You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• male
  • "beyingücü" started this thread
  • Türkei

Date of registration: Sep 17th 2008

Über mich:

Level: 31 [?]

Experience: 320,138

Next Level: 369,628

• Send private message

Widder

1

Saturday, March 19th 2011, 3:23am

Çok Önemli Duyuru(Lütfen Herkes Okusun.....)

Değerli arkadaşlar, özellikle son 2 yada 3 gündür fileserve.com adlı sitede bazı sorunlar mevcuttu bunu yorumlarınızdada görmekteyiz.Bunun üzerine fileserve ile irtibat kurdum, sistemlerinde güncelleme yaptıklarını belirttiler.

Özellikle fsdndm.fileserve.com burada sıkıntı var o nedenle verdikleri geçici çözümü aşağıda yazıyorum, ister premium olun ister free kullanıcı fsdndm ile karşılaşıpta dosya indiremiyorsanız bu işlemi yapın.

Bilgisayarınızda Xp , Vista , 7

C:Windows/System3/drivers/etc/Hosts adlı dosyayı açın

108.61.0.139 fsdndm.fileserve.com

Böyle olucak

bunu aynen ekleyin, olaki windows 7 yada vista kullanıyorsanız hosts adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırın ve verilen ipyi öyle ekleyin. Son olarak çerezleri temizleyin hatta modeminizde birde reset atın.

Bu çözüm geçici olup efendilerin güncellemesi bitince sanırım bu durum ortadan kalkıcak. Sorun tamamen fileserve ile alakalı olup lütfen bu yazımızı okumadan fileserve inmiyor etmiyor gibi yorumlar atmayalım.

Ek olarak hala hotfile linkleri ölü diye yorumlar gelmekte, arkadaşlar benim Teoman'ın, DerinPc'nin hotfile hesapları silindi, eğer ki bizlere ait konularda hotfile alternatif link yok ise konu altına yorum bırakınız, alternatif var ise hotfile linkleri bildirmenize gerek yok.
BİLGİN KADAR GÜÇLÜSÜN.

Es haben sich bereits 7 registrierte Benutzer bedankt.

Benutzer die sich bedankten:

hetmeh, zeus2, seyhsamil 64, By_GuaRDiaN, KARAPENCE, kemal2005, kiraz61

Counter:

Hits today: 770 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,798 Average hits: 2,216.32 | Clicks today: 13,318 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,374,486 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,692.69 Counter age (days): 341.01 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri