This post has been edited 1 times, last edit by "ejder54" (Oct 25th 2005, 10:59pm)
Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: May 8th 2005
Occupation: LAZER kaynak kuyumcu
Hobbies: Webmaster
![]()
Quoted
Orjinal Yazarı ejder54
saygideger site yönetimi siteniz güzel ve ilgi cekici bir site sitede hemen hemen aradigimizi bulabiliyoruz böyle bir site hazirladiginiz icin cok tesekkur ediyorum
benim bir düsüncem var bazi download konularinin sifreleri degisik bu sifreleri tek bir sifre altinda toplarsaniz daha iyi olur mesela hepsini www.onurboard.com yapabilirseniz sonuna eklemeler olmadan daha güzel olacagini düsünüyorum
saygilar

Quoted
Orjinal Yazarı adem51
Quoted
Orjinal Yazarı ejder54
saygideger site yönetimi siteniz güzel ve ilgi cekici bir site sitede hemen hemen aradigimizi bulabiliyoruz böyle bir site hazirladiginiz icin cok tesekkur ediyorum
benim bir düsüncem var bazi download konularinin sifreleri degisik bu sifreleri tek bir sifre altinda toplarsaniz daha iyi olur mesela hepsini www.onurboard.com yapabilirseniz sonuna eklemeler olmadan daha güzel olacagini düsünüyorum
saygilar
selam saygı deger ejder düşüncende haklısın ama malesef bazı güvenlik sebeblerinden yani tedbirden dolayı farklı yapıyoruz bunun sebebide serverimize konan dosyaların birisi tarfından çalınırsa ve hepsininde şifreleri aynı olursa ozman çogu siteye girmez bile mesale
burada geçmişte bizle çalışıpta sonra görevden aldıgımız ve buraya girmesini yasakladıgımız yönetici arkadaşlar var lakin bizim serverimizin adresini onlar biliyor ve o dosyaların şifreleri aynı olsaydı bizim bütün çalışmalarımızdan oda faydalanırdı haksız yere onun için şifrelerin farklı olması ve boardımıza girememesi o tür kişilerin çabalarını boşa çıkaracaktır
umarım anlata bilmişimdir saygılarımla
Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 11th 2005
Occupation: insaat
Hobbies: Motor Kullanmak Lakabi Jilet ....www.bosporusmc.ch
![]()
*241*