You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

yergun_002

Unregistered

1

Sunday, July 23rd 2006, 10:58am

ben bu board'da ayrılıyorum!

[I]ben şahsen bana gelen mail daveti üzerine geldim bu boarda ama gördümki bazı üyeler biraz hakaretkatkar insanlar sözlü saldırııyı sevenler çoğunlukta ama yeter ilk geldiğim gün dedimki her telden çalar hertel söylerim ve birşeyler yapamaya gayret ettim sede olmıyor üyeler linki açamiyor bana hakaret ediyor linki açamiyor site reklamını yqapıyormuşum iyi deburası paylaşım yerim yoksa yaygara ve ya kargaşa ortamı mı hayır ben vasıflı bir devlet memuruyum daha fazla tahamul edemem

lutfen hassas olanlar izlerken dikkatli olsun.+18

bakarmısınız benim için neler yazılmış elveda sevgiler.
[/I]

This post has been edited 2 times, last edit by "yergun_002" (Jul 23rd 2006, 11:06am)

TURKBEY

Emekli Admin

• male

Date of registration: Jun 25th 2005

Level: 39 [?]

Experience: 1,504,766

Next Level: 1,757,916

• Send private message

2

Sunday, July 23rd 2006, 9:22pm

Sevgili arkadaşım..bilindiği üzere sanal dünyadayız ve her türlü yorum yapılabiliyor,elbette aşırıya kaçınılmadan..
Yorumların iyi olması elbette güzeldir,fakat eleştirilerde açık olmalısınız ve konunuzdada eleştirilere çok açık olarak cevap vermişsiniz..
Ben kendi yorumumu yazdım ve gerekli cevabım aşağıdaki linkdedir..

Konunuzda hakaret dolu cümleler maalesef yok,sadece eleştiriler var..
Linki açamayan arkadaşlara cevabınızı vermişsiniz...Site reklamı yok,sadece url de var ve oda elbette normaldir + üyelik gerektiren bir site değil..

Board'umuzdan ayrılacağınızı yazmışsınız,eğer kararlıysanız cidden üzülürüm..Birkaç yorum için bırakmayı düşünürseniz bizler ne yapalım..Günde defalarca eleştiriler ve tenkitler...
Tabiki teşekkürlerini esirgemeyen arkadaşlarımızda var sağolsunlar..
Sizede teşekkür eden arkadaşlarımız var,bu demek değildirki bir tenkitte PAYDOS demek..
Düşünmenizi ve tepki veya eleştirileri olgunlukla karşılayacağınıza inanıyorum..

SEVGİ ve SAYGIYLA..

sakaryali_54_54

Intermediate

• male

Date of registration: Sep 11th 2005

Occupation: insaat

Hobbies: Motor Kullanmak Lakabi Jilet ....www.bosporusmc.ch

Level: 32 [?]

Experience: 450,245

Next Level: 453,790

• Send private message

Widder

3

Sunday, July 23rd 2006, 9:33pm

TURKBEY dostum cok ama cok güzel aciklama yaptis banada yorum yapmak düsmez *45* *45*
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE............

VATAN MILLET SAKARYA................

*240* .TR. .TR. *241*

yergun_002

Unregistered

4

Monday, July 24th 2006, 11:29am

Quoted

Orjinal Yazarı TURKBEY
Sevgili arkadaşım..bilindiği üzere sanal dünyadayız ve her türlü yorum yapılabiliyor,elbette aşırıya kaçınılmadan..
Yorumların iyi olması elbette güzeldir,fakat eleştirilerde açık olmalısınız ve konunuzdada eleştirilere çok açık olarak cevap vermişsiniz..
Ben kendi yorumumu yazdım ve gerekli cevabım aşağıdaki linkdedir..

Konunuzda hakaret dolu cümleler maalesef yok,sadece eleştiriler var..
Linki açamayan arkadaşlara cevabınızı vermişsiniz...Site reklamı yok,sadece url de var ve oda elbette normaldir + üyelik gerektiren bir site değil..

Board'umuzdan ayrılacağınızı yazmışsınız,eğer kararlıysanız cidden üzülürüm..Birkaç yorum için bırakmayı düşünürseniz bizler ne yapalım..Günde defalarca eleştiriler ve tenkitler...
Tabiki teşekkürlerini esirgemeyen arkadaşlarımızda var sağolsunlar..
Sizede teşekkür eden arkadaşlarımız var,bu demek değildirki bir tenkitte PAYDOS demek..
Düşünmenizi ve tepki veya eleştirileri olgunlukla karşılayacağınıza inanıyorum..

SEVGİ ve SAYGIYLA..

peki madem bu kadar güzel bir açıklama hemde medenice duygulandım aynen deva
sosuz teşekürler ben kullak tıkamalıyım işme bakmalıyım en doğrusu bu .sevgiler. aynen devem !

yergun_002

Unregistered

5

Monday, July 24th 2006, 11:33am

Quoted

Orjinal Yazarı sakaryali_54_54
TURKBEY dostum cok ama cok güzel aciklama yaptis banada yorum yapmak düsmez *45* *45*

teşekürler dostum ayne öyle güzel bir açıklama bende kararımı verdim aynen devam
sevgiler!

• male

Date of registration: Dec 30th 2005

Level: 51 [?]

Experience: 13,763,829

Next Level: 13,849,320

• Send private message

Widder

6

Monday, July 24th 2006, 2:34pm

Dostum çalışmalarını özenle takip ediyorum. büyük ihtimal alışma dönemindesin. ama çaban takdire şayan..eğer sana yardımcı olabilirsem onur kadrodan msn adresimi alabilirsin. saygılarımla... *45*

yergun_002

Unregistered

7

Monday, July 24th 2006, 6:14pm

Quoted

Orjinal Yazarı yergun_002

Quoted

Orjinal Yazarı sakaryali_54_54

teşekürler dostum ayne öyle güzel bir açıklama bende kararımı verdim aynen devam
sevgiler!

Edit: nedemgali
Arkadas Boardda MSN addresi vermek yasaktir..lütfen pm ile yolla..

This post has been edited 1 times, last edit by "nedemgali" (Jul 24th 2006, 7:35pm)

Counter:

Hits today: 845 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,873 Average hits: 2,216.29 | Clicks today: 14,230 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,375,398 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.25 Counter age (days): 341.05 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri