Selam,
düsüncelere görüslere saygim vardir sende kendi görüs düsüncelerini yazdin.
Nereden basliyim aciklama bilmiyorumki
1.Boardun büyük olamsi her bölüm genelde önemli olduyu icin ayirilmistir 7-77 ye kadar insalar bulunmakda dünyanin her yerinden gelenler. Toplam forum 1000 üzerindedir.
Bord gercekten cok büyük, su an size veya bana önemsiz gözüken bir konu veya mesaj yarin bizler icin dahi önemli olabilir, ama benzeri bölümler birlestirebilir, zaten bazi bölümlerde az konu var.
2.Board sorunlari ve Diger ayri Forumlar = ayri konu ve mevzular konular hakkinda bölümler birlesdiyi anda Arapsacina döneceginden eminim.
bana göre Board su an Arap Sacina dönmüs durumda. Örnegin Board sorunlarinda "
BOARDA GiRiŞ YAPAMAYANLAR VEYA DİĞER SORUNLAR
" "
BOARD iLE iLGiLi GELiSMELER
" "
BOARD BİLGİLERİ
" "
MODERATÖR MÜRACATLARI
" mesela bunlar birlestirildigi takdirde hice öyle karisiklik olacagini sanmiyorum, ayni zamanda "
KURALLARA UYMUYAN ve BOARDAN SİLİNENLER
" "
KARAKOL" bunlarda birlestirilebilir. "
İSTEKLERİNİZ
" kisminin orada ne isi var
3.Buna Bilhasa bende karsiyim ama Ben bazen Mail ile yolladiyim MSN adresim board hata veriyor dediyi kisilere veriyorum ve hatayi görmeye calisiyorum.
Board hata veriyorsa, bir kiside hata vermez. 1 kiside olan hata genelde sahsi hatadir, giremeyen kiside yeteri kadar bilgi verdigi takdirde eminim cevabini alir.
4. Mail adresleri konusunu iyi okuyunuz sahte mail adresi olanlar siliniyor . O gördüyün maillerin hepsi gecersiz.
maillerin gecersiz oldugu icin üyeliklerin kapandigini okumustum ama, mailler gecersizde olsa, tekrar aktiflestirilebilir, onun icin maillerin aciklanmasini dogru bulmuyorum.
5 Hepinizin boardu olduyu kesin o yüzdende bazi kisilere misal falanca kisinin Siirleri, Filanca kisinin MP3 paylasimlari bu kisiler yüzlerce paylasimi hep yapiyorlar ve Linklerini kontrol etmezlerse Kökten hepsi silinir. Kendi dosyalarindan kendileri sorumludur.
kontrol edilmeyen linklerin silinmesi gayet normal, peki konular görevlilerle ayni bölüme acilmis olsa bu linkler yinede silinemezmi? tabiki silinir. dogrusu, üyelerde, görevlilerde paylasim yapar, ama ayni bölümü kullanir!
6.Gizli Linklerin "Zorbalikla" hic bir alakasi yok yazmak istemeyen Tesekkür butonunu tiklar is biter Bazi ülkelerin kanunlarina uymamiz gerekir Unutmuyalim.4
peki mesaj yazmak istemiyorsam, tessekkür etmekde istemiyorsam nasil ulasacagim? kanunlara göre linkleri sadece üyelerin görmesi gerekiyor, üyeler dahi giris yapmadan konularin icerigini göremedigine göre acik verilecek linklerde kanunsuzluk göremiyorum.
Alıntı
büyük harfle yazmak, genel sanal alemde "bagirmak" anlami
7. Büyük harfler ile bagirma anlamina geldiyini bilen var bilmiyen var. Bilmiyenlerde, bilmeyenlerde cok ve uyari aliyorlar kesin. ama dikkat ederseniz ve istatistiklere bakarsaniz 60.000 üye ya banlandi yada bazi nedenler ile silindiyini göreceksiniz. Uyariya hemen cevap verip ve bir daha yapmiyan Acemi Arkadaslarimizda var tabiki.
acemi arkadaslar her zaman vardi ileridede olacaktir. ama büyük harfle yazilmis bir mesaja verilen cevapta direk bunada deginilmiyorsa, acemi olan baska bir arkadasimiz nasil ögrenecek? her sey özel mesajla yapilan uyaridan ögrenilmez, konulari okuyup, incelerkende ögrenilir.
8. Arama butonu kalacak. Yukarda bahsetdiyimiz gibi Acemi Arkadaslarimiz cok. Kimse anadan dogma her seyi bilmez herkes ögenir.
arama butonu kaldirilsin demek istemedimki. üyelerin yaptigi hataya, hatayla devam edilmesini dile getirdim.
Düsünceleriniz icin Tesekkür ederim.
bende cevabiniz icin tesekkür ederim.