Onur-Boarda bir arkadaşım aracılığıyla üye olmuştum.Buranın aile ortamı olduğunu söylediğinde tam bana göre dedim.Çok fazla paylaşım yapmadığım aşikar .Şiir bölümünden çok şiiir okudum ve paylaşan tüm arkadaşların gösterdiği özene hayran kaldım.Bu özen onların burayı ne kadar önemsediklerini gösteriyordu zaten.Tıpkı bir annenin çocuuğu üzerine titremesi gibiydi.
Sonra bazı arkadaşlar bir gün içirsinde çok sayıda paylaşım yapınca kimsenin okuyasıda kalmadı ya da şöyle diyeyim diğerlerinin okunurluk oranı düştü.Bu arkadaşlara uyarı yapıldı onu da gördüm.(bu arada siteyi hergün ve hatta gün içine çok kez ziyaret ettiğimden biliyorum )
Amma uzattım konuyu *03* Sonra birgün girdiğimde ''sizin sunduklarınız''diye bir bölüm gördüm .Önce algılayamadım ne olduğunu sonra anladım ki üyeler için orası hazırlanmış.Bu durumu çok garipsedim.Eğer bu bölümdeki yönetici arkadaşlarım yanlış anlamzalarsa bunu eleştiriyorum.
Ben şimdi şiir paylaşmak isityorum ama öyle ayrılmiş bi bölüme paylaşmayacağım için paylaşamıyorum.Acaba bu arkadaşlarım kendileri bu şekilde paylaşım yaparlarmıydı onu merak ediyorum .Belki onlarda düzeni sağlamak adına böyle bir uygulama başlattılar ama bu durum bana garip geldi işte.Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
saygılarımla
Bu arada bu yazıyı Board hakkında adlı bölümde paylaşmam gerektiğini biliyorum ama şiir bölümüyle ilgilenen herkesin görmesini istediğim için buraya yazdım.
Öncelikle size açık yüreklilikle yazdığınız fikirleriniz için teşekkür ederim...bu sizin boarda ne kadar bağlı olduğunuzu göstermektedir. gelelim sizin yazdıklarınıza evet dediğiniz gibi özenle hazırlanmış şiirleri burada şiir severlerle en güzel şekilde sunmak amacımız. arkadaşlarımız özellikle görevli olan arkadaşlar burada bu şiirleri sunarken en çok dikkat ettiği hususlar daha önce paylaşılmamış olması, sonrada şairlerimize ait olan bu şiirlerin kime ait olduğunu belirtmesi oluyordu. emeğe saygı adına...şimdi neden yeni bir bölüm açmayı düşündük bunuda size ve diğer arkadaşlarada açıklıyorum, burada bir v.i.p olayı var bildiğiniz gibi yani 100 mesaj olayı. bu bir çok arkadaşı buraya çekti nedeni şiir paylaşmak kolay geldi yani bir şiir sayfası açılıyor kopyala yapıştırla sayfalar bir anda şişti, sizinde belirttiğiniz gibi okur sayısıda bir anda düştü, hatta şair adı bile yazmaz oldu. daha kötüsü paylaşılanlar aynı şiirler olmaya, hatta şair yerine kendi adlarını yazmaya başladılar. görevli arkadaşlar saatlerce bunları ayıklamaya çalıştılar. amaç kimseyi üzmeden pm yolu ile özen gösterilmesi söylendi...şimdi sizin sunduklarınız bölümüne verilen şiirler taramadan geçmektedir, zannetmeyin ki okunmamaktadır. özellikle görevli arkadaşlar takip etmekte. bunu bir ayrımcılık olarak düşünmeyin mutlaka bunlar değerlendirilecektir...şimdilik söyleyecekleri bu kadar...saygılarımla...
3 KURUŞLUK İNSANA,
5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN,
GÜN GELİR
1 KURUŞA SATAR SENİ...
fgbb arkadaşım V.İ.P üye ortaya çıktıktan sonra üyeler gelip şiir bölümünü allak bullak ediyordu. bir günde 20 den fazla konu açıyor ve şirlerin sahibi belirsiz. bu gerçekten de şiirlerin okunulurluğunu azaltıyor.
belki daha farklı yöntemler izlenebilirdi. bu öneri en başta cazip gelmişti. ama siz bu konuyu açtıktan sonra tekrardan düşündüm ve kendime de sordum. acaba ben de böyle bir durum da oraya şiir paylaşırmıydım. büyük ihtimal benim de zoruma giderdi. şiir paylaşmazdım. sana hak veriyorum şimdi.
ama böyle bir uygulamadan başka daha iyi alternatif çözümler olabilirdi...
ben bu bölüme yazmam gerektiğini biliyorum demiştim zaten.oraya yazma nedenimde açıklanmış .buraya taşımanız çok anlamsız .ayrıca sorunuma tatmin edici bi cevap ta gelmedi üzgünüm.