Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Mar 25th 2008
Occupation: IT Tech.
Hobbies: Bilişim
![]()

Date of registration: Feb 11th 2005
Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-

Beginner
![]()
Quoted
Orjinal Yazari NuR
guzel acıklamısın.. eline kalvyene saglık.. rapiden cok ustun ama kulanıcısı az ne hikmetse..
![]()
Quoted
Evet bu dogru neden peki cunku bunyesinde illegal dosyalarida barindiriyor eMule, eDonkey, Overnet , Torrent , Ares , Dc++ müzik ve film paylasimini yazilimlar nedeni ile kullanilmiyor ayrica paylasima acilmis ag yoluyla virüsler kol geziyor

Beginner
![]()
Quoted
Orjinal Yazari CaLCIMaX
Artık Fake(sahte) uploadları belirtici ibareler de mevcut torrent dosyalarının yanında. Bunlara göz atmakta kullanıcının elinde sonuçta.Düzgün kontrol edildiği sürece hiç bir şekilde virüsle yüz yüze gelme şansınız olmuyor.
Quoted
Evet bu dogru neden peki cunku bunyesinde illegal dosyalarida barindiriyor eMule, eDonkey, Overnet , Torrent , Ares , Dc++ müzik ve film paylasimini yazilimlar nedeni ile kullanilmiyor ayrica paylasima acilmis ag yoluyla virüsler kol geziyor
![]()
Quoted
Genelde insanlar bu programlarla film müzik oyun crack ve program alisverisinde bulunuyorlar benim cevremde yakalanip fais miktarda ceza odeyip bilgisayarina el konulan kisiler var. Bu program kullanicisi tesbit edilebilirmi ilginize tesekkurler

Beginner
![]()
![]()

Date of registration: May 4th 2008
Über mich: hayret bugün kaçıncı teşekkür elinize sağlık filan artık bıktım kapatıyorum allah aşkına bukadarda saçmalık olmaz neyse hoşca kalın
hayret bugün kaçıncı teşekkür elinize sağlık filan artık bıktım kapatıyorum allah aşkına bukadarda saçmalık olmaz neyse hoşca kalın
AFEDERSİNİ< KİMİN İÇİN KULLANSINIZ ACABA
Occupation: serbest
![]()
Beginner
![]()