iyi Günler Hepinize
Ama benim icin degil cünkü
Aksama kadar calismisim sonra evime geldikten sonra koltuguma oturupda Televizyonun karsisinda ailemle stres atalim deyip bir kanal (farketmez hangisi olusa olsun) dizi,eglence veya arastirma birini aciyorum.Basliyor dizi 5 saniye sonra reklam ,10 dakika sonra bir reklam daha oda yetmiyormus gibi filmin ortasindan yine bir reklam daha geciyor.Reklamlarda hep aynisi, ya telefon ya avrupa konserleri yada millete kandirmak icin reklamlar . yahu kardesim 45 dakikalik bir dizi oluyor 2 saatlik dizi: Insan stres atacagina kani beynine firlayor.Merak ediyorum bu sadece bendemi oluyor yoksa herkezde´demi var ,bunun bir caresi yok mu ?Alman ve türkiye deki kanallarda böyle Reklam saldirisi olmuyor.Saygilar.
Türk kanallarının avrupa versiyonlarında özellikle uzun ve aynı reklamlar oluyor gerçekten. Ama yapacak başka şey yok reklam gelir kaynağıdır. Reklam nerede olursa olsun gelir getirir kuruluşa. İstesekte istemesekte işin aslı bu.
Tv'de reklamlar programların reytingine göre değişir mesela Kurtlar Vadisi reytingli bir dizi ve reklam fiyatları baya bi yüksek. Bizim gibi (özellikle ben) fanatik bir izleyici kitlesi var. Ben kaçırmamak için reklam bile olsa kanalı değiştirmiyorum.
Kısacası tv'lerin reklamlarına bizim bir çözüm bulabileceğimizi sanmıyorum ne yazıkki. Bence en iyisi ya sinema yada izlememek. Yada sonradan programın vcd'lerini takip etmek.