You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

TurXaliM

Pc Teknisyeni+WebMaster

• male
  • "TurXaliM" started this thread

Date of registration: Oct 8th 2005

Hobbies: Pc&Oto TUNING+CAPOEIRA

Level: 31 [?]

Experience: 304,883

Next Level: 369,628

• Send private message

Jungfrau

1

Thursday, November 29th 2007, 3:07pm

Haklisin. Hem VIP bolumu hemde ustune mesajlara TESEKKUR yazmak, SIKIYOR.

Ayrica binlerce TESEKKUR mesaji ile MYSQL sisiyor ve yedek alirken gec aliyor :) Bunlari sanirim hesaba katmiyorlar.
Buyuk forumlarda, ardi ardina mesaj yazmak yok, adina POST KASMAK diyorlar. Dogal olarak MYSQL i kasiyor. Ama burada, album ekleyen arkadaslar, albumun adini yaziyor ve HAZIRLANIYOR diyor. Yarim saat sonra birde EKLENDI diye mesaj yaziyor MOD'lar. Yani ilk basta kendileri POST KASMIS oluyor. Halbuki madem eklenecek, yukleyin, ondan ekleyin. Bos yere EKLENECEK ve EKLENDI mesajlari yazmayin.

Yedek alirken ve yuklerken cok gec yuklenir bu olmadik mesajlar yuzunden...
Pisman olan Siz olursunuz...

Gunde en az 1000 TESEKKUR mesaji yaziliyor. Yazik buna, sitenin MYSQL'ine yazik...
TurXaliM

IPB, eSyndicat ve XOO sirketlerinin ilk ve tek TURK Tercumanidir.

GOOGLE bile beni taniyor, Sen hala tanimiyor musun *08* *45* ?

NuR

CHEF

Level: 57 [?]

Experience: 32,155,677

Next Level: 35,467,816

• Send private message

2

Thursday, November 29th 2007, 5:25pm

Tesekkür butonuyla ilgili açıklamayı KORAL ustam yapar ben onu cevaplamayayım..
hatalı bir cümle kurmak istemem Ama .. MP3 bölümündeki yükleniyor eklendiye cevap verebilirim..

Yükleniyor denmesindeki amaç başka bir görevli arkadaşında aynı şeyi yüklemeye kalkmasını engellenmek..
Her an birbirimizden haberimiz olmaya bilir..aynı şeyi gereksiz yere yüklememek icin bu yapılıyor..
Eklendi belki olmaya bilirde ama diger konulara cevap yazılınca yeni konu asagıya kaydıgı icin buda yapılıyor diyebilirim...

Anti parantez ifade edeyim ki çok büyük sitelerde tşk. butonuna rast gelmek nerdeyse imkansız..
daha yeni konu bakımından fakir sitelerde görülüyorum ben genelde..

Gizli yazıya bozulabilirsiniz.. kendi çapınızda haklı da olabilirsiniz..
Bu bir tercihtir...Ben kendi adıma fazla gizli yazı kullanan biri degilim.. Ama
genel de gözlemim gizli yazı yoksa al gittir.. bir albüm degil bir tek mp 3ün bile ne zahmetle yüklendigini
zaten bilen biri bunu söz konusu bile etmez kanımca...

Aynı fikirlerde olmayabiliriz.. Bunlarda benim görüşlerim...saygılar...

TurXaliM

Pc Teknisyeni+WebMaster

• male
  • "TurXaliM" started this thread

Date of registration: Oct 8th 2005

Hobbies: Pc&Oto TUNING+CAPOEIRA

Level: 31 [?]

Experience: 304,883

Next Level: 369,628

• Send private message

Jungfrau

3

Friday, November 30th 2007, 1:12am

YUKLENiYOR/EKLENDi olayini anladim, Guzel dusunce...

Ama buyuk forumlar HIDE yani GiZLi MOD'u degil de TESEKKUR MOD'unu kullanir. Cunku HIDE MOD'u ile POST KASMAYI bilirler.
Ornek;
teknolojitelevizyonu.com
Asla ardi ardina 2mesaj goremezsiniz ayni kisiden.
Ve bu siteyi belki bilirsiniz, TEKNOLOJI TELEVIZYONU diye super kanallari da var *03*
HIDE MOD'u yerine TESEKKUR MOD'unu kullaniyorlar ve de cokda guzel oluyor.

Hatta dedigim gibi, POST KASMAK, MYSQL'i sisirmek olmasin diye TESEKKUR mesaji bile yazdirmiyorlar. Sadece TESEKKUR yazacaginiz yere LUTFEN TESEKKUR Butonunu kullanalim... diyorlar *45*
TurXaliM

IPB, eSyndicat ve XOO sirketlerinin ilk ve tek TURK Tercumanidir.

GOOGLE bile beni taniyor, Sen hala tanimiyor musun *08* *45* ?

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,417,510

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

4

Friday, December 18th 2009, 8:37pm

Quoted

Orjinal Yazari TurXaliM
YUKLENiYOR/EKLENDi olayini anladim, Guzel dusunce...

Ama buyuk forumlar HIDE yani GiZLi MOD'u degil de TESEKKUR MOD'unu kullanir. Cunku HIDE MOD'u ile POST KASMAYI bilirler.
Ornek;
xxxxxxxxxxxxxxx
Asla ardi ardina 2mesaj goremezsiniz ayni kisiden.
Ve bu siteyi belki bilirsiniz, xxxxxxxxxxx diye super kanallari da var *03*
HIDE MOD'u yerine TESEKKUR MOD'unu kullaniyorlar ve de cokda guzel oluyor.

Hatta dedigim gibi, POST KASMAK, MYSQL'i sisirmek olmasin diye TESEKKUR mesaji bile yazdirmiyorlar. Sadece TESEKKUR yazacaginiz yere LUTFEN TESEKKUR Butonunu kullanalim... diyorlar *45*

Allah, Allah neden kapanmis bu site? *08*

Bakiniz Post sitesiyi kasmaz sadece yedekleme sürer.
Hizli yavas meselesine gelince Bu kadar büyük site ve durmadan saldiri aliyoruz, ne yapalim . iStediyiniz kadar yaziniz Sitenin kendi serveri yeterli yerimiz ve hizimiz var.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

• Send private message

Steinbock

5

Friday, December 18th 2009, 8:43pm

RE:Gizli Mesaj

Quoted

Orjinal Yazari empire
arkadaslar simdi okuduktan sonra iyice düsünün, board sahibine burdan bi tavsiye de bulunmak istiyorum.

admin arkadas neden bu tesekür buttonunu eklemiyorsun forumuna , bunca bosu bosuna mesaj atilmis ki forumun yüzde 90 sirf tesekürle dolmus , oysa tesekür buttonu diye bi eklenti var , onu entegre yapmis olsaydiniz forumunuz bukadar yavas acilmazdi, eger ki kimin indirdigini görmek istiyorsaniz onunda önüne söyle geerdiniz , tesekür ve hide hack diye bisey vardi ikisini bi yapardiniz. adam bosu bosuna selam , veya saol , thanks yazmazdi ve foru cöplükle dolmazdi , eger destek istiyorsan sana yardimci olurum .

ben bu wbb ilk kuran ve kullananlardanim

saygilarimla empire

Teklifiniz icin Tesekkürler, az buz bizde anliyoruz wbb den. 90% derken dikkat edin 25% sadece TSK olursa siteyi kapatirim daha iyi *06*

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

*SaHiN*

Emekli Admin

• male

Date of registration: Feb 11th 2005

Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-

Level: 58 [?]

Experience: 37,260,542

Next Level: 41,283,177

• Send private message

6

Friday, January 8th 2010, 8:55pm

*19* *06*

Hemende yakalamis abim...

7

Tuesday, February 9th 2010, 5:24pm

Bu nasıl bir saygı ya insanlar sizleri düşünerek önerilerde bulunuyor siz dalga geçiyorsunuz. Her şeyi çok iyi biliyorsunuz ama sitedeki mail adreslerimizi çaldırıp üzerine bizlere küfürlü mailler göndertiyorsunuz. Bence siz size öneri yapanlara dalga geçer tarzda cevap vereceğinize ilk önce site emniyetini düzgünce alın. Herkezin başına gelir demeyin bana benim paylaşım sitelerinin bir çoğuna üyeyim ve daha hiç başıma gelmedi burada yaşadıklarım. ÖNCE SİTE ÜYELERİNE SAYGIYA DAVET EDİYORUM SİZİ. Bakalım nasıl bir mesaj da buna vereceksiniz ???

Bu arada bu Nur isimli üyeyi tenzih ediyorum. Çok düzeyli bir mesaj çekmiş. Ama Karapençe'nin cevabına yönelik yazılmıştır. Takip ettiğim kadarı ile zaten küfürlü maillerin adresi esasen kendisidir. ( Tabii o mailleri ve kendisine yazılan yazıları kesinlikle hoşgörmemekteyim)

This post has been edited 1 times, last edit by "mebe" (Feb 9th 2010, 5:28pm)

Date of registration: May 20th 2006

Level: 30 [?]

Experience: 259,112

Next Level: 300,073

• Send private message

8

Tuesday, February 9th 2010, 6:05pm

slm

arkadaşım neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsun Yukarıdaki arkadaşımız 1- reklam yapmıştır
2- daha sitenin durumunu bilmeden kapanmış bir siteyi örneklemiş
3- tahminimce 9 senedir açık bir sitenin yönetim şeklini beğenmiyerek kendi istekleri doğrultusunda ricada bulunmuştur

Buna karşılık Koral bey güzel bir yaklaşımla bizde kendi çapımızda birşeyler biliyoruz diyerek esprili bir yaklaşımda bulunmuş
Gülmek ve güzel yaklaşımlı bir olayı neden kötü bir kavrama çektiniz onu anlamış değilim

Zaten Empire nickli arkadaşımızda olayı iyimser bir şekilde yardımcı olabiliceğini söylemiş ama Mebe anickli arkadaşım senin söylediklerin ortamı gerer
Nekadar iyi niyetli yaklaşmış olsanda karşılıklı tartışma yaratır bu söylediklerin

Sakın kızmayın buda benim tavsiyem
Saygılarımla

9

Tuesday, February 9th 2010, 6:30pm

RE:slm

Quoted

Orjinal Yazari orkun740
arkadaşım neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsun Yukarıdaki arkadaşımız 1- reklam yapmıştır
2- daha sitenin durumunu bilmeden kapanmış bir siteyi örneklemiş
3- tahminimce 9 senedir açık bir sitenin yönetim şeklini beğenmiyerek kendi istekleri doğrultusunda ricada bulunmuştur

Buna karşılık Koral bey güzel bir yaklaşımla bizde kendi çapımızda birşeyler biliyoruz diyerek esprili bir yaklaşımda bulunmuş
Gülmek ve güzel yaklaşımlı bir olayı neden kötü bir kavrama çektiniz onu anlamış değilim

Zaten Empire nickli arkadaşımızda olayı iyimser bir şekilde yardımcı olabiliceğini söylemiş ama Mebe anickli arkadaşım senin söylediklerin ortamı gerer
Nekadar iyi niyetli yaklaşmış olsanda karşılıklı tartışma yaratır bu söylediklerin

Sakın kızmayın buda benim tavsiyem
Saygılarımla

Sevgili arkadaşım,

sizde kendi açınızdan haklısınız ama bu sitede bana da bener bir yaklaşım oldu belki bundan dolayı çabuk tepki verdim. Ben mail çalınma konusunda site yöneticilerinin de kusuru olduğunu yazdım bana admin cevabı " ne çabukta kızıyorsunuz" oldu ve bu admin yukarıda "Hemende yakalarmış abim" yazan admin. Nasıl kızmam çoluk çocuk okuyor mailleri ve ben küfür mü okumam gerek dediğim zaman ise aynı admin " çocuklar herşeyi zaten biliyor hem sen maillerini çocuklarına mı okutuyorsun" diye cevap verdi bu tabii beni rahatsız etti . Bu yazışmalar siteyi 1 ay öncesine almadan önce olduğu için okuyamıyorsunuz. Ayrıca evet bahsedilen site 2008 yılında kapatılmıştır, buna yazan arkadaşın dikkat etmesi gerekirdi. Bu sitenin en üst yönetiminden biri bence yanlış anlamaya yönelik bir ifade kullanmamalı bu sebepten dolayı cevap yazdım ve tepki gösterdim.
Amacım luzumsuz tartışma yaratmak değil sadece uslup konusunda daha hassas olunmasını istemektir.
Size Nazik cevabınız için teşekkür ederim.
Kimsenin fikirlerine kızma hakkım olduğunu düşünmüyorum. Zaten dikkat ederseniz fikirlere saygılı olunmadığı için tepki gösterdim. Şimdi size kızarsam bu bir çelişki olmaz mı? *12*

Saygılarımla,

mebe

Date of registration: May 20th 2006

Level: 30 [?]

Experience: 259,112

Next Level: 300,073

• Send private message

10

Tuesday, February 9th 2010, 6:44pm

RE:RE:slm

Syn Mebe

Vermiş olduğunuz bilgiden dolayı size çok teşekkür ederim Bahsettiğiniz konuyu çok iyi biliyorum ve o yazışmalarıda çok iyi hatırlıyorum Evet orada bir yetkili arkadaş gerçekten size yanlış bir biçimle cevap yöneltmiş Bu onun kişisel yaklaşımıdır Bende okuduğumda şaşırdım '' senin mailleri çocuklarmı okuyor '' Bu yazıyı bende kınıyorum Ben bekarım ama bende evlenince tabiki çocuğumda eşimde maillerimi okuyabilirler
Zaten yönetim kurulunun bu konu üzerine açıklaması var Okumadan silin diye
Bu bahsettiğimiz arkadaşımızın yaptığı kendi yaşam çerçevesi içerisinde olan birşey ama bu arkadaşımızın yaptığı açıklamayı onur-board ailesine mal etmekte yanlış olur tabiki
Yönetim kurulu sadece üyelere değil kendi bünyesindeki yöneticilerede ikaz verebilirler Bu konuda bende seninle aynı fikirdeyim
Diğer üst yöneticilerden bu arkadaşımıza yazılı bir ikaz verilmesini talep ediyorum onur-board ailesini yanlış tanıttığı için

11

Tuesday, February 9th 2010, 6:56pm

RE:RE:RE:slm

Syn orkun740,

tabii siteye mal etmiyorum etmiş olsam şimdi bu sitede olmam ama bunlar benim gmail adresime geliyor. Gmailde bir kısmı bu maillerin okunuyor açmanıza gerek yok. O mailleri atan arkadaşı zaten kınıyorum. Bunuda burada tepki gösterirken bile ifade ettim. Ama Karapence en üst yönetimden o bu şekilde cevap verirse ( biraz espiri biraz kinayeli) diğer admin bundan cesaret alır diye düşünüyorum. Bu sitelerde yazışmalarda düzgün bir uslup ile yazışmamız ve cevap vermemiz gerekli. Benim de çabam sadece bunun için. Ama bu konuda sizi ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşların vaktini aldığım için özür dilerim.

Saygılarımla

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

• Send private message

Steinbock

12

Tuesday, February 9th 2010, 11:27pm

RE:RE:RE:RE:slm

Quoted

Orjinal Yazari mebe
Syn orkun740,

tabii siteye mal etmiyorum etmiş olsam şimdi bu sitede olmam ama bunlar benim gmail adresime geliyor. Gmailde bir kısmı bu maillerin okunuyor açmanıza gerek yok. O mailleri atan arkadaşı zaten kınıyorum. Bunuda burada tepki gösterirken bile ifade ettim. Ama Karapence en üst yönetimden o bu şekilde cevap verirse ( biraz espiri biraz kinayeli) diğer admin bundan cesaret alır diye düşünüyorum. Bu sitelerde yazışmalarda düzgün bir uslup ile yazışmamız ve cevap vermemiz gerekli. Benim de çabam sadece bunun için. Ama bu konuda sizi ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşların vaktini aldığım için özür dilerim.

Saygılarımla

aciklama
GENEL ACIKLAMA

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

• Send private message

Steinbock

13

Wednesday, February 10th 2010, 3:21am

RE:Gizli Mesaj

Quoted

Orjinal Yazari empire
arkadaslar simdi okuduktan sonra iyice düsünün, board sahibine burdan bi tavsiye de bulunmak istiyorum.

admin arkadas neden bu tesekür buttonunu eklemiyorsun forumuna , bunca bosu bosuna mesaj atilmis ki forumun yüzde 90 sirf tesekürle dolmus , oysa tesekür buttonu diye bi eklenti var , onu entegre yapmis olsaydiniz forumunuz bukadar yavas acilmazdi, eger ki kimin indirdigini görmek istiyorsaniz onunda önüne söyle geerdiniz , tesekür ve hide hack diye bisey vardi ikisini bi yapardiniz. adam bosu bosuna selam , veya saol , thanks yazmazdi ve foru cöplükle dolmazdi , eger destek istiyorsan sana yardimci olurum .

ben bu wbb ilk kuran ve kullananlardanim

saygilarimla empire

Yazdiyin konunun altina bak bakalim varmi ? yokmu? *06*

Counter:

Hits today: 246 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,274 Average hits: 2,216.55 | Clicks today: 6,796 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,367,964 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,688.48 Counter age (days): 340.74 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri