You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

1

Sunday, April 10th 2005, 10:39pm

Etkinlikler- Nerede Neler Oluyor

Selam, yine benim bas belaniz.

Bir fikrim daha var, bilmemki acaba bu ilgi cekecekmi.

Ben genelde Tiyatro, Sinema, Konser ve bunun gibi etkinlikleri ne kadar takip etsemde, zaman oluyorki ayagimin dibindeki Faaliyetlerden haberim olmuyor.

Rica etsek, tüm arkadaslar bildikleri veya tanidiklari etkinliklerden bizleri bir bölümde haberdar etseler ?

Zahmetleriniz icin simdiden tesekkürler.

*49* *39* *45* A-C-A-B-A ?

KRAL61

BOARD AÐASI

• male

Date of registration: Feb 14th 2005

Occupation: Guvenlik elemani

Hobbies: Biricik oglum

Level: 42 [?]

Experience: 2,674,363

Next Level: 3,025,107

• Send private message

2

Monday, April 11th 2005, 1:12am

Slm,Topses kardes ellimden geleni yapmaya calisirim ama ben hollanda daki etkinliklerden haberi var sen herhalde almanyadan katiliyorsun degil mi??

saygilar

3

Monday, April 11th 2005, 2:45pm

Quoted

Original von kral61
Slm,Topses kardes ellimden geleni yapmaya calisirim ama ben hollanda daki etkinliklerden haberi var sen herhalde almanyadan katiliyorsun degil mi??

saygilar

Selam kardes
bizler almanyadaniz.

Sevgiler

xHakanx

BOARD IMPARATORU

• male

Date of registration: Sep 22nd 2004

Level: 45 [?]

Experience: 4,622,222

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Waage

4

Tuesday, April 12th 2005, 12:58am

Selam: Etkinlikler- Nerede Neler Oluyor

Üstadim güzel bir fikir sundun fakat bu is yas... Ayni mahallenin cocuklari degiliz ki birbirimize faydamiz olsun. En fazla söyle bir sey olabilir. Mesela bir sanatci Avrupa turnuvasina cikacak olursa, hangi tarihlerde hangi sehirleri ziyaret edecek ve konser verecek diye bir info dagitimi yapilir. Oda olanaksiz birsey, o zaman o sanatcinin reklamini yapmis olursun. Ben radyo yayini yaparken herhangi bir Dj`in calismasini radyoda sunarken, sunmus oldugum calisma sadece bir müzik parcasi olmasina ragmen, ben o Dj`in reklamini yapiyorum ve board da reklam yapmak yasak gibi reaksiyonlar aldim. Yaa güzel müzikten baska bir sey degil, ama istenmiyor. Gazetelerin linklerini sunan yer var. Tavsiyem oralari kurcala, suan ikibinin üzerinde insan bize üye. Mutlaka biri senin ugrasimini hice sayip moralini bozacak birsey bulacaktir. Aradigin info yu gazete linki araciligiyla bul, ne reklam gibi görülsün, nede basin agrisin. Bu benim kisisel fikrim. Baska üyelerimiz farkli fikire sahipse buna saygi duyarim.

5

Tuesday, April 12th 2005, 9:00am

RE: Selam: Etkinlikler- Nerede Neler Oluyor

Selam Hakan kardes
Düsüncene saygim sonsuz.
Fakat Almanya genelinde böyle bir etkinligin gercekten yararli olacagi kanisindayim, gerci konserler gibi faaliyetler dedigin gibi gazetelerde fazlasiyla mansetlerde, ama kücük capta veya gazetelerde sunulmamis veya sunulamayan eglence ve etkinliklerden bahsettikmi sinifta kaliyoruz.
Illaki Reklam olur diyorsaniz o baska , fakat bizlerede yararli olacagi kesin.

*49*

xHakanx

BOARD IMPARATORU

• male

Date of registration: Sep 22nd 2004

Level: 45 [?]

Experience: 4,622,222

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Waage

6

Saturday, April 30th 2005, 6:55pm

Selam: Selam: Etkinlikler- Nerede Neler Oluyor

Verdigin cevap icin tesekkürler. Sunu önerebilirim. Bizim boardimizda Patron dahil, bütün Moderatörlerimiz emir kulu. Üyeler söz hakkina sahip. Tavsiyem, en iyisi ilk basta bir button acilarak oylama yapilsin. Fazla oy alirsan, kimse kendi sectigi sahisi veya faaliyeti elestiremez, kafan rahat olur. Istersen bir Admin`e falan danis. Olursa, benim oyumu aldin say *03*

This post has been edited 1 times, last edit by "xHakanx" (Apr 30th 2005, 6:56pm)

7

Saturday, April 30th 2005, 9:17pm

RE: Selam: Selam: Etkinlikler- Nerede Neler Oluyor

Tesekkürler Kardes
denemekte fayda var.
Sevgiler.

*45*

Counter:

Hits today: 891 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,919 Average hits: 2,216.28 | Clicks today: 14,746 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,375,914 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.57 Counter age (days): 341.08 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri