This post has been edited 1 times, last edit by "beyingücü" (Apr 29th 2011, 11:02am)
Benutzer die sich bedankten:
KARAPENCE, Alparslan, ertankayserili, turhaluslu, DJUGJACKSON, metwet, huseyineren, ed26, seksek012, zonkömürcü, kemal2005, casper1, Ya@mur, aydınfb, sessizdoga27, RealMeaL, sunlight, purge, DRAGON34, adsl456, suatkoc38030, kirikhanbilg, mumtaz, oktay454, yusufturgut, alplerim, aex1, bonust, gencerosman, 06MasteR, cesko, nobren_berkay, cemkeskin, mhtozk, ademre, edukey, cano27, kemall059, cemo66, Sefa_34, bersu68, 81suat, nsavrim, DR35, almanci, Ben_Emre52, musa35, alierol42, sabahattin67, ozturk2883, baha41, nehar, FAKULTELI, akın42, yasinabi, konyam, jak34
Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Apr 4th 2009
Occupation: Emekli
Hobbies: Edebiyat
Date of registration: Oct 3rd 2005
Occupation: Gazoz Imalati
Hobbies: Muzik, otomobil, multimedya
![]()

This post has been edited 2 times, last edit by "GAZOZCU" (Mar 31st 2011, 12:54am)
Date of registration: Oct 3rd 2005
Occupation: Gazoz Imalati
Hobbies: Muzik, otomobil, multimedya
![]()

![]()

Date of registration: Oct 22nd 2009
Occupation: Pc Uzmanı
Hobbies: www.onur-board.eu
![]()
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
A total of 63 Votes have been submitted.
60%
Hayir (38)
27%
Evet (17)
13%
Bilmiyorum (8)
Sayin Beyingücü,Merhaba! ben Beyingücü.Yaklaşık 3 yıldır bourdunuza üyeyim.bu güne kadar bourdunuza elimden geldiğince genel kültür içerikli belgesel,eğitim setleri ve film ekliyorum arkadaşlarım yararlansın diye.Ancak söylediğim süre zarfında farkettimki böyle paylaşımları yalnız ben yapıyorum ve bu paylaşımlardan hiç kimse yararlanmıyor.Hep sizlerin koyduğu o süslü püslü kocaman puntolarla insanın gözünün içerisine sokarcasına yazılmış,işte teşekkür etmezsen linkleri göremezsin ucubesinden alafrangalı paylaşımlarınıza rağbet ediliyor.Bu da bindir emek vererek bourda koyduğum paylaşımların bir işe yaramaması benim sinirlerimi bozuyor.Ayrıca ben kültürlü bir insan olduğum için bourdda hep bu tür paylaşımlar arıyorum.Ancak nafile.Her nedense bu tür paylaşımları hiç kimse yapmıyor.Varsa yoksa aynı ne idüğü belirsiz kendine sanatçı diyerek ortaya çıkmış zibidi insanların albümleri ve acayip diyebileceğim,görüntüsü ve seslendirmesi bozuk filmler defalarca bourda konuyor.Bunlarda zaten benim bir işime yaramıyor.Anlayacağınız ben bu boarddan yeterince ve istediğim şekilde yararlanamıyorum.Zaten gördüğüm kadarıyla bourdunuzda bilgisayar programcılığı ile ilgili bir bölümde yok.Ayrıca yine binbir emekle hazırlayıp sitenizin tezler ve ödevler bölümüne koyduğum herkes için ingilizce dersleri yazılarımda pek ilgi görmedi.Tüm bunları dikkate alınca kendi kendime aldığım karar doğrultusunda bourdunuz işe yarar hale gelene kadar üyeliğimi askıya alıyorve 25.Mart.2011 cuma gününden itibaren bu bordda hiçbir paylaşımda bulunmayacağımı belirtmek istiyorum.
Sizlere son sorumşu olacak acaba onurboard bir cahiller bourdumudurki kimse benim paylaşımlarıma rağbet etmiyor.Bu millet çok mu kültürlüdür,çokmu iyi bilgisayar kültürü vardırda benim koyduğum eğitim setleri rağbet görmemektedir?Yoksa ben mi salağımki bourda böyle işe yararlar paylaşımlar ekliyorum.Abuk sabuk dangalakça paylaşımlar yapmak varken.Sizlerden ricam lütfen üyelerinizi nasıl uyaracaksanız uıyarın benim gibi kültürlü insanları da düşünüp,biraz daha güzel paylaşımlar yapsınlar.Bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.İnşallah bourduğunuzu daha iyi hallere getirmek için bir şeyler yapmak aklınıza gelir.Yoksa bourdunuz şu anda olduğu gibi bomboş,işe yaramaz bir bourd olarak kalırve benim gibi üyelerinizi kaybedersiniz.Görüşmek üzere,HOŞÇAKALIN.
This post has been edited 1 times, last edit by "KARAPENCE" (Apr 1st 2011, 2:33pm)
Date of registration: Aug 22nd 2008
Occupation: TURİZİMCİ
Hobbies: MÜZÝKVEprokram
![]()
![]()
Beginner
![]()
Date of registration: Nov 5th 2008
Occupation: Pc Doktoru
Hobbies: Pc
![]()
arkadaslar kimse kimseyi öldürmüyor bilakis saygili bir sekilde cevap yazilmis ama yapilan paylasimlara ve sunumlar ilgi görmüyor yada kimse indirmiyor diye kalkipta bu sekilde konu acmak yada yazi yazmak ne kadar dogrudur ? burasi önemli olan
Quoted
Millet, arkadaş diyorki
Bu kadar zamandır emek verip bilgilendirmeye, ögrenmeyi esas alan, kültürel çalışmalar yüklüyorum, hiç kimse alıp bakmamış.
Ben böyle anladım..
Hemen saldır, linç et gitsin, bizim milletin genel karakteri mi bu???
İyice bir düşünüp öğle yazmalı değilmi,.
Arkadaşımız a teşekkür edeceğimize kültür şudur, yok böyledir..... yaz,
Benim kişisel görüşüm şudur; biz az okuyan, az araştıran bir toplumuz, ister kabul edin ister etmeyin.
Neyse bu laf uzar gider..
Tüm üyelere selam ve sevgiler.
Beginner
![]()
Millet, arkadaş diyorki
Bu kadar zamandır emek verip bilgilendirmeye, ögrenmeyi esas alan, kültürel çalışmalar yüklüyorum, hiç kimse alıp bakmamış.
Ben böyle anladım..
Hemen saldır, linç et gitsin, bizim milletin genel karakteri mi bu???
İyice bir düşünüp öğle yazmalı değilmi,.
Arkadaşımız a teşekkür edeceğimize kültür şudur, yok böyledir..... yaz,
Benim kişisel görüşüm şudur; biz az okuyan, az araştıran bir toplumuz, ister kabul edin ister etmeyin.
Neyse bu laf uzar gider..
Tüm üyelere selam ve sevgiler.