You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

bekirs71

SUS , dediler , SUStum !... Yüreğim ?...

• male
  • "bekirs71" started this thread
  • Türkei

Date of registration: Dec 23rd 2006

Occupation: elek.tek.

Hobbies: teknoloji,oyun,bilgisayar

Level: 30 [?]

Experience: 280,940

Next Level: 300,073

• Send private message

Steinbock

1

Monday, February 8th 2010, 2:44am

Mailler Hakkında...

Kaç senedir üyeyim bu foruma(sol tarafta yazıyor sanırım ne zaman üye olduğum) ne kimseyi kırdım yada kırmamaya çalıştım...

Bir haftadır enteresan olaylar olmakta üyelere mailler gelmekteydi belki hala geliyordur onu bilmem şu anda bana gelmiyor altta anlatacağım sebeblerden ötürü sanırım...

Gerzeğin biri (sende okuyor olabilirsin şerefsiz , diyeceğim , bebesin daha ben bunları ufakken yapardım sahte isimler altında ama ANA BABA KÜFÜR katmadan)mailleri topluyor (her forumda olur mailini açmak isteyen açar benim gibi üyelere)sonrada forumun adına mail yollamaya başlıyor...

Şu anda bekirs71 diye sizlere mail geliyor (sanırım 100'ü geçti bana gelen mailere göre) benimle alakası yoktur her yazana anlatmaya çalıştığım gibi(bu arada hoş olmadı ama arkadaş çevrem genişledi şerefsiz )...

Bazı arkadaşlar sağolsun hemen saymamış bana(tahmin edin saydıklarını)(cıxss yok be etmeyin zaten hepsini ben yutuyorum şu anda belki bana o şekilde mail gelse aynı tepkiyi verirdim)''SENİ tanımıyorum bana neden saydın ''eeee arkadaşım bir İNSAN tanımadığı birine giydirir mi?Ben hiç birinizi tanımıyorum yönetim dahil buna sadece üyeyim...Cevabı içinde biri adıma mailler yollamakta sizlere lütfen bekirs71 olarak gelen mailleri açmayın ...Engelleyin ...
Dua ediyorum şerefsiz bütün üyelerin mailini alamamıştır :) yoksa yandık yani...Düşünsenize 34000 insana laf anlat...
Geleyim sana gerzek herif okuduğunu biliyorum ...En fazla adıma küfürlü mesajlar atabilirsin yukarda da dedim ya LAMERliğin başlangıcı(bu lafa da kızarsınız ya çokta tınnn)ne olur en fazla bu msnyi silerim ama sen dikkat edeceksin taciz nasıl olur bakacaksın bir hafta içinde neler yaşayacaksın bu bir tehdit değil yuttuğum butun (suçları yok ) üyelerin giydirmelerine sana iade edeceğim ama beklemedeyim...

Bu arada forumada yazacaklarım var gerzek herifi takdir etmeye başlayacağım neredeyse boyna sorunlar çıkmaya başladı yok düşmeler yok bir ay önceye gitmeler ...Gene diyorum yönetime kattığınız yada izinleri verdiğiniz insanlara (buna sen dahil değilsin şerefsiz)dikkat edin ...
O kadar mı titiz çalışıyorsunuz ki 1 gün değil 5 gün değil 1 ay öteye gidiyorsunuz...

Bu forum bizim üyeler benim gibi birşeyler almaya veya vermeye , PAYLAŞMAYA geliyor...

Bana geleni ben savuştururum ama foruma geleni sizler beceremiyorsanız alın elinize külahı düşünün sonrada yukarıya yazmayın ''böyle bir siten olsun mu?'' diye ...Korktuğunuz sizden büyük olsun...Bende korkarım , bir yaratandan oda canımı alacak diye değil , hesap veremem diye...

Kafanızı ütüledim uzun bir yazı oldu hatta yazacak çok şeyim var ama bilin gelen mailler benden değil , ben öyle ucuz işlere girmem...

Yazdım ve çıktım değil ben hep bu forumda olacağım (banlanana kadar)ama kimse bu forumdan bekirs71 şerefsizdir diyemeyecek...(bu arada sen yazmana devam et o klavye bir şekilde DÖNECEK )saygılar OnurBoard üyelerine...
Bu arada AÇILIMLARA katkıda bulunun belki GEMİ sahibi olursunuz!!!
Deniziniz olmayabilir sorun mu?
Kumda oynatırlar kimbilir!!!

amb_drivers

Beginner

• male

Date of registration: Aug 3rd 2008

Level: 12 [?]

Experience: 2,780

Next Level: 2,912

• Send private message

Wassermann

2

Monday, February 8th 2010, 7:27am

Merhaba bekir bey.
Aynı maillerden bana da gelmeye başladı, uzun zamandır siteye giriş falan yaptığım yoktu.Gelen onca mailden sonra sitede neler olmuş diye, meraktan girdim. Ancak kafam karışmaya başladı. Bana gelen maillerden anladığım şu idi; forum yönetimi üyelerden birinin yaptığı yanlışı diğer üyelere bildirmek için bilgilendirme mesajları yolluyor şeklinde idi.
Ancak sizin yazınızı okuduktan şunu anlıyorumki itin birisi üyelere ait mailleri şahsi emelleri için kullanmış.Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise ben bu siteyi ebediyyen terk edeceğim, zaten çok fazlada istifade ettiğim bir site değildi.
Yönetimden bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyorum. *25*

kadir36

Moderator

• male

Date of registration: Oct 22nd 2009

Occupation: Pc Uzmanı

Hobbies: www.onur-board.eu

Level: 36 [?]

Experience: 958,984

Next Level: 1,000,000

• Send private message

Fische

3

Monday, February 8th 2010, 10:27am

Arkadaşlar hayır o gönderilen mesajlar onurboardan gelmiyo site yönetimi bir çok açıklamada bulundu fakat sererde bazı sorunlardan dolayı bir ay geri alınma yaşandığı için açıklamaları göremiyosunuz Server sahibinin iyi niyetin den dolayı bu sorun yaşandı bazı kişiler onurboard adına mail göndermektedir. bu hiç bir zaman onurboarda bunu dsüşünmek bile yanlış çünkü kimse kendi kuyusunu kazmaz sadece onurboarda büyüdükçe düşmanları çoğalmakta fakat yasal haklarını elbette alıp buraya sizlere bildiricektir ayrıca burda faydalanmak veya faydalanmamak değil burası herkez bir aile hiç bir forumda bunu bulamazsınız Teşekkürler

4

Monday, February 8th 2010, 11:07pm

Ben şahsım adına burada bir kac kez tepki gösterdim hatta niye kızıyorsun diye suçlandım. Ama şimdi açıklayın bakalım hani mailler çalınmamıştı Adam bana son mailini XXXXXXXXX mail adresinden atmış. Eeee şimdi ne diyeceksiniz yeter ama yeter o mailleri atanada sesleniyorum "yeter kardeşim bıktık artık küfürlü mail silmekten" ben kendi adıma artık direk siliyorum ve spam olarak tüm bu gelen mailleri işeretliyorum. Ama aynı şekilde onur boardtan da mailleri kabul etmiyorum. Bunu hiç bir sitede yaşamadım bu adamın nasıl bir yetkisi varki bu siteyi kopyalıyor içinden bizlerin maillerini alabiliyor.

This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Feb 9th 2010, 12:54pm)

Date of registration: May 20th 2006

Experience: 259,110

• Send private message

5

Tuesday, February 9th 2010, 7:55am

slm

Arkadaşlar görmüyormusunuz herkes zor durumda ve siz morel vericeğiniz yere iyice üsteliyorsunuz Tamam ortada bir hata olabilir ama hata onur-board ailesinin iyiliğinden kaynaklanmaktadır Yetkili arkadaşlar hiç durduk yere kendi sitelerini neden kötülesinler Biraz mantıklı düşünelim ve desteğimizi sürdürelim arkadaşlar

TIRCI

Beginner

• male

Date of registration: Sep 21st 2004

Occupation: TIRCI

Level: 21 [?]

Experience: 33,626

Next Level: 38,246

• Send private message

Steinbock

6

Tuesday, February 9th 2010, 11:20am

Arkadaşlar, bende ilk kez böyle bir Forum'dan mail çalan bir kişi ile karşılaşdım. Böyle bir olay'a şahit oldum.....buraya sabah sabah üyeliğimi silmek için girdim. Ama tabi ki bir açıklama ve bir yazı aradım, bu açıklamayı buldum ve üyeliğimi silmekten vaz geçtim........
Arkadaşlar bakın hangi mail adresleri ile millet'e mailler geliyor;
xxxxxxx ve son olarak
ONUR AİLESİ@onur-board.eu

ilk düşüncem benim messenger'i ele geçirip namıma millet'e mail attığını düşünerek şifremi değişdirdim....tabi ki imkanı olan PC'de bu mailleri açmasın (benim gibi) merak ettiğim için başka bir yöntem ile başka bir cihaz ile mailleri okudum... açan arkadaşlara tavsiyem şifrelerini değişdirsinler!!!!!! ......

Saygılar ile

This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Feb 9th 2010, 12:52pm)

Date of registration: May 20th 2006

Experience: 259,110

• Send private message

7

Tuesday, February 9th 2010, 11:45am

slm

Arkadaşım aratırmacı kişiliğinde gerçekten tebrik ediyorum seni ve gayet iyi bir konuyu yakalaşmışsın Bilgi verdiğin için teşekkür ederim

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,590,148

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

8

Tuesday, February 9th 2010, 12:52pm

RE:Mailler Hakkında...

arkadaslar öncelikle sakin olalim bu mailer sahte bir onur-board üzerinden sizlere geliyor onur-board yönetimi olarak bu tür mail yazmak demek kendi kendimize intihar etmemiz anlamina gelir bu mailler sadece size degil yönetim olarak bizlerede gelmektedir bilginiz olsun bunu yapanlar ortaligi karistirmak istiyor bizim onur-board yönetimi olarak bu sekilde mail yazmamiz büyük bir hatadir bizim ne pkk ile nede buna benzer bir cete v,s seylerle hic ama hic bir baglantimiz yoktur biz türkiye,yiz sizlerden bugüne kadar her hangi bir beklentimiz olmadi ama bugün var sabirli olmaniz evet mailler insanda ne sabir birakir nede baska ama bunu yapanlarda zaten bunu istiyor tüm üyelerimizi bize karsi ayaklandirmak ve sinirlenmek ve öfke sacmak ne sizin cikariniza nede bizim cikarimiza tekrar rica ediyorum ortali yatisana kadar sabirli olmaniz

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,417,307

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

9

Tuesday, February 9th 2010, 11:29pm

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

• male

Date of registration: Oct 5th 2005

Occupation: Elekrikci

Hobbies: Eletronik

Level: 27 [?]

Experience: 152,637

Next Level: 157,092

• Send private message

Krebs

10

Wednesday, April 14th 2010, 4:57pm

Sahte Email

Arkadaslar bende kac senedir onur board üyesiyim benimde Email adresimi calmislar,
ve benim adima sizlere küfürlü email atiyorlar benim bu email lerle hic bir alakam yok
bu gibi insanlar yüzünden banada üzüntülü mail ler geliyor böyle seylerle hic bir alakam YOK.
ve sizlere bu aciklamayi yapmak zorunda kaldim sizlere gelen (selami***) adresli email ler,
benden degildir Bilgilerinize.
Eskisehir.

ßurak

V.I.P

Date of registration: Sep 10th 2009

Level: 18 [?]

Experience: 13,815

Next Level: 17,484

• Send private message

11

Thursday, April 15th 2010, 10:26am

Atilan mailler sadece karalama bence.

Bircok boarda uye oldum zamaninda. Hepsi Turkum der falan ama sitelerde kurtce albumler klipler filmler binbir cesit seyler gordum. Hicbiriyle ilisigim kalmadi sovdum banlandim oralarda. Ben burda oyle seyler gormedim. Gormeyecegimde kesin sanirim. Cunku hic rastlamadim oyle seylere rastlamamda sanirim.

Boyle bir siteyle bizlere hizmet ettiginiz icin tesekkur ederim.

Counter:

Hits today: 239 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,267 Average hits: 2,216.61 | Clicks today: 6,561 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,367,729 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,688.42 Counter age (days): 340.73 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri