This post has been edited 2 times, last edit by "yergun_002" (Jul 23rd 2006, 11:06am)
Benutzerinformationen überspringen
Date of registration: Sep 11th 2005
Occupation: insaat
Hobbies: Motor Kullanmak Lakabi Jilet ....www.bosporusmc.ch
![]()
*241*
Quoted
Orjinal Yazarı TURKBEY
Sevgili arkadaşım..bilindiği üzere sanal dünyadayız ve her türlü yorum yapılabiliyor,elbette aşırıya kaçınılmadan..
Yorumların iyi olması elbette güzeldir,fakat eleştirilerde açık olmalısınız ve konunuzdada eleştirilere çok açık olarak cevap vermişsiniz..
Ben kendi yorumumu yazdım ve gerekli cevabım aşağıdaki linkdedir..
lutfen hassas olanlar izlerken dikkatli olsun.+18
Konunuzda hakaret dolu cümleler maalesef yok,sadece eleştiriler var..
Linki açamayan arkadaşlara cevabınızı vermişsiniz...Site reklamı yok,sadece url de var ve oda elbette normaldir + üyelik gerektiren bir site değil..
Board'umuzdan ayrılacağınızı yazmışsınız,eğer kararlıysanız cidden üzülürüm..Birkaç yorum için bırakmayı düşünürseniz bizler ne yapalım..Günde defalarca eleştiriler ve tenkitler...
Tabiki teşekkürlerini esirgemeyen arkadaşlarımızda var sağolsunlar..
Sizede teşekkür eden arkadaşlarımız var,bu demek değildirki bir tenkitte PAYDOS demek..
Düşünmenizi ve tepki veya eleştirileri olgunlukla karşılayacağınıza inanıyorum..
SEVGİ ve SAYGIYLA..
Quoted
Orjinal Yazarı yergun_002
Quoted
Orjinal Yazarı sakaryali_54_54
TURKBEY dostum cok ama cok güzel aciklama yaptis banada yorum yapmak düsmez![]()
![]()
teşekürler dostum ayne öyle güzel bir açıklama bende kararımı verdim aynen devam
sevgiler!
This post has been edited 1 times, last edit by "nedemgali" (Jul 24th 2006, 7:35pm)