You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• male
  • "beyingücü" started this thread
  • Türkei

Date of registration: Sep 17th 2008

Über mich:

Level: 31 [?]

Experience: 320,070

Next Level: 369,628

• Send private message

Widder

1

Saturday, August 22nd 2009, 11:34am

Zorunlu Bir Açıklama.

Board'a üye olduğumdan beri elimden geldiğince board üyelerinin Çok işine yaradığına inandığım gerek program,gerek yabancı dil ve bilgisayar ile ilgili gerekse her konuda özenle seçtiğim belgesel yapımları boarda ekliyorum.Ancak Görüyorum ki tüm bu koyduklarım herhalde board üyelerinini tüm bilgi seviyeleri çok yüksek olduğundan hiç indirilip kullanılmamış.İnsan bir an için yahu bu kadar insan için çok özel setler koyuyorum,bu insanların bilgileri çok mu iyi ki koyduklarım neden bir işe yaramıyor diye düşünesi geliyor.Bir de boarda bakıyorum benden daha kaliteli iş yapanda yok hani.
Tüm bunların bir neticesi olarak başka boardlarda yazmak üzere bu boarda protesto ederek,bu boarddan bu vakit itibarıyla bir daha girmemek kaydıyla ayrılıyor ve sizlerden son isteğim olan bu boarda koymuş olduğum tüm materyallerin boarddan silinmesini rica ediyorum.
Ben hertürlü imkanımı zorlayarak boarda ekledğim setlerin hiç kullanılmadığını görerek ,üzülüyorum.Madem bedava kullanmak istemiyorsunuz,o zaman koymuş olduğum setleri görsel eğitimden ücretini ödeyerek alın ve öğrenin.Benden bu kadar.Boarda eklenen ıvır zıvırlara bu kadar talep varken benim boarda ekledğim materyallere hiç ilgi olmaması gerçekten çok düşündürücü ve ilginç.
Yine de sağolun ve hoşçalın.Elbet beni anlayan bir yer bulurum bu internet dünyasında. Hoşçalın.
BİLGİN KADAR GÜÇLÜSÜN.

This post has been edited 1 times, last edit by "beyingücü" (Aug 22nd 2009, 11:36am)

• male

Date of registration: Apr 4th 2009

Occupation: Emekli

Hobbies: Edebiyat

Level: 36 [?]

Experience: 845,900

Next Level: 1,000,000

• Send private message

2

Saturday, August 22nd 2009, 11:53am

...Her uyenin kendine gore ilgilendigi bolumler ve konular vardir,kimseyi bunu okuyacaksin sunu indireceksin diye zorliyamayiz.
izdirabini anliyorum ama yapacak fazla bir seyimiz yok.forumlarda agirlik sarki ve film indirmek ustunedir,diger forumlarda sizlerin konularina saldiracaklarini saniyorsan cok yaniliyorsun derim.
basarilar dilerim

NuR

CHEF

Level: 57 [?]

Experience: 32,155,529

Next Level: 35,467,816

• Send private message

3

Saturday, August 22nd 2009, 12:01pm

Sayın Beyin Gucu..
Yazınızı okuyunca cevap vermek geregi hissettim.
Sizin icin ozel olan onemli olan baskaları icin aynı degeri taşımayabilir ne yazık ki.. Kişiler sitelerden ilgi bilgi ve ihtiyacları oranınsa faydalanırlar.
Bu gun kadar kı emek ve paylaşımlarınız icin sonsuz tesekkurler. Tercih sizindir.. Bıurada paylasırsınız veya paylaşmazsınız ama acılan her konu artık bu sitenindir..Onun icin ben gidiyorum konumu silin cok saçma bir istek .Düşünsenize Bunu ben demiş olsam 16 bin mesajım var 3te biri konu olsa ortaya cıkan sonucu düşünebiliyormusunuz.
Bizler burada payalaşırken kimseden bir iltifat tesekkur beklemden calışıyoruz.Diyeceksiniz< ki gizli yazı var ..O da ilgi istek yonunda kulanılır..
Emekleriniz icin sonsuz tesekkurler..Umarım gonlunuze gore bir yer bulursunuz..
saygılar..

NuR

CHEF

Level: 57 [?]

Experience: 32,155,529

Next Level: 35,467,816

• Send private message

4

Saturday, August 22nd 2009, 12:10pm

Quoted

Orjinal Yazari sir.altan
...Her uyenin kendine gore ilgilendigi bolumler ve konular vardir,kimseyi bunu okuyacaksin sunu indireceksin diye zorliyamayiz.
izdirabini anliyorum ama yapacak fazla bir seyimiz yok.forumlarda agirlik sarki ve film indirmek ustunedir,diger forumlarda sizlerin konularina saldiracaklarini saniyorsan cok yaniliyorsun derim.
basarilar dilerim

Hislerime tercuman oldugunuz icin teşekkurler ALTAN Bey..

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,417,297

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

5

Thursday, August 27th 2009, 8:03pm

Bu kadar hiddetlenmenizin bir nedeni yokdu, Aslinda benim ile kontak kurup bilgi alsaydiniz pek cok faydasini görecektiniz. Ben birakip gidiyorum demenin ne size nede bu board alemine bir faydasi olacak.
Cok güzel paylasimlar yapmissiniz bunu ben gördüyorum. Biz burada Türk milletinin ihtiyaclarini karsilasin diye paylasiyoruz ve ekledikce ekliyoruz, ihtiyaci olan herkes zamaninda metaryalleri buluyor ve indiriyor veya okuyor ögreniyor.
Ben ekledim hemen indirsinler diye bir sey yok birgün gelirki binlerce indiren olur.

Hiddete gerek yok ayrilmadiysaniz benim ile kontok kurunuz..

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

mardahan

ONUR-BOARD POLİS

• male

Date of registration: Dec 14th 2005

Occupation: Elk.Tkn.

Level: 39 [?]

Experience: 1,757,555

Next Level: 1,757,916

• Send private message

Steinbock

6

Saturday, August 29th 2009, 11:13am

Sayın beyingücü !

Aşağıda onur-board'dan birkaç link vereceğim...

http://www.onur-board.eu/thread.php?postid=931790#post931790

http://www.onur-board.eu/board.php?boardid=1250

http://www.onur-board.eu/board.php?boardid=429

http://www.onur-board.eu/board.php?boardid=88

http://www.onur-board.eu/board.php?boardid=1042

Çok çok teessüf ediyorum size...
Ben yukarıdaki linklerdeki konularda ve daha pek çoğunda bir teşekkürünüzü bile görmedim...

Oysa su altı sporları benim için çok önemli örneğin...

Anlatmak istediğim; üyelerimiz, kendilerini daha fazla ilgilendiren konulardalar... Tıpkı sizin gibi... Tıpkı benim gibi...

Bu kadar siteme gerek yok...
Paylaşımlarınız ve özveriniz için teşekkürler...

• male

• Send private message

7

Sunday, August 30th 2009, 3:31am

benim konularida pek okuyan olmuyor ama yinede bikmadan usanmadan yaziyorum ,hem saatlerce kafa yoruyorum hemde10 binlerce karakter kullaniyorum*08* *08*

bekirs71

SUS , dediler , SUStum !... Yüreğim ?...

• male
  • Türkei

Date of registration: Dec 23rd 2006

Occupation: elek.tek.

Hobbies: teknoloji,oyun,bilgisayar

Level: 30 [?]

Experience: 280,940

Next Level: 300,073

• Send private message

Steinbock

8

Monday, August 31st 2009, 5:05am

Beyingücü arkadaşım inşaallah ayrılmamış ve sitem olarak kalmış olması temennimle sitemini anlamakla birlikte maalesef sana katılamayacağım.
Bu board'da günde kaç mesaj yazıldığını biliyorsundur ve insanların sadece ilgi alanlarına göre konu aramaları mantıklıdır heralde.Ben genelde şiir ve prağram üzerine yoğunlaşmışken başka bir arkadaşım müzik ve oyuna ne bileyim filme ilgi duyabilirler (cevap veren arkadaşlarımın dediği gibi) .
Sizin gibi paylaşım yapanlar olduğu gibi benim gibi de paylaşılanı sömürenler de(mecazi anlamda )olacaktır.
Yaptığın siteme gelince arkadaşım ya mesajlarını takip etmiyorsun yada açtığın her konunun hit olmasını bekliyorsun imkansız değil mi?Her konunu takip eden insanlara da haksızlık ediyorsun gibime geliyor tamam egon yüksek olabilir ''

Quoted

beyingücü

...Bir de boarda bakıyorum benden daha kaliteli iş yapanda yok hani.'' ....

Arkadaşım incinmiş olabilirsin , kırılmışsın belli amma ne board'daki insanları ne de kendini incitecek , kıracak sözler söylemeyi de kimse tarafından bana haklı gösteremez...

Quoted

beyingücü

....Ancak Görüyorum ki tüm bu koyduklarım herhalde board üyelerinini tüm bilgi seviyeleri çok yüksek olduğundan hiç indirilip kullanılmamış.
...bu insanların bilgileri çok mu iyi ki koyduklarım neden bir işe yaramıyor diye düşünesi geliyor.
...Boarda eklenen ıvır zıvırlara...

Eğer gitmişsen sağlıcakla kal paylaşımların için çok teşekkür ederim ama inşaallah aramızdasındır ve paylaşımlarına devam edip biz garipleri sevindirmeye devam edersin arkadaşım.
Saygılarımla...
Bu arada AÇILIMLARA katkıda bulunun belki GEMİ sahibi olursunuz!!!
Deniziniz olmayabilir sorun mu?
Kumda oynatırlar kimbilir!!!

• male

• Send private message

9

Tuesday, September 1st 2009, 4:07am

bu konu silinse iyi olur derim

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,417,297

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

10

Friday, December 18th 2009, 8:25pm

Quoted

Orjinal Yazari sir.altan
bu konu silinse iyi olur derim

Haklisin konuyu kapatiyorum gerekenler yazilmis.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

Counter:

Hits today: 237 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,265 Average hits: 2,216.6 | Clicks today: 6,544 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,367,712 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,688.4 Counter age (days): 340.73 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri