You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

Arap Kadri

Beginner

• "Arap Kadri" started this thread

Date of registration: May 12th 2011

Level: 13 [?]

Experience: 3,778

Next Level: 4,033

• Send private message

1

Thursday, June 9th 2011, 7:54pm

benim düsünceme ters gelenler!

Slm,

board cok büyük, gereginden fazla kisim var, daha dogrusu, birbirine benzeyen cok bölümler var.

alt bölümleride sayarsak neredeyse konu basina bölüm acilmis, oysa gercekten üyelerin ilgi gösterdigi 3-4 bölüm var.

en basta board sorunlari, 2-3 bölümle kalacagi yerde gereksiz cok fazla bölüme bölünmüs.

sorunu olanlarda ise, "MSNimi ekle, yardimci olayim"" cümlelerini görüyorum, neden MSNde özel olarak yardim ediliyor,

ayni sorunu baskasida yasiyor olamazmi? sorun konuya verilecek
mesajlarla cözülürse, ayni sorunu yasiyan baska bir arkadasimizda
faydalanamazmi?

tabi bunun yaninda diger üye arkadaslarda bilgilenmis olurlar.

bunun haricinde mail adresleri kapandigi icin silinen üyelikler
aciklanmis, tabiki kurallara uyulmadigindan dolayi kapatmak hakkiniz,
kapatilan isimleride aciklayabilirsiniz, ama aktif olmasada dahi, mail
adreslerini aciklamak neden? gizlilik yokmu??

bordun bazi yerlerinde "hepimizin boardu" oldugu söyleniyor ama
müzik ve siirler kismina bakinca, görevliler icin ayri paylasim kismi
bulunuyor. neden ayrimcilik? nerede kaldi, "hepimizin" sözü??

paylasilanlar gizli linklerle saklaniyor, paylasim linkini görmek icin ya mesaj
yazilacak yada tesekkür edilecek, kimse kusura bakmasin, bana zorbalik,
tesekkür veya mesaj dilenciligi gibi geliyor, hatta youtube video
linklerinde dahi gizli link olanini gördüm. yasalara uymak denmesin,
yasalarida okudum ve birakin linkleri üye olup giris yapmadan konularin
icerigini bile görmek mümkün degil!!

büyük harfle yazmak, genel sanal alemde "bagirmak" anlami
tasidigindan dolayi her yerde oldugu gibi buradada kurallarca yasaktir,
ama bazi mesajlar büyük harfle yazilmis oldugu gibi board chefleri
tarafindan cevaplaniyorda... kurallar nerede kaldi?

arama konusu acmak icin bölümler var, arama motoru var ama bazi
arkadaslar shoutbox'ta arama mesaji yaziyor, ne yazikki cevabinida
aliyor...... madem öyle olacak, arama motorunuda, ariyorum kismida
kaldirilsin, herkes shoutboxta aradigini, istedigini yazsin......

bunlarin böyle büyük bir boarda yakismadigini düsünüyorum..

sadece düsüncemi paylasmak istedim.

Arap Kadri

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,422,686

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

2

Sunday, June 12th 2011, 12:29am

Nereden basliyim aciklama bilmiyorumki

1.Boardun büyük olamsi her bölüm genelde önemli olduyu icin ayirilmistir 7-77 ye kadar insalar bulunmakda dünyanin her yerinden gelenler. Toplam forum 1000 üzerindedir.

2.Board sorunlari ve Diger ayri Forumlar = ayri konu ve mevzular konular hakkinda bölümler birlesdiyi anda Arapsacina döneceginden eminim.

Quoted

sorunu olanlarda ise, "MSNimi ekle, yardimci olayim"" cümlelerini görüyorum, neden MSNde özel olarak yardim ediliyor,

3.Buna Bilhasa bende karsiyim ama Ben bazen Mail ile yolladiyim MSN adresim board hata veriyor dediyi kisilere veriyorum ve hatayi görmeye calisiyorum.

4. Mail adresleri konusunu iyi okuyunuz sahte mail adresi olanlar siliniyor . O gördüyün maillerin hepsi gecersiz.

5 Hepinizin boardu olduyu kesin o yüzdende bazi kisilere misal falanca kisinin Siirleri, Filanca kisinin MP3 paylasimlari bu kisiler yüzlerce paylasimi hep yapiyorlar ve Linklerini kontrol etmezlerse Kökten hepsi silinir. Kendi dosyalarindan kendileri sorumludur.

6.Gizli Linklerin "Zorbalikla" hic bir alakasi yok yazmak istemeyen Tesekkür butonunu tiklar is biter Bazi ülkelerin kanunlarina uymamiz gerekir Unutmuyalim.4

Quoted

7. Büyük harfler ile bagirma anlamina geldiyini bilen var bilmiyen var. Bilmiyenlerde, bilmeyenlerde cok ve uyari aliyorlar kesin. ama dikkat ederseniz ve istatistiklere bakarsaniz 60.000 üye ya banlandi yada bazi nedenler ile silindiyini göreceksiniz. Uyariya hemen cevap verip ve bir daha yapmiyan Acemi Arkadaslarimizda var tabiki.

8. Arama butonu kalacak. Yukarda bahsetdiyimiz gibi Acemi Arkadaslarimiz cok. Kimse anadan dogma her seyi bilmez herkes ögenir.

Düsünceleriniz icin Tesekkür ederim.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

Arap Kadri

Beginner

• "Arap Kadri" started this thread

Date of registration: May 12th 2011

Level: 13 [?]

Experience: 3,778

Next Level: 4,033

• Send private message

3

Sunday, June 12th 2011, 9:27am

Selam,

düsüncelere görüslere saygim vardir sende kendi görüs düsüncelerini yazdin.
Nereden basliyim aciklama bilmiyorumki

1.Boardun büyük olamsi her bölüm genelde önemli olduyu icin ayirilmistir 7-77 ye kadar insalar bulunmakda dünyanin her yerinden gelenler. Toplam forum 1000 üzerindedir.
Bord gercekten cok büyük, su an size veya bana önemsiz gözüken bir konu veya mesaj yarin bizler icin dahi önemli olabilir, ama benzeri bölümler birlestirebilir, zaten bazi bölümlerde az konu var.

2.Board sorunlari ve Diger ayri Forumlar = ayri konu ve mevzular konular hakkinda bölümler birlesdiyi anda Arapsacina döneceginden eminim.
bana göre Board su an Arap Sacina dönmüs durumda. Örnegin Board sorunlarinda "BOARDA GiRiŞ YAPAMAYANLAR VEYA DİĞER SORUNLAR
" "BOARD iLE iLGiLi GELiSMELER
" "BOARD BİLGİLERİ
" "MODERATÖR MÜRACATLARI
" mesela bunlar birlestirildigi takdirde hice öyle karisiklik olacagini sanmiyorum, ayni zamanda "KURALLARA UYMUYAN ve BOARDAN SİLİNENLER
" "KARAKOL" bunlarda birlestirilebilir. "İSTEKLERİNİZ
" kisminin orada ne isi var

Quoted

3.Buna Bilhasa bende karsiyim ama Ben bazen Mail ile yolladiyim MSN adresim board hata veriyor dediyi kisilere veriyorum ve hatayi görmeye calisiyorum.
Board hata veriyorsa, bir kiside hata vermez. 1 kiside olan hata genelde sahsi hatadir, giremeyen kiside yeteri kadar bilgi verdigi takdirde eminim cevabini alir.

4. Mail adresleri konusunu iyi okuyunuz sahte mail adresi olanlar siliniyor . O gördüyün maillerin hepsi gecersiz.
maillerin gecersiz oldugu icin üyeliklerin kapandigini okumustum ama, mailler gecersizde olsa, tekrar aktiflestirilebilir, onun icin maillerin aciklanmasini dogru bulmuyorum.
5 Hepinizin boardu olduyu kesin o yüzdende bazi kisilere misal falanca kisinin Siirleri, Filanca kisinin MP3 paylasimlari bu kisiler yüzlerce paylasimi hep yapiyorlar ve Linklerini kontrol etmezlerse Kökten hepsi silinir. Kendi dosyalarindan kendileri sorumludur.
kontrol edilmeyen linklerin silinmesi gayet normal, peki konular görevlilerle ayni bölüme acilmis olsa bu linkler yinede silinemezmi? tabiki silinir. dogrusu, üyelerde, görevlilerde paylasim yapar, ama ayni bölümü kullanir!
6.Gizli Linklerin "Zorbalikla" hic bir alakasi yok yazmak istemeyen Tesekkür butonunu tiklar is biter Bazi ülkelerin kanunlarina uymamiz gerekir Unutmuyalim.4
peki mesaj yazmak istemiyorsam, tessekkür etmekde istemiyorsam nasil ulasacagim? kanunlara göre linkleri sadece üyelerin görmesi gerekiyor, üyeler dahi giris yapmadan konularin icerigini göremedigine göre acik verilecek linklerde kanunsuzluk göremiyorum.
Alıntı

7. Büyük harfler ile bagirma anlamina geldiyini bilen var bilmiyen var. Bilmiyenlerde, bilmeyenlerde cok ve uyari aliyorlar kesin. ama dikkat ederseniz ve istatistiklere bakarsaniz 60.000 üye ya banlandi yada bazi nedenler ile silindiyini göreceksiniz. Uyariya hemen cevap verip ve bir daha yapmiyan Acemi Arkadaslarimizda var tabiki.
acemi arkadaslar her zaman vardi ileridede olacaktir. ama büyük harfle yazilmis bir mesaja verilen cevapta direk bunada deginilmiyorsa, acemi olan baska bir arkadasimiz nasil ögrenecek? her sey özel mesajla yapilan uyaridan ögrenilmez, konulari okuyup, incelerkende ögrenilir.
8. Arama butonu kalacak. Yukarda bahsetdiyimiz gibi Acemi Arkadaslarimiz cok. Kimse anadan dogma her seyi bilmez herkes ögenir.
arama butonu kaldirilsin demek istemedimki. üyelerin yaptigi hataya, hatayla devam edilmesini dile getirdim.
Düsünceleriniz icin Tesekkür ederim.
bende cevabiniz icin tesekkür ederim.

Counter:

Hits today: 817 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,845 Average hits: 2,216.32 | Clicks today: 13,813 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,374,981 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.03 Counter age (days): 341.04 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri