You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• male
  • "beyingücü" started this thread
  • Türkei

Date of registration: Sep 17th 2008

Über mich:

Level: 31 [?]

Experience: 320,142

Next Level: 369,628

• Send private message

Widder

1

Friday, March 25th 2011, 8:58am

Bourdunuz Çok Kötü bir board.

Merhaba! ben Beyingücü.Yaklaşık 3 yıldır bourdunuza üyeyim.bu güne kadar bourdunuza elimden geldiğince genel kültür içerikli belgesel,eğitim setleri ve film ekliyorum arkadaşlarım yararlansın diye.Ancak söylediğim süre zarfında farkettimki böyle paylaşımları yalnız ben yapıyorum ve bu paylaşımlardan hiç kimse yararlanmıyor.Hep sizlerin koyduğu o süslü püslü kocaman puntolarla insanın gözünün içerisine sokarcasına yazılmış,işte teşekkür etmezsen linkleri göremezsin ucubesinden alafrangalı paylaşımlarınıza rağbet ediliyor.Bu da bindir emek vererek bourda koyduğum paylaşımların bir işe yaramaması benim sinirlerimi bozuyor.Ayrıca ben kültürlü bir insan olduğum için bourdda hep bu tür paylaşımlar arıyorum.Ancak nafile.Her nedense bu tür paylaşımları hiç kimse yapmıyor.Varsa yoksa aynı ne idüğü belirsiz kendine sanatçı diyerek ortaya çıkmış zibidi insanların albümleri ve acayip diyebileceğim,görüntüsü ve seslendirmesi bozuk filmler defalarca bourda konuyor.Bunlarda zaten benim bir işime yaramıyor.Anlayacağınız ben bu boarddan yeterince ve istediğim şekilde yararlanamıyorum.Zaten gördüğüm kadarıyla bourdunuzda bilgisayar programcılığı ile ilgili bir bölümde yok.Ayrıca yine binbir emekle hazırlayıp sitenizin tezler ve ödevler bölümüne koyduğum herkes için ingilizce dersleri yazılarımda pek ilgi görmedi.Tüm bunları dikkate alınca kendi kendime aldığım karar doğrultusunda bourdunuz işe yarar hale gelene kadar üyeliğimi askıya alıyor v e 1.MAYIS.2011 Pazar gününden itibaren bu bordda hiçbir paylaşımda bulunmayacağımı belirtmek istiyorum.

Sizlere son sorumşu olacak acaba onurboard bir cahiller bourdumudurki kimse benim paylaşımlarıma rağbet etmiyor.Bu millet çok mu kültürlüdür,çokmu iyi bilgisayar kültürü vardırda benim koyduğum eğitim setleri rağbet görmemektedir?Yoksa ben mi salağımki bourda böyle işe yararlar paylaşımlar ekliyorum.Abuk sabuk dangalakça paylaşımlar yapmak varken.Sizlerden ricam lütfen üyelerinizi nasıl uyaracaksanız uıyarın benim gibi kültürlü insanları da düşünüp,biraz daha güzel paylaşımlar yapsınlar.Bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.İnşallah bourduğunuzu daha iyi hallere getirmek için bir şeyler yapmak aklınıza gelir.Yoksa bourdunuz şu anda olduğu gibi bomboş,işe yaramaz bir bourd olarak kalırve benim gibi üyelerinizi kaybedersiniz.Görüşmek üzere,HOŞÇAKALIN.

NOT : Sevgili onurboard yönetiminden ve siz sevgili onurboard üyelerinden eğer kırıcı bir davranışım,bir kötü paylaşımım olduysa çok ama çok özür diliyorum.
BİLGİN KADAR GÜÇLÜSÜN.

This post has been edited 1 times, last edit by "beyingücü" (Apr 29th 2011, 11:02am)

• male

Date of registration: Apr 4th 2009

Occupation: Emekli

Hobbies: Edebiyat

Level: 36 [?]

Experience: 846,124

Next Level: 1,000,000

• Send private message

2

Wednesday, March 30th 2011, 11:13pm

biz hepimiz cahiliz.
turkceyi konusamiyokki nasil ingilizceyi ogrenek.
bol sanslar sayin beyin gucu. *209* *209* *209*

GAZOZCU

V.I.P

• male

Date of registration: Oct 3rd 2005

Occupation: Gazoz Imalati

Hobbies: Muzik, otomobil, multimedya

Level: 34 [?]

Experience: 630,637

Next Level: 677,567

• Send private message

Waage

3

Thursday, March 31st 2011, 12:34am

Merhaba Sayin Beyingücü

siz kültürlü kalin beyingücünüzü biraz daha gelistiriniz

Onur board ta bir sürü emegi gecen Insanlar sizin kadar yüksünmüyor

iclerinden gelerek dostluk beraberlik paylasim yardim adina onca degerli vakitlerini

harcayan ve karsilik beklemeden bütün üye lere degeri bicilemez paylasimlar la

sunumlar da bulunuyorlar ne kadar tesekkür etsek azdir

surada yardimlasiyoruz sizinde muhtemelen paylasimlariniz degerli elbette lakin (ilgi alani olanlara)

herkes sizin paylasimlariniza ilgi göstermek ne zorunda nede mecburiyetinde

beyingücünüz umarim bu yazimdan biraz gelismis olur

saygilarimla GAZOZCU

Not.

ayrica onur board sadece türkiye degil bütün dünya ülklelerinde yasayan

türkce bilen insanlara acik bir aile bourdu

ve yurt disin da yasayan üyelerimizin cogunda da ingilizce vs vs vs yabanci dil mevcut

bunu idrak edemeyisinize sasirdim oysa siz kültürlü bir sahsiyet oldugunuzu belirtmenize ragmen

This post has been edited 2 times, last edit by "GAZOZCU" (Mar 31st 2011, 12:54am)

GAZOZCU

V.I.P

• male

Date of registration: Oct 3rd 2005

Occupation: Gazoz Imalati

Hobbies: Muzik, otomobil, multimedya

Level: 34 [?]

Experience: 630,637

Next Level: 677,567

• Send private message

Waage

4

Thursday, March 31st 2011, 12:52am

Sözüm meclis disi temsilimde hata olmasin (Esseege Kibarlik olsun diye gerdan kir demisler PIRTTTT etmis )

mardahan

ONUR-BOARD POLİS

• male

Date of registration: Dec 14th 2005

Occupation: Elk.Tkn.

Level: 39 [?]

Experience: 1,757,782

Next Level: 1,757,916

• Send private message

Steinbock

5

Thursday, March 31st 2011, 7:16am

Kültür... Nedir kültür ?
Bolca okuyup, çokça kafa patlatıp, pekçok akademik bilgi edimek midir yalnızca ?
Tabiki değil...

Köy düğününe gidip; harmandalı, kasap havası, roman havası oynayabilmektir kültür...
Balo salonunda vals yapabilmektir, tango yapabilmektir kültür...
Köy sofrasında; yere bağdaş kurup, aynı kaba kaşık sallamaktır kültür...
Lüks bir restoranda bilmem kaç tane çatal bıçakla yemek yiyebilmektir kültür...
Pazarcı esnafa, "selamunaleyküm dayı !" diye seslenebilmektir kültür...
Eşraftan birine, "sabah şerifleriniz hayırlı olsun" diyebilmektir kültür...
Vali Beye de, ayakkabı boyacısına da, aynı kibarlıkla, fakat farklı üslupla hitap edebilmektir kültür...
İngilizce bilmenin yanında, Pomakça, Kürtçe, Arapça -hiç olmazsa- birkaç kelime söyleyebilmektir kültür...

Kitap bilgisi değildir kültür...
Tek zümrenin yaşam biçimi hiç değildir...
Yaşadığın yere göre, mümkün olan pek çok şeyi bilmektir kültür...

Üniversite bitirip, doktora yapıp, yüksek mimar olmuş köylü kızımız; inek sağmayı, domates ekmeği, kara fırında börek yapmayı bilmiyorsa, kültürlü değildir...
"Ben çok kültürlüyüm, siz benim seviyemde değilsiniz" demek değildir kültür...

Bu kadar lakırdıdan sonra, bir de son söz gerek.

Sağlıcakla kalınız, sayın Beyingücü... ~4~

Numberone

Moderator

• male

Date of registration: Oct 22nd 2009

Occupation: Pc Uzmanı

Hobbies: www.onur-board.eu

Level: 36 [?]

Experience: 959,291

Next Level: 1,000,000

• Send private message

Fische

6

Friday, April 1st 2011, 1:43pm

ARKADAŞLAR lütfen beyingücünü anlamaya çalışın forumda beyingücünün bir çok kkonuda fedakarca paylaşımlarını ben özellikle kendi bölümüm olan egitim setlerinde görüyorum çok başarılı paylaşımlar yapıyor evet kendisi paylaşımlarının karşlığını alamamakta yakınıyo haklı olabilir kendince fakat forum olarak düşünüldğünde veya user olarak düşünmemiz ona göre davranmakl en mantıklısı paylaşımlarına ben teşekkür ediyorum

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,422,666

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

7

Friday, April 1st 2011, 1:52pm

Biz Kültürsüzmüyüz?

A total of 63 Votes have been submitted.

60%

Hayir (38)

27%

Evet (17)

13%

Bilmiyorum (8)

Merhaba! ben Beyingücü.Yaklaşık 3 yıldır bourdunuza üyeyim.bu güne kadar bourdunuza elimden geldiğince genel kültür içerikli belgesel,eğitim setleri ve film ekliyorum arkadaşlarım yararlansın diye.Ancak söylediğim süre zarfında farkettimki böyle paylaşımları yalnız ben yapıyorum ve bu paylaşımlardan hiç kimse yararlanmıyor.Hep sizlerin koyduğu o süslü püslü kocaman puntolarla insanın gözünün içerisine sokarcasına yazılmış,işte teşekkür etmezsen linkleri göremezsin ucubesinden alafrangalı paylaşımlarınıza rağbet ediliyor.Bu da bindir emek vererek bourda koyduğum paylaşımların bir işe yaramaması benim sinirlerimi bozuyor.Ayrıca ben kültürlü bir insan olduğum için bourdda hep bu tür paylaşımlar arıyorum.Ancak nafile.Her nedense bu tür paylaşımları hiç kimse yapmıyor.Varsa yoksa aynı ne idüğü belirsiz kendine sanatçı diyerek ortaya çıkmış zibidi insanların albümleri ve acayip diyebileceğim,görüntüsü ve seslendirmesi bozuk filmler defalarca bourda konuyor.Bunlarda zaten benim bir işime yaramıyor.Anlayacağınız ben bu boarddan yeterince ve istediğim şekilde yararlanamıyorum.Zaten gördüğüm kadarıyla bourdunuzda bilgisayar programcılığı ile ilgili bir bölümde yok.Ayrıca yine binbir emekle hazırlayıp sitenizin tezler ve ödevler bölümüne koyduğum herkes için ingilizce dersleri yazılarımda pek ilgi görmedi.Tüm bunları dikkate alınca kendi kendime aldığım karar doğrultusunda bourdunuz işe yarar hale gelene kadar üyeliğimi askıya alıyorve 25.Mart.2011 cuma gününden itibaren bu bordda hiçbir paylaşımda bulunmayacağımı belirtmek istiyorum.

Sizlere son sorumşu olacak acaba onurboard bir cahiller bourdumudurki kimse benim paylaşımlarıma rağbet etmiyor.Bu millet çok mu kültürlüdür,çokmu iyi bilgisayar kültürü vardırda benim koyduğum eğitim setleri rağbet görmemektedir?Yoksa ben mi salağımki bourda böyle işe yararlar paylaşımlar ekliyorum.Abuk sabuk dangalakça paylaşımlar yapmak varken.Sizlerden ricam lütfen üyelerinizi nasıl uyaracaksanız uıyarın benim gibi kültürlü insanları da düşünüp,biraz daha güzel paylaşımlar yapsınlar.Bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.İnşallah bourduğunuzu daha iyi hallere getirmek için bir şeyler yapmak aklınıza gelir.Yoksa bourdunuz şu anda olduğu gibi bomboş,işe yaramaz bir bourd olarak kalırve benim gibi üyelerinizi kaybedersiniz.Görüşmek üzere,HOŞÇAKALIN.
Sayin Beyingücü,

Yazilarinizi kiniyorum, Kültürlü bir insan baskasinin paylasimini kücümsemez, asayilamaz ve saygi gösterir.
Ne yazikki sizin görüsünüze göre 39.000 kisi sizin gibi kültürlü olamamis sadece siz Kültürlüsünüz, ayiptir insan emeklerine insanlarimiza saygi gösteriniz.
Mardahan arkadasimizin acikladiyi gibi Kültür bir seye odaklanmaz. Herkesin paylasimi bizim icin Dostluk, Aile, Birlik, Egitim, ve Kültürdür. Ortlama hitlere bakarsaniz 24 saatde 6.000-14.000 ziyaretci gelir siteye, bu ziyaretciler genelde 67 348 Konudan bir kismini benimser ve ilgilenir sadece sizin eklediklerinizi binlerce kisi ilgilenecek diye bir sey yoktur.
Sizin paylasimlarinizi yakindan takip etmis ve cok begenmistim ama bu yaziniza cok üzüldüm.
Ayrica Bölüm isteyen herkese her zaman bölümler acmisizdir red vs vs gibi seyler asla olmadi olmuyacakda . Bölüm isteyen her kimse admin@onur-Board.eu mail atmaniz yeterlidir.
Sayin Beyin gücü sizden ricam bir daha asayilayici terimler kullanmayiniz Insanlarimizin asla asayilanmaya hakki yokdur, Kurallarimiz gereyi sizi banlamam gerekir ama bu sefer Banlamiacagim.
Emeyiniz cok büyük ona saygi gösteriyoruz.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

This post has been edited 1 times, last edit by "KARAPENCE" (Apr 1st 2011, 2:33pm)

karaman70

Beginner

Date of registration: Apr 16th 2008

Level: 15 [?]

Experience: 5,997

Next Level: 7,465

• Send private message

8

Friday, April 1st 2011, 2:50pm

:)))

Kötüde neden 300 küsür mesaj attınız sürekli takip eden biri olarak bana samimi gelmedi

hasan74

V.I.P

• male
  • Türkei

Date of registration: Aug 22nd 2008

Occupation: TURİZİMCİ

Hobbies: MÜZÝKVEprokram

Level: 25 [?]

Experience: 87,733

Next Level: 100,000

• Send private message

Waage

9

Friday, April 1st 2011, 3:19pm

isyankar beyın gücü

Benkendi adıma şöyle bidüşündüm beyin gücü arkadaşımız haklı olabilir.herhalde çok kızmış arkadaşların yapmışolduğu paylaşımları eleştırmış kulanmış olduğun üslüp senıngibi kültürlü beyınlı arkadaşa hiç yakışmamış. ~10~
(KUŞADASI)

demirciler

Beginner

Date of registration: Jul 25th 2010

Level: 8 [?]

Experience: 670

Next Level: 674

• Send private message

10

Friday, April 1st 2011, 4:59pm

Burada çok uzun zamandır sadece misafir olarak bulundum ve ilk defa bir konuda yazıyorum.
İnsanlar seçicidir istediklerini alır istemediklerini almazlar birde seçiciliğin olgunluğuna erişene kadar aldıkları , aile kültürü vardirki bu insanların geleceklerinde önemli yer tutar kısaca insanlar doğştan aldıkları kültürün paralelinde bicimlenerek doğal kültürlerini şekilendirirler Sn Beyin Gücü merak ettiğimden soruyorum binlerce farklı kültür oluşumuna nasıl bir kültür empoze etmek istiyorsunuz yada insanları tek tip yapacak bir felsfenizmi varda biz anlayamadık.
Tüm katılımcıları rencide edecek bir genllemeyi (kültürsüzlük) etiketlemek kendi kültürünüzün sorulamaktan kolay geldiği için bu yazıyı yazdığınızı düşünüyorum.
Rğer kastetmek istediğiniz bilgiyse bu kimsenin tekelinde değil isteyenin GOOGLE yazıp istediği bilgiye ulaşabildiği bir dönemde başkalarının empoze etmek istediği bilgiyi almak isteyenlerin düşünülmesi bile komik. Beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün.

lazanya

Beginner

Date of registration: Oct 1st 2010

Level: 11 [?]

Experience: 1,805

Next Level: 2,074

• Send private message

11

Friday, April 1st 2011, 5:27pm

Eleştiri olur da kardeş sen "aba altından salak semişsin" diğer üyelere. herkes aynı özelliklerde yaratılsaydı ve gelişseydi zaten sıkıcı olurdu, kimi elma sever kimi armut,kimi Honda sever kimi Ferrari.İnsanı aslında sadece insanı değil herşeyin farklı olması güzelliktir. Yapıcı olmak lazım. Ben de forumlarda moderatörlerin ben yaparım olur zihniyetine karşıyım, hatta pkk aleyhinde bir güzel dötrtlük koydum diye eleştirildim, siyaset yapmışım. hedef pkk nasıl siyaset anlamadım, sadece forumu terkettim, hakaret etmek yakışmaz.

mucidbin

Beginner

• male

Date of registration: Dec 3rd 2008

Level: 14 [?]

Experience: 5,071

Next Level: 5,517

• Send private message

Fische

12

Friday, April 1st 2011, 7:21pm

belki ihtiyaç olmadığındandır.
sen paylaşımlarına devam et, arayan bulur.

ömür1978

Trainee

• male

Date of registration: Jul 3rd 2008

Occupation: yok

Hobbies: internet,okuma

Level: 25 [?]

Experience: 95,209

Next Level: 100,000

• Send private message

Waage

13

Friday, April 1st 2011, 10:05pm

ustam ya çok gençsin neyin ne olduğunu bilmiyorsun yada yaşınız çok ilerlemiş zamanı yaşayamıyorsunuz. bu yaşadığımız zamanda herşey paradır artık kültürde paradır. sanal alemde bile para yoksa bir yere kadar gidersiniz ve bu da buranın özgürlüğüdür..size hak verdiğim konular çok evet cahiliz sadece görsele ve ezbere endeksli toplum haline getirilmişiz ve diğer toplumların sadece kültürlerini aldırmışlar bilgi ve teknolojilerini değil.bunuda kültür diye satmışlar bu kadar basit... bu arada kültür kelime olarak toplumların maddi ve manevi değerleri olarak biliyorum... ve internet siteleri tıklanma oranlarına göre kazanır bu da ne kadar çok üye o kadar çok popülaritedir= paradır sizin paylaşımlarınız popüler değil ise diğer üyelere sitem etmeniz sizin biraz egoist yapmaz mı benim ürünümü neden beğenmiyorsunuz ne kadra etiktir o artık size kalmıştır..... artı yapılan tüm paylaşımlar üyelerin ürünlerimidir sanki medya ağırlıklı tabiki.....

@M@ZON

Super Moderator

Level: 35 [?]

Experience: 722,328

Next Level: 824,290

• Send private message

Steinbock

14

Friday, April 1st 2011, 10:28pm

Evet koca Beyin, büyük Beyin, Kültürlü Beyin... Size insanlarımıza hakaret etme hakkını kimse vermez. Herkesin aileden ve çevreden, eğitiminden aldığı bir Kültür vardır. Ben yurt dışında yaşayan bir Türk vatandaşı olarak çok düzgün Türkçe konuşurum ayrıca 7 tane yabancı Dil bilirim. Tıp öğrencisiyim. Dil bilmekle Kültür ölçülmez. Sizin nasıl bir Kültürünüzün olduğu belli oluyor. Biz kimseye zorla birşeyler paylaş demiyoruz. Bu iş bir Gönül işidir isteyen paylaşır. Paylaşımlar iyi veya kötü ya da kalitesiz diyelim. Onları da kimsenin küçümsemeye hakkı yoktur. Kimseye de zorla bizim Board`ımıza girin demiyoruz. Lütfen haddinizi biliniz. Saygılar

fitaci

Beginner

• male

Date of registration: Oct 28th 2007

Occupation: Bankacý

Hobbies: Fitoterapi

Level: 24 [?]

Experience: 66,819

Next Level: 79,247

• Send private message

Löwe

15

Friday, April 1st 2011, 11:25pm

Millet, arkadaş diyorki
Bu kadar zamandır emek verip bilgilendirmeye, ögrenmeyi esas alan, kültürel çalışmalar yüklüyorum, hiç kimse alıp bakmamış.
Ben böyle anladım..
Hemen saldır, linç et gitsin, bizim milletin genel karakteri mi bu???
İyice bir düşünüp öğle yazmalı değilmi,.
Arkadaşımız a teşekkür edeceğimize kültür şudur, yok böyledir..... yaz,
Benim kişisel görüşüm şudur; biz az okuyan, az araştıran bir toplumuz, ister kabul edin ister etmeyin.
Neyse bu laf uzar gider..
Tüm üyelere selam ve sevgiler.

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,590,754

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

16

Friday, April 1st 2011, 11:41pm

Quoted

Millet, arkadaş diyorki
Bu kadar zamandır emek verip bilgilendirmeye, ögrenmeyi esas alan, kültürel çalışmalar yüklüyorum, hiç kimse alıp bakmamış.
Ben böyle anladım..
Benim kişisel görüşüm şudur; biz az okuyan, az araştıran bir toplumuz, ister kabul edin ister etmeyin.
arkadaslar kimse kimseyi öldürmüyor bilakis saygili bir sekilde cevap yazilmis ama yapilan paylasimlara ve sunumlar ilgi görmüyor yada kimse indirmiyor diye kalkipta bu sekilde konu acmak yada yazi yazmak ne kadar dogrudur ? burasi önemli olan

zeus2

Beginner

Date of registration: May 21st 2010

Level: 21 [?]

Experience: 31,562

Next Level: 38,246

• Send private message

17

Saturday, April 2nd 2011, 12:22am

Belgesel izleyen ve hala öküz kalabilen okadar cok insan tanidim ki inanamazsiniz.Yada kültürel faaliyet adina yozlasmayi kendine siar edinmis okadar cok aydin(!) tanima serefine eristim.Oyüzden normal karsiliyorum.Kültürlülük yada kültürsüzlük kimsenin tekelinde degildir.Herkesin ilgi alanlari farklidir.Bende ihtiyac duydugum herseyi board da bulamiyorum,kalkip insanlari kötülemelimiyim.Bu sözü cok sever ver herzaman kullanirim :BILIYORSAN SÖYLE ILHAM ALSINLAR BILMIYORSAN SUS ADAM SAYSINLAR.Saygilar.

emirkutlay

Beginner

• male

Date of registration: Jul 25th 2010

Occupation: Emekli (Tekstil,Elektronik,Fotoğraf,

Level: 17 [?]

Experience: 12,710

Next Level: 13,278

• Send private message

Fische

18

Saturday, April 2nd 2011, 12:57am

Millet, arkadaş diyorki
Ben böyle anladım..

Fitaci kardeş sende çok haklısın fakat Kültürlü kardeşimiz de söylediklerinin bazı yerlerinde de haklı olabilir fakat haklılığı insani küçük görmeği gerektirmez.Siz yaparsınız insanlar alır veya almaz buna illa almak zorundasın demek de yanlıştır.Zevkler ve renkler de tartışılmaz insana hayır bunu seveceksiniz demektir.Ben olsam kültürlü kardeşimiz şunu diyebilirdi '' arkadaşlar ben bir emek veriyorum fakat verdiğim emeğe karşılık bulamıyorum acaba sizin kültürünüze hitap edemiyormuyum ki ilgi alaka göremiyorum.Şayet verdiğim emek size uygun değilse yada seviyenizden aşağıda bir uğraş ise bende bileyim ki boşuna o emek için zaman harcamayayım'' diyerek bir Tartışma odası açabilirdi.İnsanları hakaret tarzında küçümsemek bana göre yanlış bir seçimdir.Yine de bu sitede olan arkadaşlar sanıyorum ki kültürlü arkadaşımız bir kızgınlıkla hezeyan içerisinde yazdığını düşünerek hoşgörü ile karşılaşacağını düşünüyorum.Bu arkadaşımızın uslubu yanlış da olsa da anlamaya çalışmalıyız.Saygılarımla... ~22~

• male
  • Türkei

Date of registration: May 7th 2006

Level: 30 [?]

Experience: 262,865

Next Level: 300,073

• Send private message

Steinbock

19

Saturday, April 2nd 2011, 12:59am

Kültürlü insanlar,kendine kültür denilen ekinin ne demek oldugunu önce sorgulamalı sonrasında ise; kendine ben 'Kültürlüyüm gibi vs..'kendini düşürücü kelimeleri nerde kullanılmasını lazım gördüğünü iyi bilir.

Arkadaşım,Onur-Board ve üyelerinin için vermiş olduğunuz emekler için ben teşekkür ederim.Ama bu yazmış oldugunuz kısacık fikirleriniz içinde sizden bir özür bekleriz.Başka bir board için dersiniz böyle hakaret dolu kelimleri ama burası adı üstünde Aile Platformu yani Onur-Board,Onur lu kişilerle dolu bi üye kitlesine sahiptir.

Saygılarımla..

aex1

Beginner

Date of registration: Aug 30th 2010

Level: 10 [?]

Experience: 1,266

Next Level: 1,454

• Send private message

20

Saturday, April 2nd 2011, 1:25am

Arkadasa yuklenmeyin bence ...belki fazla tepki vermis olabilir ise de...faydalı olmaya çalışıyor...biraz anlayışlı olmak lazım "bana göre"... örneğin ; ben alınıp , gücenmedim ......

Counter:

Hits today: 816 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,844 Average hits: 2,216.33 | Clicks today: 13,789 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,374,957 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.02 Counter age (days): 341.03 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri