You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

furlama

Beginner

• "furlama" started this thread

Date of registration: Oct 31st 2007

Level: 14 [?]

Experience: 5,001

Next Level: 5,517

• Send private message

1

Friday, November 30th 2007, 8:25am

buda e demek oluyo yaaa pkk yandasımıyız bız

sevgili kralboard uyeleri lutfen bu maili dikkatle okuyunuz. www.kralboard.de domainimiz bildiginiz gibi sahte imzayla www.class-board.de sitesinin uzerine gecirilmisti.Bu haksizlik bugun sona ermistir.Mahkeme karari ile de uzantili domainimiz geri alinmistir.hepimize hayirli ve ugurlu olsun.KRALBOARD a www.kralboard.de ve www.kralboard.us domainlerimizden ulasabilirsiniz. simdi gelelim asil konuya: yaptigimiz uzun ve detayli arastirmalarimizin sonucuna ve sizleri bilgilendirmeye www.kralboard.de yi sahte imzayla PKK yanlisi www.class-board.de sitesine veren www.onur-board.eu resmen PKK ya yardım etmistir.Buda sunu gosteriyor bu www.onur-board.eu vatan haini bir sitedir ayrica onur-boarda busuruturk bayragi olmasida bizleri sasirtmistir yani anladigimiz su bu olayda biz turkleri yaniltma yontemi ile iclerine almak.Yaptigimiz arastirmalarcercevesinde özellikle www.kralboard.de domainin bu siteye verilme nedenlerini ogrendik.www.kralboard.de domaininegooglede gunde 15 000 tiklama vardir.(bu sayı yaklasık olarak verilmistir ) bu neden dolayidirki sanal alemde PKK sempatizanligini arttirmaya calismislardir.ve yine ogrendigimiz kadari ile www.class-board.de sitesinin bagli oldugu destek verdigi ve surekli irtibatta oldugusiteleride ogrenmis bulunmaktayiz. www.class-board.de nin surekli irtibat halinde oldugu siteler. 1- www.polemik.org PKK yanlisi haber yapan site.ve class-board.de ye gecmistir su anda. 2- www.pkk-info.com PKK li köpeklerin sitelerinden biri. 3- www.rizgari.com Turkiye aleyhine yazilar yazan serefsizlerin sitesi 4- www.nefel.nu yine bir PKK sitesi ve class-board baglantisi 5- www.ozgurgundem.net PKK li serefsizlerin gazetelerinin sitesi 6- www.rojinda.com yine PKK yandası boluculuk yapan bir forum sitesi 7- www.kurdishmagazin.com kurt magazin sitesi ve class-board destegi 8- www.dilocan.info kürt paylasim sitesi ve PKK sempatizani bir site 9- www.welatparez.com ve PKK nin bir numarali sitesi ve class-board aktifligi sevgili uyeler buna benzer bir kac site daha var ama onlarla baglantilarini tam kanitlayamadigimiz icinburda yazamiyoruz.yaptigimiz arastirma edindigimiz bilgiler bu dogrultuda biz elimizden geldigince www.class-board.de isimli PKK sempatizani olan siteyi yaralamaya calisiyoruz.ve insallah bu sitenin ve bagli oldugu diger sitelerinsonunu getirecegiz.sizin yardimlarinizida esirgemeyeceginizden eminiz.HERSEY VATAN ICIN dedik ve hainleri real de sanal alemdesusturmaya and ictik. Herseyde bir hayir vardir derler.bu sahte imzayla kralboard.de domainini kendi isimlerine gecirmemis olmasalardibugun bunlari ogrenemeyecektik. bu bilgileri siz degerli ueyelerimiz ile paylasmayi istedik.ve dogru bir bilgi pasylastigimiz icinde mutluyuz. KRALBOARD TEAM

ne bu terbıyesızlık yahu

NuR

CHEF

Level: 57 [?]

Experience: 32,159,973

Next Level: 35,467,816

• Send private message

2

Friday, November 30th 2007, 11:05am

arkadas sitesinde de bir karalama kampanyası baslatmıs gordugum kadaryla simdi mailimi kontrol edecegim..

Kralboarddan alinti

Asilkandan alinti

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,423,689

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

3

Friday, November 30th 2007, 10:04pm

Selam Arkadaslar,

Yillarca var olan Onur Boarda agir iftira atilmasi bir cok üyelerimizi ve bizleri üzmüstür.
Keske baska bir kelime kullansalardi bu kadar komik duruma düsmezlerdi. "PKK" bunun ne demek olduyunu zavallilar kavriyamamislar. Onur Board yillarca PKK karsiti olarak elinden geleni yaptiyi her hali ile bellidir. Boardumuzdada her yer sanli Türk bayrayi ve PKK karsi her türlü Sanal Savas veren Sitelerden biri olduyunu bir cok üyemiz kendiside bilir.

Gelelim Konu Class-Board `a . Class Boardun sahibinin bu güne kadar mezhebini bilmiyordum Tarih 30.11.2007 saat 21:30 da Sayin Erhan Bey e sordum sen Kürtmüsün ve Cevap`i aynen evet abi oldu.
Ben aylarca Erhan bey ile Site tasariminda ve bazi PKK konularinda ban cok destekci olduku ben mezhebini bile bilmezdim.
Arkadaslar bir Kürt = PKK demek degildir.
Ayni Vatanin Milleti ve evlatlariyiz. Erhan bey yüzlerce Talebe okutan bir Gönüllü Ögretmen. Ve Vatani hizmet veren bir Türk Vatandasi.

Sayin Kralboard yetkililerine son sözüm. Ilk önce PKK ne olduyunu ve Kürt ne demektir ögrenin ve cahilce hareketlerde ve baska insanlara camur atmayi kesin. Cocukca iftiralardan ve yalanlarda vaz gecin.

Onur-Boar ve Class - Board PKK ya karsi verdikleri Sanal Alemdeki mücadeleri devam edecektir.

Neden KralBoardun sahibi bunlari yapiyor. soy adini söylemiyim kayitlari benim elimdedir Sayin Enver , ilk önce
Seni Affedenleri düsünerek elini Vicdanina koy.
Enver cok iyi bilir eCallmedia sahipleri Koral Onur ve Ilhan Türk e 110€ Borcu vardir. Bunu ödememek icin bu kadar komik iftira atmasina mana veremiyoruz.
Mahkeme diye bahsetmis. Mahkeme diye bir sey yok. Sadece Kralboard.de bize ver digerhostlara olduyu gibi borclari yüzünden serverden silinme asamasina gelmis ve baskasina devredilmistir
bu asamada Sayin enver in Erhan bey ile anlasmamazliklari yüzünden Isim hakkina NIC sirketine bas vurup isim hakki kagitlarini cikartmis NIC sirketi bize durumu bildiriyor ve bizde bunu bir Sirket olarak teslim ediyor kitabini kapatiyoruz.
Bütün olay budur.
Gerekli Mektuplar ve mailler ve Sayin Enver`in(Kral) MSN konusmalari elimizde mevcütdur. Onlarin cocukca hareketleri ve o pis seviyeye düsmemek icin bunlari simdilik buraya eklemiyorum.

Vatanim ve Milletim sagolsun ne mutluki Türk`üm ve Gazi Hafiz Ahmet Pasanin Torunuyum.

Beni dinlediyiniz icin hepinize sonsuz Tesekkürlerimi sunuyorum.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

D@RKDRE@M

Emekli Admin

• male

Date of registration: Sep 15th 2005

Level: 41 [?]

Experience: 2,289,458

Next Level: 2,530,022

• Send private message

Steinbock

4

Friday, November 30th 2007, 10:35pm

RE:buda e demek oluyo yaaa pkk yandasımıyız bız

[GLOW=red]benim burada olmamım en büyük sebeplerinde biri bu sitenin sanal alemde pkk verdiği savasta yanında olmak içindir.ayrıca böyle bir süphe dahi olsa içimde savasacaklardan biri de benim.

hala burada olduğuma göre bu yazılanlar iftiradan öteye, bir sey değildir......
[/GLOW]

5

Friday, November 30th 2007, 10:37pm

İFTİRA RESİMDE ORTADA

selam Onur-Board VE Class-Board içerikleriyle hiç bir pkk yasa dısı konu zaten bulunmamaktadır bu sadece karalamadır onur board yıllardan buyana saygınlıgıyla lider örnek sitelerden biridir classboard ise daha yeni 6 aylık olmamıza ragmen hızla büyüdügü için arkadasları rahatsız etmiş olsa gerek *08* yola devam görünen köy kılavuz istemez ONUR-BOARDA CLASS-BOARDA ortada bu sekilde ancak kendilerini teselli ederler *08*
BUDA BANLANAN İPLERİ

This post has been edited 5 times, last edit by "*KiRVE*" (Dec 4th 2007, 12:40am)

mkapucu

Beginner

• male

Date of registration: Oct 22nd 2005

Level: 26 [?]

Experience: 113,114

Next Level: 125,609

• Send private message

Steinbock

6

Monday, December 3rd 2007, 12:38pm

Bu çirkin bir karalamadır. Eminim hiçbir üyemiz bu yalana kanmayacaktır. Herkese iyi çalışmalar.

• male

Date of registration: Sep 17th 2005

Level: 32 [?]

Experience: 388,181

Next Level: 453,790

• Send private message

Krebs

7

Monday, December 3rd 2007, 1:17pm

Aynı Mail Banada geldi ama ben dikkate bile almadım o arkadaşların yaptıgı siteyede kendilerine çok üzüldüm böle küçük beyinli iftiracı kendini bilmezler zaten pkk oluyor.ben 3 yıllık bir üye olarak onur boarddan çok memnunum

teşakkürler
*45*It's Not a Car This is a WolksWagen *45*

Bornovali

Trainee

• male

Date of registration: Mar 14th 2006

Level: 28 [?]

Experience: 174,272

Next Level: 195,661

• Send private message

Stier

8

Monday, December 3rd 2007, 1:24pm

bencede Bu çirkin bir karalamadır onur board alemin kralidir ve saygın sitelerden biridir

prof7780

Unregistered

9

Monday, December 3rd 2007, 2:01pm

onur board'dan memnunuz. arkadaslar siz aynen devam edin *45*.
hic merak etmeyin hepsinin hakkindan gelecegiz ewel Allah *41*.
sitelerini yok ederler *12*

*M-CAN*

Emekli Admin

• male

Date of registration: Dec 16th 2005

Level: 48 [?]

Experience: 7,913,899

Next Level: 8,476,240

• Send private message

Waage

10

Monday, December 3rd 2007, 2:11pm

Cekememezlik insana bunlari yaptiriyor iste pkk dedigi arkadasimiz vanli.
iftirayi atan kralboard bize ve o arkadasa pkk li diyor bizi oysa kendisi de cok iyi biliyor pkk ya verdigimiz savasi . Elinden baska birsey gelmedi..

Kralboard pkk dedigi kisi kürt bunu kürt oldugu icin yapiyorsan
Kürt pkk degildir. Sizin gibi insanlar cikarlari icin VATANI DAHI SATARLAR..

termeli

termeli

• male

Date of registration: Sep 6th 2006

Occupation: OTOBOYACISI

Hobbies: SPOR:MÜZIK

Level: 25 [?]

Experience: 89,770

Next Level: 100,000

• Send private message

Widder

11

Monday, December 3rd 2007, 2:12pm

tesekkürler bilgileriniz icin serefsizlere bu imkani vermiyelim bende bildigim tanidim herseke kontak halinde olup söyleyecem hani derlerya günes balciklan sivanmaz bunlar bunu yapamaya calisiyorlar ama basaramiyacakalr bu millet var oldukca bu mu vatan kimse bölemiyecek vede basaramiyacaklar allah türk milletine zeval vermesin SAYGILARIMLA TERMELI
Mal kaybeden birsey kaybetmemistir,Onurunu kaybeden cok sey kaybetmistir..

HAKER

Murat Türköz

• male

Date of registration: Nov 2nd 2007

Hobbies: motorsikler

Level: 27 [?]

Experience: 128,209

Next Level: 157,092

• Send private message

Schütze

12

Monday, December 3rd 2007, 2:18pm

Biz onur-board üyeleri olarak az çok birbirimizi tanıyoruz ve böyle karamaları kesinlikle kaileye almıyacağımızı bilin ve emin olun
NE MUTLU TÜEKÜM DİYENE
[img]http://www.hakercafe.com/haker.gif[/img]

nazlikiz

Beginner

• female

Date of registration: Jun 4th 2006

Occupation: ögrenci

Hobbies: oyuncu olmak istyiroum

Level: 19 [?]

Experience: 21,812

Next Level: 22,851

• Send private message

Fische

13

Monday, December 3rd 2007, 2:23pm

böyle bisey yapanlarin akillarinda zoru olduguna eminim böyle biseye inananlar olursada gercekten cok acirim ama sanirimki yok buda beni cok mutlu ediyor

PKK serefsizleri baska care bulamadilar sanal alemede el attilar ama snairim sonunda onlairn kökü tamamiyle kazinicak INSALLAH
elmas yontulmadan kusursuz olmaz insan aci cekmeden olgunlasmaz

• male

Date of registration: Nov 3rd 2007

Hobbies: pc,otomotiv

Level: 35 [?]

Experience: 732,126

Next Level: 824,290

• Send private message

Stier

14

Monday, December 3rd 2007, 2:24pm

Bu CIRKIN bir Karalamadan Baska Bisey Degil
Eminimki Bu Board u Kullanan Kimse Bu Yalana Ve Iftiraya inanmaz

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

This post has been edited 1 times, last edit by "bloodblade" (Dec 3rd 2007, 2:24pm)

n_keklik

Beginner

• male

Date of registration: Jan 2nd 2006

Occupation: kamu

Hobbies: bilgisayar

Experience: 81,688

• Send private message

Wassermann

15

Monday, December 3rd 2007, 2:39pm

Onur Board hakkinda atilan cirkin iftira ile ilgili Aynı mail banada geldi. Sadece üstlerine *08*

termeli

termeli

• male

Date of registration: Sep 6th 2006

Occupation: OTOBOYACISI

Hobbies: SPOR:MÜZIK

Experience: 89,770

• Send private message

Widder

16

Monday, December 3rd 2007, 3:40pm

sanirim yanlis anlama var dostlar ben olanlara söyledim saygilarimla termeli
Mal kaybeden birsey kaybetmemistir,Onurunu kaybeden cok sey kaybetmistir..

Aserbaidschan

Level: 37 [?]

Experience: 1,088,423

Next Level: 1,209,937

• Send private message

Stier

17

Monday, December 3rd 2007, 7:02pm

onurboarda destek

Arkadaşlar böyle birşeyi gale almayacağınızdan eminim. neden derseniz yıllarca ülkesi vatanı ve bayrağı için sanalda savaş veren onur ve kralboard sadece çekememezliğin bir çirkin iftirasıdır bu karalamalar.

saygilarimla falulteli

savaşa devam herkese başarılar diler

This post has been edited 1 times, last edit by "*KiRVE*" (Dec 7th 2007, 1:01am)

*EMRAH*

V.I.P

• male

Date of registration: Mar 20th 2006

Level: 35 [?]

Experience: 690,838

Next Level: 824,290

• Send private message

Löwe

18

Monday, December 3rd 2007, 7:21pm

allah insani kuru iftiradan korusun serefsiz köpekler utanmaz pislikler sapina kadar türküm NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE .TR.

mahir1133

Beginner

Date of registration: Nov 8th 2007

Occupation: mühendis

Hobbies: müzik

Level: 22 [?]

Experience: 44,791

Next Level: 49,025

• Send private message

Widder

19

Monday, December 3rd 2007, 7:30pm

arkadaslar ben bu sitede pkk yanlisi bir yazi veya resim video bulamadim göremedim sanirim karalamaya calisiyorlar kanmayalim..... *08*
sevdikte ne oldo torbaci zengin oldu

Mirage

Beginner

• female

Date of registration: Nov 27th 2006

Level: 16 [?]

Experience: 8,023

Next Level: 10,000

• Send private message

Zwillinge

20

Monday, December 3rd 2007, 8:07pm

Bu konuya iki kelamda ben edeyim.

Yaklaşık 6 aydır Koral Bey in serverindayız,doğal olarakda kendisinden yardımlar alıyoruz.Konuyu hayretler içinde okudum.İnsanların bu derece kolay iftira atabilmeleri üstelik bu gün gündemimizde olan ve yüreklerimizi yakan bir terör örgütüyle bağdaştırmaları bizleri açıkçası beni derinden yaraladı.Neticede bu vatanda nefes alıp veren, her gün onlarca şehit kanı dökülen bir ortamda böylesine -çok özür diliyerek yazıyorum-ŞEREFSİZCE bir karalamaya başvurulmasının ardından diyebileceğim tek bir söz var arkadaşlar; KİM NE KÖTÜLÜK YAPARSA ASLINDA KENDİNE YAPAR.kÖTÜLÜK ÖYLE BİR KAVRAMDIR Kİ DÖNER DOLAŞIR SAHİBİNİ BULUR. Yterki bizler onların ayarına düşmeyelim, doğrularımızdan ve inandığımız değerlerden taviz vermeyelim.

Counter:

Hits today: 925 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,953 Average hits: 2,216.27 | Clicks today: 15,171 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,376,339 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.9 Counter age (days): 341.09 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri