You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ejder54

Beginner

• male
  • "ejder54" started this thread

Date of registration: Oct 23rd 2005

Level: 21 [?]

Experience: 31,261

Next Level: 38,246

• Send private message

Löwe

1

Tuesday, October 25th 2005, 10:58pm

konu sifreleri

saygideger site yönetimi siteniz güzel ve ilgi cekici bir site sitede hemen hemen aradigimizi bulabiliyoruz böyle bir site hazirladiginiz icin cok tesekkur ediyorum

benim bir düsüncem var bazi download konularinin sifreleri degisik bu sifreleri tek bir sifre altinda toplarsaniz daha iyi olur mesela hepsini www.onurboard.com yapabilirseniz sonuna eklemeler olmadan daha güzel olacagini düsünüyorum

saygilar

This post has been edited 1 times, last edit by "ejder54" (Oct 25th 2005, 10:59pm)

adem51

BOARD MUHTARI

• male

Date of registration: May 8th 2005

Occupation: LAZER kaynak kuyumcu

Hobbies: Webmaster

Level: 31 [?]

Experience: 347,357

Next Level: 369,628

• Send private message

Skorpion

2

Tuesday, October 25th 2005, 11:07pm

RE: konu sifreleri

Quoted

Orjinal Yazarı ejder54
saygideger site yönetimi siteniz güzel ve ilgi cekici bir site sitede hemen hemen aradigimizi bulabiliyoruz böyle bir site hazirladiginiz icin cok tesekkur ediyorum

benim bir düsüncem var bazi download konularinin sifreleri degisik bu sifreleri tek bir sifre altinda toplarsaniz daha iyi olur mesela hepsini www.onurboard.com yapabilirseniz sonuna eklemeler olmadan daha güzel olacagini düsünüyorum

saygilar

selam saygı deger ejder düşüncende haklısın ama malesef bazı güvenlik sebeblerinden yani tedbirden dolayı farklı yapıyoruz bunun sebebide serverimize konan dosyaların birisi tarfından çalınırsa ve hepsininde şifreleri aynı olursa ozman çogu siteye girmez bile mesale
burada geçmişte bizle çalışıpta sonra görevden aldıgımız ve buraya girmesini yasakladıgımız yönetici arkadaşlar var lakin bizim serverimizin adresini onlar biliyor ve o dosyaların şifreleri aynı olsaydı bizim bütün çalışmalarımızdan oda faydalanırdı haksız yere onun için şifrelerin farklı olması ve boardımıza girememesi o tür kişilerin çabalarını boşa çıkaracaktır
umarım anlata bilmişimdir saygılarımla
=)HERŞEY TÜRKE GÖRE TÜRK TARAFINDAN.TR.

ejder54

Beginner

• male
  • "ejder54" started this thread

Date of registration: Oct 23rd 2005

Level: 21 [?]

Experience: 31,261

Next Level: 38,246

• Send private message

Löwe

3

Tuesday, October 25th 2005, 11:22pm

RE: konu sifreleri

Quoted

Orjinal Yazarı adem51

Quoted

Orjinal Yazarı ejder54

saygilar

selam saygı deger ejder düşüncende haklısın ama malesef bazı güvenlik sebeblerinden yani tedbirden dolayı farklı yapıyoruz bunun sebebide serverimize konan dosyaların birisi tarfından çalınırsa ve hepsininde şifreleri aynı olursa ozman çogu siteye girmez bile mesale
burada geçmişte bizle çalışıpta sonra görevden aldıgımız ve buraya girmesini yasakladıgımız yönetici arkadaşlar var lakin bizim serverimizin adresini onlar biliyor ve o dosyaların şifreleri aynı olsaydı bizim bütün çalışmalarımızdan oda faydalanırdı haksız yere onun için şifrelerin farklı olması ve boardımıza girememesi o tür kişilerin çabalarını boşa çıkaracaktır
umarım anlata bilmişimdir saygılarımla

sizde haklisiniz görüsünüze saygi duyuyorum olsun biraz ugrasiriz artik verdigin bilgi icin tesekkurler

MASTER X

Özel Üye (admin)

• male

Date of registration: Sep 26th 2004

Level: 35 [?]

Experience: 718,981

Next Level: 824,290

• Send private message

4

Wednesday, October 26th 2005, 3:52am

aynen adem kardesime katiliyorum

sakaryali_54_54

Intermediate

• male

Date of registration: Sep 11th 2005

Occupation: insaat

Hobbies: Motor Kullanmak Lakabi Jilet ....www.bosporusmc.ch

Level: 32 [?]

Experience: 450,243

Next Level: 453,790

• Send private message

Widder

5

Wednesday, October 26th 2005, 6:22pm

aden dostuma bende katiliyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE............

VATAN MILLET SAKARYA................

*240* .TR. .TR. *241*

TURKBEY

Emekli Admin

• male

Date of registration: Jun 25th 2005

Level: 39 [?]

Experience: 1,504,757

Next Level: 1,757,916

• Send private message

6

Sunday, October 30th 2005, 6:14pm

Adem arkadaşımız çok güzel izah etmiş...Bırakın şifre olayını bizler albüm kapaklarına bile boardın ismini yazıyoruzki art düşünceli kişiler bizim eklediğimiz resimleri yayınlayamasınlar diye.. *45*

Counter:

Hits today: 821 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,849 Average hits: 2,216.32 | Clicks today: 13,881 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,375,049 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.08 Counter age (days): 341.04 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri