Arkadaşlar bn Windows Vista kullanıyodum Ama Bana çok Ağır Geldi Bn de XP yE dÖNDÜM xP kURARKEN NERDEYSE bÜTÜN dRİVERLARI tANITTIM Sadece Ekran Kartı Kaldı Lütfen XP UYUMLU ATI MOBİLİTY RADEON 3450 DRİVERİNİ NERDEN BULACAĞIMI SÖLERSENİZ ÇOK sevinirim yada siz bulabilirsenizz çok iii olur lütfen acil yardım pls................
Kardeşim. Şimdi yazdığınız yazıda anlaşılmayan bir nokta var.
Siz ATI MOBILITY RADEON 3450 yazmışsınız ama öyle bir ekran kartı yok. Yani Mobility serisinde yok.
Fakat RADEON HD 3450 diye bir ekran kartı var.
Ne farkı var derseniz, sizin söylediğiniz Mobility radeon serisi dizüstü bilgisayarlar için. Fakat Radeon HD masaüstüler için. Fakat Radeon HD'yi de dizüstüne entegre eden firmalar olabilir diye düşünüyorum.
Ben size ATI RADEON HD 3450 ekran kartının sürücüsünü buldum ve aşağıda verdim. Muhtemelen bu sizin aradğınız sürücü çünkü 3450 modeli mobility radeon serisinde yok.
NOT: Açılan sayfada üstteki DOWNLOAD butonuna basarsanız Catalyst Programı ile birlikte sürücüyü indirirsiniz. Alttakine basarsanız, sadece sürücüyü indirirsiniz ki ben bilgisayarınızı kasmaması için bunu tavsiye ediyorum)