Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()

Beginner
Date of registration: Mar 22nd 2006
Occupation: neydi yaaavv
Hobbies: Kangallarrrrrrrr
![]()
Quoted
Orjinal Yazari mekesmece
dostum teşekkürler,
ama madem site hacklenmiş ve KORAL ONUR' a saldırı niteliğinde mailler gelmiş,
neden KORAL ONUR çıkıpta bir açıklama yapmıyor, bu açıklamayı sen yapıyosun,
bu mesajlarda adı geçen KIRVE kimdir,
lütfen açıklayın bunları
hatta lürfen KORAL ONUR açıklasın
![]()
Quoted
Orjinal Yazari turkcomteknoloji
Arkadaslar haklisiniz lakin bu gibi durumlara prim vermemeniz lazim ben bu vatanin bir karis topragi icin degil topraginin tek bir toz zerresine kurban olurum bizim ananemiz orfumuz adetimiz bunu gerektiriyor ve bunuda yapmaya hazirim sahsim adina ne pkk nede bir baska (afedersiniz) it gerci it dedim ama it bile bunlardan serefli en azindan sadik bunlar ekmek yedgi kaba s*****r bunlar ictigi suyu teneffus ettigi havayi inkar ediyor ve ihanet ediyor sizlerden kendim ve ailem adina rica ediyorum lutfen bu gibi durumlarda en azindan bizi bilgi sahibi ederseniz uyeleriniz size minnettar olacaktir bu gibi durumlarin tekrarlanmasi dilegi ile gecmis olsun
![]()
Quoted
Orjinal Yazari tolga06ank
YÜCE ALLAH'ın BÜTÜN RAHMETİ BÜYÜK TÜRK ALEMİ ÜSTÜNE OLSUN
Karapençe
Ben sizin söylediklerinize ve gösterilen resimlerin gerçekliğine inanmıyorum. Site Sahibi varken neden siz açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ?
Hangi Sıfatla bu görevi üstlendiniz ?
Önce KİRVE Kimdir ? bunu açıklamış olsaydınız keşke. Neden bu tür yazıları yazdı ? Neden bu zamana kadar sustunuz ?
Koral ONUR'un bu şahısla ne işi var ?
Aralarında ne gibi bir bağlantı var ?
O Kadar küfür yazıldı şimdiye kadar. Koral ONUR neden ortaya çıkıp da " ARkadaşlar site hacklendi, bunları yazan ŞU kişidir, benim onlar ile bağlantım yoktur. Pen PKK lı değilim, bu gibi şahıslarla da hiç bir ilgim ve alakam yoktur. " gibi gibi en azından yazılı bir açıklamada bulunmadı.
Polise ve savcılığa başvurduk diyorsunuz. Hiç inandırıcı gelmiyor. Bunlar kendinizi temize çıkarmak için yapmış olduğunuz basit inandırma yöntemleri olduğu kanısındayım. Ama yazdığınız yazı ve şekil itibari ile gerçekten çok basite indirgemişsiniz olayı.
Bence bu ve bunlar gibi yüzlerce sorulya Koral ONUR geniş kapsamlı bir açıklama yaparak kendisi cevap vermeli. Siz değil.
Kahpece atılan Pkk kurşunları ile şehit olmuş kardeşlerime bu açıklamayı borçlusunuz.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN ve YÜCELTSİN
![]()
Beginner
![]()
Beginner
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Feb 11th 2010, 12:12am)
![]()
Beginner
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "Dalgaci_Team" (Feb 10th 2010, 10:40am)