You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ele123

Beginner

• male
  • "ele123" started this thread

Date of registration: Apr 14th 2008

Level: 24 [?]

Experience: 75,067

Next Level: 79,247

• Send private message

1

Tuesday, February 23rd 2010, 1:47am

haftalardır gelen ana bacı tanımayan kufurler

Selamlar herkee bu konuyu buraya acmak zorunda kaldim.
onur boarddan bana kufurllu mesaj geldi bir tanesi bordin kendi adresinden iki tanesi uyelerden .Beni pkk li olarak sucluyorsunuz ve kufur ediyorsunuz .Forumun admini kimse cevap istiyorum .Bana neden gønderildi bu mesajlar .Ben turk oglu turkum belki sizden daha milliyetciyim.Acaba benim emailimi baskasimi kullandi onur boarddan benim emailimi birilerimi alip kullandi cevap bekliyorum.......... ayrıca pc yı cocuklarımda acıyor msn mı kapatacam yada bu sıteden vıp olama ragmen kadımı sılecem yeter ama gunde bır suru mesaj ya. *25*

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,417,393

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

2

Tuesday, February 23rd 2010, 1:54am

RE:haftalardır gelen ana bacı tanımayan kufurler

Quoted

Orjinal Yazari ele123
Selamlar herkee bu konuyu buraya acmak zorunda kaldim.
onur boarddan bana kufurllu mesaj geldi bir tanesi bordin kendi adresinden iki tanesi uyelerden .Beni pkk li olarak sucluyorsunuz ve kufur ediyorsunuz .Forumun admini kimse cevap istiyorum .Bana neden gønderildi bu mesajlar .Ben turk oglu turkum belki sizden daha milliyetciyim.Acaba benim emailimi baskasimi kullandi onur boarddan benim emailimi birilerimi alip kullandi cevap bekliyorum.......... ayrıca pc yı cocuklarımda acıyor msn mı kapatacam yada bu sıteden vıp olama ragmen kadımı sılecem yeter ama gunde bır suru mesaj ya. *25*

o emaillari bana forwardlarmisiniz lütfen.

karapence@onur-board.eu

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

ele123

Beginner

• male
  • "ele123" started this thread

Date of registration: Apr 14th 2008

Level: 24 [?]

Experience: 75,067

Next Level: 79,247

• Send private message

3

Tuesday, February 23rd 2010, 2:06am

RE:RE:haftalardır gelen ana bacı tanımayan kufurler

lütfen size gelen mailleri kopyala yapistir yapmayin

edit:by_seyhsamil 64

This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Feb 23rd 2010, 4:05am)

bekirs71

SUS , dediler , SUStum !... Yüreğim ?...

• male
  • Türkei

Date of registration: Dec 23rd 2006

Occupation: elek.tek.

Hobbies: teknoloji,oyun,bilgisayar

Level: 30 [?]

Experience: 280,941

Next Level: 300,073

• Send private message

Steinbock

4

Tuesday, February 23rd 2010, 2:24am

Board harici iki üyeden daha mail aldım demişsin(küfürlü tabi) arkadaşım.Büyük ihtimalle o sana gelen küfürlü gelen maillerden biri bana ait olabilir.Arkadaşım eğer mailime cevap yazdıysan (ki 500 oldu sanırım özür maillerim)sana dönmüş özür mesajı yollamış olmalıyım (baktım ancak bu kullanıcı adında birine özür mesajı atmamışım tabi mail adresin başka olabilir)...
Bu mailleri yollayan vatandaş! ne bu onurboard'dan nede benim (nede öteki arkadaşım da) ...Kendisi bebe yoksa küfürü aciz insan yapar , kullanır.Ayrıca gerekli açıklamalar board yönetimince yapıldı...
GENEL ACIKLAMA
Mailler Hakkında...

Ancak tekrar gelen mailler için hiçbir dahlim olmasa da ÖZÜR DİLERİM arkadaşım...

Kimse bindiği dalı kesmeye cesaret edemez arkadaşım ki bu zamanda(tamam Nasrettin Hoca'nın torunlarıyız başka) ki bilişim suçlarıyla bu kadar ilgileniyorken...Bu isimle sana bir mail geldiyse arkadaşım tekrar Özür Dilerim...
Sağlıcakla kal...Geçmiş olsun ...Halik bilir ne yapacağını(bilene burada , bilmeyene ? )...
Bu arada AÇILIMLARA katkıda bulunun belki GEMİ sahibi olursunuz!!!
Deniziniz olmayabilir sorun mu?
Kumda oynatırlar kimbilir!!!

Counter:

Hits today: 241 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,269 Average hits: 2,216.58 | Clicks today: 6,659 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,367,827 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,688.44 Counter age (days): 340.74 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri