurafelerle, maksatlı söylemlerle, siyasi amaçlarla kullanmaya çalışanlar olduğu sürece bu böyle olacak...

Hem İslam'ı doğru anlatamayacaksınız, (ki bir Müslüman'ın en önemli ibadetidir bu) hem de sonra, "İslam'a saldırıyorlar" diyeceksiniz...
OLMAZ !!!

İğneği kendimize, çuvaldızı başkasına batırmak gerek...

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,397,328

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

12

Sunday, December 20th 2009, 8:53am

Quoted

Orjinal Yazari mardahan
Çok doğru... Çok haklısınız hepiniz...

Haklısınız da...

Yabancı sermayenin kucağına atılan Türk Milleti ne yapacak ?
Hangi ürünü, hangi hizmeti protesto edeceğiz ?
Bugün hadiyarın almayalım... Peki öbürgün ? Var mı yerli malı bir alternatifimiz ? Yerli şirketlerimizin bile pek çoğunun CEOsu yabancı...

Bu kadar yabancı aşığı bir devlet ve veya hükümet politikası varken, biz daha çok protesto ederiz...
Ederiz de takan olmaz...

Yüce dinimiz İslam'a yapılan saldırılara gelince...

Humeyni gibi, Bin Ladin gibi saçma sapan heriflerin arkasından giderse bu ümmet, daha çok saldırırlar bize...
Argümanları da sağlam...

Deniz Feneri kurup, sadece kendinizi aydınlatacaksınız... Milli görüş deyip, paraları cukka edeceksiniz... Sonra da Müslümanlıktan dem vuracaksınız... Hadi ordan hadi hadi !!!! (bu kimin sözüydü)

Bu güzel dini, hurafelerle, maksatlı söylemlerle, siyasi amaçlarla kullanmaya çalışanlar olduğu sürece bu böyle olacak...

Hem İslam'ı doğru anlatamayacaksınız, (ki bir Müslüman'ın en önemli ibadetidir bu) hem de sonra, "İslam'a saldırıyorlar" diyeceksiniz...
OLMAZ !!!

İğneği kendimize, çuvaldızı başkasına batırmak gerek...

Aynen katiliyorum kendi kuyumuzu kendimiz Kazdik.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

ezgikus

Beginner

Date of registration: May 6th 2005

Level: 24 [?]

Experience: 66,915

Next Level: 79,247

• Send private message

13

Sunday, December 27th 2009, 10:02pm

dostum yazdiklarinda her sey dogru, sana katiliyorum,
herkes senin gibi düsünse islamin gercek yüceligi ortaya cikar,
ellerine saglik

Counter:

Hits today: 473 | Hits yesterday: 4,078 | Hits record: 9,256 | Hits total: 753,865 Average hits: 2,218.28 | Clicks today: 14,080 | Clicks yesterday: 27,206 | Clicks total: 6,345,157 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,670.86 Counter age (days): 339.84 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri