Değerli arkadaşlar, özellikle son 2 yada 3 gündür fileserve.com adlı sitede bazı sorunlar mevcuttu bunu yorumlarınızdada görmekteyiz.Bunun üzerine fileserve ile irtibat kurdum, sistemlerinde güncelleme yaptıklarını belirttiler.
Özellikle fsdndm.fileserve.com burada sıkıntı var o nedenle verdikleri geçici çözümü aşağıda yazıyorum, ister premium olun ister free kullanıcı fsdndm ile karşılaşıpta dosya indiremiyorsanız bu işlemi yapın.
Bilgisayarınızda Xp , Vista , 7
C:Windows/System3/drivers/etc/Hosts adlı dosyayı açın
108.61.0.139 fsdndm.fileserve.com
Böyle olucak
bunu aynen ekleyin, olaki windows 7 yada vista kullanıyorsanız hosts adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırın ve verilen ipyi öyle ekleyin. Son olarak çerezleri temizleyin hatta modeminizde birde reset atın.
Bu çözüm geçici olup efendilerin güncellemesi bitince sanırım bu durum ortadan kalkıcak. Sorun tamamen fileserve ile alakalı olup lütfen bu yazımızı okumadan fileserve inmiyor etmiyor gibi yorumlar atmayalım.
Ek olarak hala hotfile linkleri ölü diye yorumlar gelmekte, arkadaşlar benim Teoman'ın, DerinPc'nin hotfile hesapları silindi, eğer ki bizlere ait konularda hotfile alternatif link yok ise konu altına yorum bırakınız, alternatif var ise hotfile linkleri bildirmenize gerek yok.