Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Oct 8th 2005
Hobbies: Pc&Oto TUNING+CAPOEIRA
![]()

Date of registration: Oct 8th 2005
Hobbies: Pc&Oto TUNING+CAPOEIRA
![]()
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
Quoted
Orjinal Yazari TurXaliM
YUKLENiYOR/EKLENDi olayini anladim, Guzel dusunce...
Ama buyuk forumlar HIDE yani GiZLi MOD'u degil de TESEKKUR MOD'unu kullanir. Cunku HIDE MOD'u ile POST KASMAYI bilirler.
Ornek;
xxxxxxxxxxxxxxx
Asla ardi ardina 2mesaj goremezsiniz ayni kisiden.
Ve bu siteyi belki bilirsiniz, xxxxxxxxxxx diye super kanallari da var *03*
HIDE MOD'u yerine TESEKKUR MOD'unu kullaniyorlar ve de cokda guzel oluyor.
Hatta dedigim gibi, POST KASMAK, MYSQL'i sisirmek olmasin diye TESEKKUR mesaji bile yazdirmiyorlar. Sadece TESEKKUR yazacaginiz yere LUTFEN TESEKKUR Butonunu kullanalim... diyorlar![]()
![]()
Quoted
Orjinal Yazari empire
arkadaslar simdi okuduktan sonra iyice düsünün, board sahibine burdan bi tavsiye de bulunmak istiyorum.
admin arkadas neden bu tesekür buttonunu eklemiyorsun forumuna , bunca bosu bosuna mesaj atilmis ki forumun yüzde 90 sirf tesekürle dolmus , oysa tesekür buttonu diye bi eklenti var , onu entegre yapmis olsaydiniz forumunuz bukadar yavas acilmazdi, eger ki kimin indirdigini görmek istiyorsaniz onunda önüne söyle geerdiniz , tesekür ve hide hack diye bisey vardi ikisini bi yapardiniz. adam bosu bosuna selam , veya saol , thanks yazmazdi ve foru cöplükle dolmazdi , eger destek istiyorsan sana yardimci olurum .
ben bu wbb ilk kuran ve kullananlardanim
saygilarimla empire
Date of registration: Feb 11th 2005
Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-
This post has been edited 1 times, last edit by "mebe" (Feb 9th 2010, 5:28pm)
Quoted
Orjinal Yazari orkun740
arkadaşım neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsun Yukarıdaki arkadaşımız 1- reklam yapmıştır
2- daha sitenin durumunu bilmeden kapanmış bir siteyi örneklemiş
3- tahminimce 9 senedir açık bir sitenin yönetim şeklini beğenmiyerek kendi istekleri doğrultusunda ricada bulunmuştur
Buna karşılık Koral bey güzel bir yaklaşımla bizde kendi çapımızda birşeyler biliyoruz diyerek esprili bir yaklaşımda bulunmuş
Gülmek ve güzel yaklaşımlı bir olayı neden kötü bir kavrama çektiniz onu anlamış değilim
Zaten Empire nickli arkadaşımızda olayı iyimser bir şekilde yardımcı olabiliceğini söylemiş ama Mebe anickli arkadaşım senin söylediklerin ortamı gerer
Nekadar iyi niyetli yaklaşmış olsanda karşılıklı tartışma yaratır bu söylediklerin
Sakın kızmayın buda benim tavsiyem
Saygılarımla
![]()
Quoted
Orjinal Yazari mebe
Syn orkun740,
tabii siteye mal etmiyorum etmiş olsam şimdi bu sitede olmam ama bunlar benim gmail adresime geliyor. Gmailde bir kısmı bu maillerin okunuyor açmanıza gerek yok. O mailleri atan arkadaşı zaten kınıyorum. Bunuda burada tepki gösterirken bile ifade ettim. Ama Karapence en üst yönetimden o bu şekilde cevap verirse ( biraz espiri biraz kinayeli) diğer admin bundan cesaret alır diye düşünüyorum. Bu sitelerde yazışmalarda düzgün bir uslup ile yazışmamız ve cevap vermemiz gerekli. Benim de çabam sadece bunun için. Ama bu konuda sizi ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşların vaktini aldığım için özür dilerim.
Saygılarımla
![]()
Quoted
Orjinal Yazari empire
arkadaslar simdi okuduktan sonra iyice düsünün, board sahibine burdan bi tavsiye de bulunmak istiyorum.
admin arkadas neden bu tesekür buttonunu eklemiyorsun forumuna , bunca bosu bosuna mesaj atilmis ki forumun yüzde 90 sirf tesekürle dolmus , oysa tesekür buttonu diye bi eklenti var , onu entegre yapmis olsaydiniz forumunuz bukadar yavas acilmazdi, eger ki kimin indirdigini görmek istiyorsaniz onunda önüne söyle geerdiniz , tesekür ve hide hack diye bisey vardi ikisini bi yapardiniz. adam bosu bosuna selam , veya saol , thanks yazmazdi ve foru cöplükle dolmazdi , eger destek istiyorsan sana yardimci olurum .
ben bu wbb ilk kuran ve kullananlardanim
saygilarimla empire