You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • "KARAPENCE" started this thread
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,417,375

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

1

Tuesday, February 9th 2010, 9:28pm

GENEL ACIKLAMA

Bildiyimiz Gibi Forumuz Hacklenmis ve mailler baska yerden ne yazikki kendi adimiza "Küfürler" eklenerek yollanmistir.
Bir cok kisinin Sifreleri kirilarak Onlar adinada mail gitmistir.
Yapacagimiz pek bir sey yoktu, Tüm durumu Polis`e aktardik ve Savciliya kadar ulasmis durumdadir.
Gelen o Küfürlü maillere cevap verdikce baslikdaki eMail adresi bizim olduyunda Soru ve sualleriniz bize geri gelmektedir.
Ama gelen mailerin özelliklerine baktiyinizda anliyacaksinizki bizim siteden gelmediyini ve yabanci bir yer olduyunu.

Bir cok üyemiz benim üyeliyimi iptal ediniz diye mailler atmisti ve gerekeni yaptik. Üyeliklerini sildik, ama bizden yollanmadiyi gibi yine yollansa direk onlara mail gelecektir.

Koral Onur kimdir?
Koral Onur bir PKK yandasi degildir ve olamazda, o Gazi Hafiz Ahmet pasanin Torunudur, Yani Resmen Türkoglu Türk`dür.
Burasida bildiyiniz gibi Tükiye`yi sevenlerin, Birlik ve beraberlik icinde yasiyan TÜRK Vatandaslarin Paylastiyi bir forumdur.
Bu asayi linkde gördüyünüz gibi eskiden beri Vatan, Millet, Atatürk sevgisi olmayan hic bir kisiye bu Boardda yerimiz yoktur.
BOARD KURALLARI ve YASAKLILAR LISTESi

Degerli Doslarim
Hackerler adina sizlerden mailler icin cok Özür diliyorum.
Bu ara Sitemizin hacklenme sebebinden dolayi sitemiz Tam 1 Ay geri alinmistir.

Sevgi ve Saygilarimlar
KARAPENCE (KORAL ONUR)

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

CeSaReT

Beginner

Date of registration: Mar 22nd 2006

Occupation: neydi yaaavv

Hobbies: Kangallarrrrrrrr

Level: 23 [?]

Experience: 58,626

Next Level: 62,494

• Send private message

2

Tuesday, February 9th 2010, 11:49pm

*39* Karapence, özürün samimi olduguna inanmak zorunda oldugumu inaiyorum, senin ve sitenin sanirim bu konuda sucu olmadigina beni ikna ettin ama buna bir care bulmamiz lazim, yani sizin maillerinizi baska bir isimla gonderin yada kodlayin yani boyle birsey olsun ya birsekilde sizlerden geldigine inanalim ve gercegi sahteyi ayird edebilelim, sadece polise gitmekle kalmamaniza inaniyorum,

ben bir cumhuriyetci turk kizi turk um, ve kendimi bildim bileli ay yildizimi boynumda tasiyorum gururla... seferle... ataturkcu ruhumla,

onurboard un daha onceleri de bu konuda sorunlar yasadigini biliyorum, cunku bizzat ben bunu yasadim ÖM yoluyla msn adresinizi veriseniz, veya bana bir sekilde gucenicegim bir yolla ulasirsaniz size belki faydali bilgiler verebilirim bu hack konusunda,

simdi yarin gunduz ben tekraar boarda giricem ve sizde haber almayi umid ediyorum,

bu alcak yaratiklara yillarca emek verdiginiz boardu parcalamaya izin vermiyceksiniz diye dusunuyorum...

saygilarimla.. *18*
[GLOW=silver]~~~>>> yüregi güzel olan,
güzel şeyleri okuyandır...
yüreğinden geldiği gibi yazan,
karşısındakinin güzelliğini anlayandır...<<<~~~
[/GLOW]

kartal1541

Beginner

• male

Date of registration: Sep 21st 2007

Level: 23 [?]

Experience: 49,510

Next Level: 62,494

• Send private message

Stier

3

Tuesday, February 9th 2010, 11:50pm

Sevgili Koral kardeşim..

Ben yalanı dolanı sevmem..
Allah için bence doğru neyse onu yazarım..
Beni üzen bu kadar ağır,ağza alınmayacak küfürlerin hemde alenen fütursuzca yazılıyor olabilmesidir...
Ben bu kişilerin milliyetçiliğinden ve müslümanlığından şüphe ederim..
İnsanda Allah korkusu olmalı..Aynı küfürler edene karşı yapılsa nasıl karşılanır? Kendisinede yazdım zaten Varsa bir derdi başka türlü ifade edemezmi?
Siteyi inceleyen burasının nasıl bir zihniyet taşıdığını pek ala fazlasıyla anlar..Bu nedenle tekrar demek istiyorumki sizin biz üyelerden yana bir sıkıntınız derdiniz olmasın..
Sevgiyle ve sağlıcakla..

• male

Date of registration: Aug 6th 2008

Level: 18 [?]

Experience: 13,869

Next Level: 17,484

• Send private message

4

Wednesday, February 10th 2010, 12:10am

RE:GENEL ACIKLAMA

Arkadaslar haklisiniz lakin bu gibi durumlara prim vermemeniz lazim ben bu vatanin bir karis topragi icin degil topraginin tek bir toz zerresine kurban olurum bizim ananemiz orfumuz adetimiz bunu gerektiriyor ve bunuda yapmaya hazirim sahsim adina ne pkk nede bir baska (afedersiniz) it gerci it dedim ama it bile bunlardan serefli en azindan sadik bunlar ekmek yedgi kaba s*****r bunlar ictigi suyu teneffus ettigi havayi inkar ediyor ve ihanet ediyor sizlerden kendim ve ailem adina rica ediyorum lutfen bu gibi durumlarda en azindan bizi bilgi sahibi ederseniz uyeleriniz size minnettar olacaktir bu gibi durumlarin tekrarlanmasi dilegi ile gecmis olsun

• male

Date of registration: Apr 19th 2008

Level: 28 [?]

Experience: 169,085

Next Level: 195,661

• Send private message

Wassermann

5

Wednesday, February 10th 2010, 12:31am

dostum teşekkürler,

ama madem site hacklenmiş ve KORAL ONUR' a saldırı niteliğinde mailler gelmiş,

neden KORAL ONUR çıkıpta bir açıklama yapmıyor, bu açıklamayı sen yapıyosun,

bu mesajlarda adı geçen KIRVE kimdir,

lütfen açıklayın bunları

hatta lürfen KORAL ONUR açıklasın

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

• Send private message

Steinbock

6

Wednesday, February 10th 2010, 1:12am

Quoted

Orjinal Yazari mekesmece
dostum teşekkürler,

ama madem site hacklenmiş ve KORAL ONUR' a saldırı niteliğinde mailler gelmiş,

neden KORAL ONUR çıkıpta bir açıklama yapmıyor, bu açıklamayı sen yapıyosun,

bu mesajlarda adı geçen KIRVE kimdir,

lütfen açıklayın bunları

hatta lürfen KORAL ONUR açıklasın

Koral Onur benim KARAPENCE. Bu boardun kurucusuyum. Simdiye Kadar ne PKK nede baska vatan hainlerine destek verdiyim duyulmustur.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

• Send private message

Steinbock

7

Wednesday, February 10th 2010, 1:16am

RE:RE:GENEL ACIKLAMA

Quoted

Orjinal Yazari turkcomteknoloji
Arkadaslar haklisiniz lakin bu gibi durumlara prim vermemeniz lazim ben bu vatanin bir karis topragi icin degil topraginin tek bir toz zerresine kurban olurum bizim ananemiz orfumuz adetimiz bunu gerektiriyor ve bunuda yapmaya hazirim sahsim adina ne pkk nede bir baska (afedersiniz) it gerci it dedim ama it bile bunlardan serefli en azindan sadik bunlar ekmek yedgi kaba s*****r bunlar ictigi suyu teneffus ettigi havayi inkar ediyor ve ihanet ediyor sizlerden kendim ve ailem adina rica ediyorum lutfen bu gibi durumlarda en azindan bizi bilgi sahibi ederseniz uyeleriniz size minnettar olacaktir bu gibi durumlarin tekrarlanmasi dilegi ile gecmis olsun

Degerli Dostum gerekli aciklamayi yaptim.
05.2008 den beri her türlü saldiri aliyoruz ve sonunda karsi taraflar basardi. Bizim kimseye düsmanliyimiz yok. Ama saldirilar nedense her zaman bizi buluyor bu ayni serverde isimlerini vermek istemiyorum 108 site var. Bu boardda nasil bir Vatan haini barindirmiyorsak ayni kurallar serverlerimizdede gecerlidir.

Saygilarimla

tolga06ank

Beginner

• male

Date of registration: Mar 14th 2007

Level: 24 [?]

Experience: 72,120

Next Level: 79,247

• Send private message

Steinbock

8

Wednesday, February 10th 2010, 1:35am

YÜCE ALLAH'ın BÜTÜN RAHMETİ BÜYÜK TÜRK ALEMİ ÜSTÜNE OLSUN

Karapençe
Ben sizin söylediklerinize ve gösterilen resimlerin gerçekliğine inanmıyorum. Site Sahibi varken neden siz açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ?
Hangi Sıfatla bu görevi üstlendiniz ?
Önce KİRVE Kimdir ? bunu açıklamış olsaydınız keşke. Neden bu tür yazıları yazdı ? Neden bu zamana kadar sustunuz ?
Koral ONUR'un bu şahısla ne işi var ?
Aralarında ne gibi bir bağlantı var ?
O Kadar küfür yazıldı şimdiye kadar. Koral ONUR neden ortaya çıkıp da " ARkadaşlar site hacklendi, bunları yazan ŞU kişidir, benim onlar ile bağlantım yoktur. Pen PKK lı değilim, bu gibi şahıslarla da hiç bir ilgim ve alakam yoktur. " gibi gibi en azından yazılı bir açıklamada bulunmadı.

Polise ve savcılığa başvurduk diyorsunuz. Hiç inandırıcı gelmiyor. Bunlar kendinizi temize çıkarmak için yapmış olduğunuz basit inandırma yöntemleri olduğu kanısındayım. Ama yazdığınız yazı ve şekil itibari ile gerçekten çok basite indirgemişsiniz olayı.

Bence bu ve bunlar gibi yüzlerce sorulya Koral ONUR geniş kapsamlı bir açıklama yaparak kendisi cevap vermeli. Siz değil.

Kahpece atılan Pkk kurşunları ile şehit olmuş kardeşlerime bu açıklamayı borçlusunuz.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN ve YÜCELTSİN

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

• Send private message

Steinbock

9

Wednesday, February 10th 2010, 1:43am

Quoted

Orjinal Yazari tolga06ank
YÜCE ALLAH'ın BÜTÜN RAHMETİ BÜYÜK TÜRK ALEMİ ÜSTÜNE OLSUN

Karapençe
Ben sizin söylediklerinize ve gösterilen resimlerin gerçekliğine inanmıyorum. Site Sahibi varken neden siz açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ?
Hangi Sıfatla bu görevi üstlendiniz ?
Önce KİRVE Kimdir ? bunu açıklamış olsaydınız keşke. Neden bu tür yazıları yazdı ? Neden bu zamana kadar sustunuz ?
Koral ONUR'un bu şahısla ne işi var ?
Aralarında ne gibi bir bağlantı var ?
O Kadar küfür yazıldı şimdiye kadar. Koral ONUR neden ortaya çıkıp da " ARkadaşlar site hacklendi, bunları yazan ŞU kişidir, benim onlar ile bağlantım yoktur. Pen PKK lı değilim, bu gibi şahıslarla da hiç bir ilgim ve alakam yoktur. " gibi gibi en azından yazılı bir açıklamada bulunmadı.

Polise ve savcılığa başvurduk diyorsunuz. Hiç inandırıcı gelmiyor. Bunlar kendinizi temize çıkarmak için yapmış olduğunuz basit inandırma yöntemleri olduğu kanısındayım. Ama yazdığınız yazı ve şekil itibari ile gerçekten çok basite indirgemişsiniz olayı.

Bence bu ve bunlar gibi yüzlerce sorulya Koral ONUR geniş kapsamlı bir açıklama yaparak kendisi cevap vermeli. Siz değil.

Kahpece atılan Pkk kurşunları ile şehit olmuş kardeşlerime bu açıklamayı borçlusunuz.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN ve YÜCELTSİN

Dostum Koral onur benim sitenin kurucusu daha nasil acikliyim size?
Kirve baska bir sitenin sahibi ve bu kisi eskiden bizim Serverdeydi, saldirilar ve kavgalari olduyundan biz zarar gördük ve Serverden cikartildi. Size Savci dosya numarasini veririm Almanyadaysaniz bunu cok cabuk arastirip bulursunuz.
Direk bu sayfada o numarayi veremem. Bana PM atin yolluyum. Sorun degil. Olay gercekten cok ciddi boyutlarda.
Email alanlar ve sikayetci olanlar bu dosya numarasini her zaman benden istiyorlar 500 askin Polise gidenler var. Bizim sitenin email adresi ve bir cogumuzun özel eMail adresleri kullanildi. Bana karsi davaci olanlar bile var halen onlar benim yaptiyimi saniyorlar.

cingenem

Intermediate

• female

Date of registration: Jul 14th 2005

Occupation: Ev Hanimi

Level: 32 [?]

Experience: 443,459

Next Level: 453,790

• Send private message

Fische

10

Wednesday, February 10th 2010, 3:00am

Selam koral abim ilk once sana gecmis olsun diliyorum ve sozum sana inanmayanlara brn kac yildir bu siteteyim ve simdiye kadar ufacik bile yanlis bir davranis gormedim ilk email aldimda yani kufurlu bunun koral abinin bir dusmani nin yaptini anlamisdim zaten burda uye olanlar az da olsa.nasil bir yer oldunu bilmeleri gerektini saniyorum sorna uyeligini sildirmekte bence sacma.bir davranis ben koral abime inaniyorum ve guveniyorum sonuna kadarda arkasindayim.ABIM PES ETME MORELINIDE KENDINI BILMEYENLER ICIN BOZMA POLIS INANIYORUM KI BULUCAK O SAHISI CUNKU BURDA TERCUBE KONUSUYOR.KENFINE IYI BAK ABIM
SAYGILAR CINGENEM VE BEYLER_BEYI
HAKAN-EMRE-KAAN-ALKAN
BENIM
HERSEYIM BUNLAR

karaman70

Beginner

Date of registration: Apr 16th 2008

Level: 15 [?]

Experience: 5,995

Next Level: 7,465

• Send private message

11

Wednesday, February 10th 2010, 6:07am

Öncelikler herkeze selam ederim. Forumunuzu bir forumcu olarak
sık sık takip etmekteyim. Banada

Kimden:koral.onur@hotmail.de Kime:yukselden@mynet.com

bu adresten mail gelmişti açıklamadaki gibi küfürlü PKK içerikli
ben zaten Koral Beyin ve Onur Board ailesinin böyle bir
saygısızlık yapacağına ihtimal dahi vermemiştim. Şiddetle kınıyorum
bu hack olayını ve terbiyesizliği yapanları. Emek hırsızlığı bu resmen.
Geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Sevgili Koral bu tür saldırılar
seni küçültmez aksine daha da büyütecektir buna emin ol. Geçmişte
şahsım adına bende çirkin saldırılar yaşadım. hatta youtubeye resmimi koyun ana avrat sloganlı küfür ettiler. Sebebi neydi biliyor musun.
Herkesin ailecek utanmadan çekinmeden girebileceği edepli
seviyeli aile ortamında bir forum oluşturduğum ve pislikleri
forumda barındırmadığım için. Biz forumcular ne tür saldırı
olursa olsun aynen doğru olan yolumuzda devam etmeliyiz.
Kaybeden olmayız kesinlikle

tahir3420

Beginner

• male

Date of registration: Jul 14th 2005

Level: 17 [?]

Experience: 10,023

Next Level: 13,278

• Send private message

Steinbock

12

Wednesday, February 10th 2010, 7:05am

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.

setenay

Beginner

• male

Date of registration: May 18th 2005

Occupation: memur

Hobbies: internet

Level: 25 [?]

Experience: 99,938

Next Level: 100,000

• Send private message

Jungfrau

13

Wednesday, February 10th 2010, 7:54am

uzun süredir kullanıcıyım her zaman olmasada fırsat buldukça ziyaretimi aksatmadan devam ederim lakin şimdiye kadar belirli bir kesimi öven taraf tutan bir yönlendirme görmedim saygılarımı sunarım geçmiş olsun

• male

Date of registration: Jan 19th 2009

Occupation: Textil

Level: 18 [?]

Experience: 15,871

Next Level: 17,484

• Send private message

Fische

14

Wednesday, February 10th 2010, 8:22am

selamlar öncelikle böyle bir aciklama yapmaniz gercekten bana mutluluk verdi. ama inaninki devami gelseydi bu mailleerin siteden bende üyelik iptali icin basvuruda buluncaktim artik bikkinlik vermisti bu küfürlü mailler..
neyseki böyle birseye gerek kalmadi..emege saygi göstermeyen birakin allahindan bulsun Hersey gönlümüzce olsun

OZAMAN kALDIGIMIZ YERDEN DEVAM DIYELIM.......

Revolution

Beginner

• male

Date of registration: May 14th 2008

Level: 15 [?]

Experience: 5,884

Next Level: 7,465

• Send private message

Jungfrau

15

Wednesday, February 10th 2010, 8:41am

Sevgili karapençe arkadaşım gelen maillerden gına gelerek üyeliğinin silinmesini isteyenlerden biriside benim *03* , ama forumunuzun bir ay geriye alındığı gündü galiba üyeliğimi silermisiniz diye açtığım konu gümbürtüye gitmiş oldu *06* , daha önceki mesajlarda biraz bahsetmiştim. Türkiyede faaliyet gösteren küçük bir forumum var, vb lisanslı. hostculardan çok çektim, 10000 üyeye yakınken yediğim kazık neticesinde sıfıra döndüm, kurdum yeniden normale binerken diğer hostcunun serverına yapılan saldırılar ve forumun sürekli virüs uyarısı vermesi sonucu gene başa dönüş yapmak zorunda kaldım ve merkezi amerikada bulunan aylık 9.95 USD verdiğim xxxxxhostuna 2008 ekiminde geçiş yaptım.…ar kolay gelsin[URL][/url][URL][/url]

This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Feb 11th 2010, 12:12am)

Date of registration: Apr 27th 2009

Level: 10 [?]

Experience: 1,123

Next Level: 1,454

• Send private message

16

Wednesday, February 10th 2010, 9:09am

peki bu karektersizlerin site veya adresi yok mu toplu dosya gönderellim, çökertelim soylarını.

savran

savran

• male

Date of registration: Sep 20th 2008

Occupation: Emekli

Hobbies: Bilgisayar

Level: 25 [?]

Experience: 96,604

Next Level: 100,000

• Send private message

Widder

17

Wednesday, February 10th 2010, 9:33am

Geciken cevap,inandırıcı değildir!

Yinede samimiyetinize inanmak isterim.

Date of registration: May 20th 2006

Level: 30 [?]

Experience: 259,111

Next Level: 300,073

• Send private message

18

Wednesday, February 10th 2010, 9:57am

Kurban olsunlar bu vatana

blakcjoes

Beginner

• male

Date of registration: Oct 21st 2009

Level: 9 [?]

Experience: 946

Next Level: 1,000

• Send private message

Widder

19

Wednesday, February 10th 2010, 10:27am

Arkadaslar Kısa zamanda her şey eskisgi gibi olur insallah...
Vay Ben Oleydim...

• male

Date of registration: Dec 8th 2009

Occupation: Ögrenci

Hobbies: Müzik

Level: 22 [?]

Experience: 39,524

Next Level: 49,025

• Send private message

Steinbock

20

Wednesday, February 10th 2010, 10:39am

boardımıza öncelikle geçmiş olsun.. bu karalama olayları inşallah bir gün biter. çekemeyen insanlarmı vardır nedir işleri güçleri yok hack yapıyolar. allah herkeze akıl fikir versin.. bazı site sakinlerinede nankör olmayın diyorum. bu boardın çok iyiğilini gördük, çok paylaşımını gördük. mantıklı bir şekilde düşüncek olurlar ise o kadar hizmet veren bir forum sonradan neden böyle birşey yapsın? kınıyorum yani.. tekrardan geçmiş olsun.. kaldığımız yerden devam :)

This post has been edited 1 times, last edit by "Dalgaci_Team" (Feb 10th 2010, 10:40am)

Counter:

Hits today: 241 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,269 Average hits: 2,216.59 | Clicks today: 6,629 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,367,797 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,688.41 Counter age (days): 340.74 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri