Degerli Onurboard yönetimi ve saygi deger üyeleri bu gün boardumuzu bir kere daha taktir ettim.kalitesi,seviyeli yazisma ortami ve mükemmel hizmet anlayisiyla bransinda tek.Herkese saygi ve sevgilerimi sunuyor ve bu duygularimi bütün samimiyetimle yazdigimi ifade etmek istiyorum.Allaha emanet olun.
This post has been edited 1 times, last edit by "delidumrul38" (Jan 17th 2006, 9:17am)
Orjinal Yazarı delidumrul38
Degerli Onurboard yönetimi ve saygi deger üyeleri bu gün boardumuzu bir kere daha taktir ettim.kalitesi,seviyeli yazisma ortami ve mükemmel hizmet anlayisiyla bransinda tek.Herkese saygi ve sevgilerimi sunuyor ve bu duygularimi bütün samimiyetimle yazdigimi ifade etmek istiyorum.Allaha emanet olun.
Selam, Kardesim begendigin icin biz tsk ederiz hersey Onurboard uyeleri icindir hosca vakit gecirmeni dileriz
Board'da emegi gecen her ferde ayri ayri tesekkür ederim.Birlik beraberlik calismasi sonucunda,daha iyi yerlere gelecegimizi düsünüyorum.Bu duruma gelebilmemiz icin tüm kardeslerimin her konuya duyarli olmasi gerektigini düsünüyorum.Bilgi paylastikca deger kazanir,öyle degilmi.