You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

1

Monday, April 23rd 2007, 1:56am

RADYOMUZ

Bu mesajın yazılması gereken yer burası mıdır bilemiyorum. Bu yüzden isteklerimiz kısmına da aynı metni yazacağım.
Sitemiz pek çok yönden dört dörtlük. Her online olup girişimde menuniyetle vakit geçiriyorum. Buna devam edeceğim de. Yakın zamanda uygulamaya koyduğunuz online radio uygulaması da bu durumu pekiştirdi açıkçası.
Ancak radyo'nun mevcut durumu hakkında iki minik eleştirim var.
1) Radyo linkinin gene site üzerinden varilmesini ancak aynı anda chat yapar gibi hem DJ hem de katılımcılarla sohbet imkanının sağlanmasını istiyoruz. Yani radyo ilk yayına başladığında olduğu gibi olursa çok daha hoışça vakit geçirilen, çok daha fazla kişinin ilgi gösterdiği bir alan olacaktır kanaatindeyim. Ya da hem şu anki radyo yayını uygulaması ile hem de eski uygulama hizmeti aynı anda verilebilir. Dİleyen sitede gezinirken radyosunu dinlerken isteyen de Dj ve sair radyo dinleyicileri ile online sohbet edebilmeli. Ayrıca eski uygulamadan farklı olarak siteye üye olan kişiler ilgili linki tıkladığında sitede kullandıkları nick ile anında bağlantıya geçebilmeliler, radyoya bağlanıldığında ayrıca nick almak gerekmemeli...
2) Radyomuz durmaksızın yayında olmalı! Evet, ikinci talebim de bu. Yönetici arkadaşlar bu sorumluluğu paylaşarak günün belli saatlerini aralarında bölüşebilirler. Kalan saatlerde ki özellikle gece geç saatlerde de belli bir merkezden hiç olmazsa kesintisiz müzik yayını sürdürülebilmeli diye düşünüyorum...
Kolaylıklar dilerim, saygılarımla.

*M-CAN*

Emekli Admin

• male

Date of registration: Dec 16th 2005

Level: 48 [?]

Experience: 7,913,869

Next Level: 8,476,240

• Send private message

Waage

2

Monday, April 23rd 2007, 2:29pm

Öncelikle ilgilendiginiz icin cok tesekkür ederim.
Bildiginiz gibi bu radyo cok yeni digerine herkes giremiyordu.
Radyo hakkinda calismalarimiz halen sürmektedir simdilik yayini daha net verebilmemiz icin bu uygulama basladi.
Yazisma isine gelince simdilik chat odamizda yaziyoruz.
Aksamlari genelde orada toplaniyoruz istekler icin ve sohbet icin.
En kisa zamanda insallah heysey daha güzel olacak.Saygilarimla

ucan kus

Beginner

• female

Date of registration: Jun 22nd 2007

Occupation: bilmiyorum

Hobbies: keine ahnnung

Level: 22 [?]

Experience: 44,947

Next Level: 49,025

• Send private message

Widder

3

Saturday, June 23rd 2007, 1:48pm

öncelikle herkzee slm bu site de gercekten cok güzel musiler var bi sorum olcak di musik leri dj ler mi caliyo??? yapmasalarda coooooooooooooooooook güzel bi site beyendimm
seni seviyorum

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,423,531

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

4

Monday, August 20th 2007, 4:21am

Quoted

BİSLAN RADYOMUZ

Bu mesajın yazılması gereken yer burası mıdır bilemiyorum. Bu yüzden isteklerimiz kısmına da aynı metni yazacağım.
Sitemiz pek çok yönden dört dörtlük. Her online olup girişimde menuniyetle vakit geçiriyorum. Buna devam edeceğim de. Yakın zamanda uygulamaya koyduğunuz online radio uygulaması da bu durumu pekiştirdi açıkçası.
Ancak radyo'nun mevcut durumu hakkında iki minik eleştirim var.
1) Radyo linkinin gene site üzerinden varilmesini ancak aynı anda chat yapar gibi hem DJ hem de katılımcılarla sohbet imkanının sağlanmasını istiyoruz. Yani radyo ilk yayına başladığında olduğu gibi olursa çok daha hoışça vakit geçirilen, çok daha fazla kişinin ilgi gösterdiği bir alan olacaktır kanaatindeyim. Ya da hem şu anki radyo yayını uygulaması ile hem de eski uygulama hizmeti aynı anda verilebilir. Dİleyen sitede gezinirken radyosunu dinlerken isteyen de Dj ve sair radyo dinleyicileri ile online sohbet edebilmeli. Ayrıca eski uygulamadan farklı olarak siteye üye olan kişiler ilgili linki tıkladığında sitede kullandıkları nick ile anında bağlantıya geçebilmeliler, radyoya bağlanıldığında ayrıca nick almak gerekmemeli...
2) Radyomuz durmaksızın yayında olmalı! Evet, ikinci talebim de bu. Yönetici arkadaşlar bu sorumluluğu paylaşarak günün belli saatlerini aralarında bölüşebilirler. Kalan saatlerde ki özellikle gece geç saatlerde de belli bir merkezden hiç olmazsa kesintisiz müzik yayını sürdürülebilmeli diye düşünüyorum...
Kolaylıklar dilerim, saygılarımla.

Biraz gecde olsa gereken yapildi.

.TIK.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

5

Wednesday, December 5th 2007, 3:59pm

Radyo güzel degisik degisik Parcalar caliyor ama sayfa degistirdiginde gibiyor. sanirim bu bir hata. olmazsa daha iyi olur. Yinede yayinda ve yapimda emegi gecen herkeze cok tesekürler.

Arda27

Beginner

• male

Date of registration: May 22nd 2008

Level: 22 [?]

Experience: 48,278

Next Level: 49,025

• Send private message

Fische

6

Thursday, May 22nd 2008, 5:47pm

RE:RADYOMUZ

herkese slm bu sitede neistersen var cok süper

nedimussoy

Beginner

• male

Date of registration: Jul 19th 2008

Occupation: iktisat

Hobbies: film-müzik-bilgisayar

Level: 21 [?]

Experience: 36,522

Next Level: 38,246

• Send private message

Skorpion

7

Monday, August 18th 2008, 3:11pm

Şu anda radyo yayını yok.
nedim ussoy

Counter:

Hits today: 911 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,939 Average hits: 2,216.29 | Clicks today: 14,974 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,376,142 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.81 Counter age (days): 341.08 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri