Orjinal Yazari dedocan
Degerli Arkadaslarim ;
Müsade ederseniz yeni üyelere ve mesaj sayisina göre 25 Adet Mesaj barajini gecememis,
arkadaslarimin sitemini anladigimi zannediyorum ve Yanilmiyorsam bazi paylasim sitelerindede buna benzer bölümlerinin acik olduguna dair bir kac aciklama gördügümü zannediyorum,Belki dogrudur veya Yanlisdir bilemem-Ama Benim bildigim tek bir sey ;
Arkadaslar öncelikle yas olarak sizlerden bayagi yasca büyük oldugumu zannediyorum,
( Sayet akranlarim varsada bu kardeslerimi tenzii ederim) NEDEN ?
Cünki Tam 45 yasindayim(01.03.1963-Ankara Dogum yani TevellüT)...
Ama tabiki bu satirlari yazarkende Asla Ukalalik adinada yazmiyorum(Lütfen Bilinsin).
Cünki yillardan beri hem yaptigim meslek adina-Hemde internet kullanan bir insan olarak ;
* Hic bir paylasim sitesi kolay kurulmuyor,
* Hic bir Filim-Müzik-Belgesel ve Pc Programlari v.s,Kolay bir sekilde hazirlanmiyor,
Arkadaslar söz yerindeyse bir siteyi ayakda canli ve dinamik tutabilmek icin inanin,
saniyeler-dakikalar-saatler ve gerekirse bazen haftalarca emek harcamak gerekiyor,
hic bir sey kolay gelmiyor download asamasina gelinceye kadar.
Yani söz yerindeyse ;
Biraz sitemkar-Biraz kirgin ve birazcikda can acitan yorumlarda bulunan arkadaslarimi-
anladigimi zannediyorum-Ama Lütfen bizlerde en basda admin arkadasimiz olmak üzere,
ve siteye alinteri ve emegi gecen arkadaslarimizada biraz hos görülü davransak ve
site adina konulmus koruyucu bir kac kuralada anlayis göstersek ne olabilir ki ?
Sonucda yapilan icraat paylasim degil mi ?
Dostlugu ve Arkadasligi paylasmak degil mi ?
Arkadaslar problem nerede biliyormusunuz ?Söyleyim ;
Bizler Milletce,yani Türk Milleti olarak bir türlü bi birimizi sevmesini ögrenemedik,
Ama gec degil,niye gec olsun ki ?
Hadi arkadaslar bizller
www.onur-board.eu Ailesi olarak hep beraber,
Kardesce-Arkadasca ve Dostca bir ilke imza atalim ve ilk olarak,
Catisi altinda bulundugumuz Aileyi yani Ailemizi ciddiye alarak,Aile yöneticilerine,
Sevgi ve Anlayisla bakalim ve dogrulugu kabul edelim....
Sevgi ve Saygilarimi Sunuyorum
Saglicakla ve Dostlukla Kalin................... *03*