You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

Musti43

V.I.P

• male
  • "Musti43" started this thread

Date of registration: Sep 24th 2005

Occupation: ---------------------------

Hobbies: PC,Programme...

Level: 40 [?]

Experience: 1,893,505

Next Level: 2,111,327

• Send private message

Fische

1

Thursday, September 29th 2005, 7:22pm

Kim kime dum duma deyilya

Kim ne derse desin board umuz süper varsa bunun tersini söyleyen bilmem valla pazara gitsen domates bulamasin burada yok yok gelsin vatandas buraya bulamadim desin gitsin bakeyim imkansiz *06* haydi gelinde bana haksizsin deyin boardu gezin ve inceleyin gezmeyenlere sesleniyorum süper vakit gecirin ben hemen isindim buraya.... *12*
[align=center][youtube]--x7JPe1SWs[/youtube]

[COLOR=red][SIZE=20][FONT=tahoma]Saygilar Sevgiler Musti43[/FONT][/SIZE][/COLOR][/align]

MATRIX

BOARD KRALI

• male

Date of registration: Mar 20th 2005

Level: 45 [?]

Experience: 4,782,568

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Widder

2

Thursday, September 29th 2005, 7:45pm

RE: Kim kime dum duma deyilya

İlgi ve Alakana Çok Teşekkür Ederiz Arkadaşım... Sağol Varol... *45*
[BLINK][COLOR=silver][align=center][SIZE=20][B] Ve Kederi de Yaşamalısın Namusluca Bütün Gençliğinle,
Çünkü Acılarda Sevinçler Gibi Olgunlaştırır İnsanı,
Kanın Karışmalı Hayatın Büyük Dolaşımına,
Dolaşmalı Damarlarında Hayatın Sonsuz Taze Kanı...[/B][/SIZE][/align][/COLOR][/BLINK]

TURKBEY

Emekli Admin

• male

Date of registration: Jun 25th 2005

Level: 39 [?]

Experience: 1,504,752

Next Level: 1,757,916

• Send private message

3

Friday, September 30th 2005, 7:10pm

Bu güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkürler arkadaşım...Bizler hiçbir çıkarımız veya menfaatimiz olmadan siz saygı değer arkadaşlarımızla paylaşımlarda bulunmak ve hoşça güzel vakit geçirmek için burdayız..
Tüm onur-board yönetimi olarak tek isteğimiz teşekkürlerinizi esirgememeniz ve sizlerle beraber boardımızı en üst seviyeye taşımak amacındayız..
Şu an için boardımızda eksiğimiz halen var,fakat hızla yenilenme ve eksiklerin giderilme aşamasındayız,pek yakında video klip lerin ve software proğramların en yenisi ve en güncelleriyle karşınızda olacağız..
Bence eksik olarak sizlerin gördüğü kadarıyla hack proğramları olabilir..Fakat sitemiz aile sitesi olduğu için bu tür proğramları pek vermiyoruz..(Ama zaman ne gösterir bilemem.. *06* )
Saygıyla..

xHakanx

BOARD IMPARATORU

• male

Date of registration: Sep 22nd 2004

Level: 45 [?]

Experience: 4,622,146

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Waage

4

Saturday, October 1st 2005, 6:08am

RE: Kim kime dum duma deyilya

Ilgin icin tesekkürler arkadasim. Tiffany adminimin de bahsettigi gibi bazen sabahlara kadar bilgisayarin basinda oturup herhangi bir istegi yerine getirmek icin interneti alt üst ediyoruz. Nicin mi? Onu henüz cikartmis degiliz *08*

Belki bir tesekkür icin, belki de birilerine yardim edebilme imkani actigimiz icin, fakat bazen kendi üyelerimiz bize bir tesekkürü fazla görüyor ve tsk gibi üc harfle yetiniyor. Hatta bazilari Smillie ile cevabi yeterli buluyor. Amacimiz hizmet, karsiliksiz hizmet... Beklentimiz emege saygidan baska birsey degil. Örnegen suan saat sabahin altisi ve daha yatmadim. Bana kalsa hemen gider yatarim ama rapidshare.de adresine yirmi dakika önce album yüklemeye verdim, daha yarim saati var... Yani müzik yüklüyor. O album yüklensin, üyelerimiz de sadece tsk ile yetinsin... Iste bizi de o yikiyor, fakat yine de yüklemeye devam ediyoruz. Biz kimsenin emir kulu degiliz. Birsey yapiyorsak yardimimiz olsun diye yapiyoruz ve emegimizin karsiliginda iki kelime tesekkürden fazla birsey beklemiyoruz. Bunu da burada belirtmek istedim. Boardumuza göstermis oldugun ilgiden dolayi tekrar tesekkürler.

KRAL61

BOARD AÐASI

• male

Date of registration: Feb 14th 2005

Occupation: Guvenlik elemani

Hobbies: Biricik oglum

Level: 42 [?]

Experience: 2,674,317

Next Level: 3,025,107

• Send private message

5

Saturday, October 1st 2005, 11:12am

Slm,Kardesim Boarddu begendigin icin asil biz tsk ederiz hersey OnurBoard uyeleri icindir

saygilar

Counter:

Hits today: 806 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,834 Average hits: 2,216.33 | Clicks today: 13,677 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,374,845 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,692.96 Counter age (days): 341.03 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri