You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

mehmetgakko

Beginner

• male

Date of registration: Sep 25th 2007

Level: 21 [?]

Experience: 32,359

Next Level: 38,246

• Send private message

Skorpion

41

Tuesday, December 4th 2007, 7:41pm

RE:buda e demek oluyo yaaa pkk yandasımıyız bız

bizi çekemeyenlerin iftirasıdır biz türkleri birbirimize düşürmeye ve bu vatanı bölmeye çalışıyorlar ama kusura bakmasınlar bu vatan bizim hepimizin atalarımız nasıl canla başla çalışmışlarsa gerekirse bizde aynı çabayı gösteririz çünkü bizde türk kanı varrrrr ayrıca bu site için onur board ailesine sonsuz teşekkürler sağolun varolun
SENİ SEVİYORUM DİYEN DİLLERE DEĞİL SENİN İÇİN AĞLAYAN GÖZLERE İNAN YETER

ALper_08

Beginner

• male

Date of registration: Jul 13th 2007

Occupation: Öðrenci

Hobbies: Program - Oyun - Spor

Level: 19 [?]

Experience: 17,773

Next Level: 22,851

• Send private message

Waage

42

Tuesday, December 4th 2007, 7:56pm

Quoted

Yillarca var olan Onur Boarda agir iftira atilmasi bir cok üyelerimizi ve bizleri üzmüstür.
Keske baska bir kelime kullansalardi bu kadar komik duruma düsmezlerdi. "PKK" bunun ne demek olduyunu zavallilar kavriyamamislar. Onur Board yillarca PKK karsiti olarak elinden geleni yaptiyi her hali ile bellidir. Boardumuzdada her yer sanli Türk bayrayi ve PKK karsi her türlü Sanal Savas veren Sitelerden biri olduyunu bir cok üyemiz kendiside bilir.

Gelelim Konu Class-Board `a . Class Boardun sahibinin bu güne kadar mezhebini bilmiyordum Tarih 30.11.2007 saat 21:30 da Sayin Erhan Bey e sordum sen Kürtmüsün ve Cevap`i aynen evet abi oldu.
Ben aylarca Erhan bey ile Site tasariminda ve bazi PKK konularinda ban cok destekci olduku ben mezhebini bile bilmezdim.
Arkadaslar bir Kürt = PKK demek degildir.
Ayni Vatanin Milleti ve evlatlariyiz. Erhan bey yüzlerce Talebe okutan bir Gönüllü Ögretmen. Ve Vatani hizmet veren bir Türk Vatandasi.

Sayin Kralboard yetkililerine son sözüm. Ilk önce PKK ne olduyunu ve Kürt ne demektir ögrenin ve cahilce hareketlerde ve baska insanlara camur atmayi kesin. Cocukca iftiralardan ve yalanlarda vaz gecin.

Onur-Boar ve Class - Board PKK ya karsi verdikleri Sanal Alemdeki mücadeleri devam edecektir.

Neden KralBoardun sahibi bunlari yapiyor. soy adini söylemiyim kayitlari benim elimdedir Sayin Enver , ilk önce
Seni Affedenleri düsünerek elini Vicdanina koy.
Enver cok iyi bilir eCallmedia sahipleri Koral Onur ve Ilhan Türk e 110€ Borcu vardir. Bunu ödememek icin bu kadar komik iftira atmasina mana veremiyoruz.
Mahkeme diye bahsetmis. Mahkeme diye bir sey yok. Sadece Kralboard.de bize ver digerhostlara olduyu gibi borclari yüzünden serverden silinme asamasina gelmis ve baskasina devredilmistir
bu asamada Sayin enver in Erhan bey ile anlasmamazliklari yüzünden Isim hakkina NIC sirketine bas vurup isim hakki kagitlarini cikartmis NIC sirketi bize durumu bildiriyor ve bizde bunu bir Sirket olarak teslim ediyor kitabini kapatiyoruz.
Bütün olay budur.
Gerekli Mektuplar ve mailler ve Sayin Enver`in(Kral) MSN konusmalari elimizde mevcütdur. Onlarin cocukca hareketleri ve o pis seviyeye düsmemek icin bunlari simdilik buraya eklemiyorum.

Vatanim ve Milletim sagolsun ne mutluki Türk`üm ve Gazi Hafiz Ahmet Pasanin Torunuyum.

Beni dinlediyiniz icin hepinize sonsuz Tesekkürlerimi sunuyorum.

ewet kesinlikler Koral abinin dediklerine katılıyorum bende bi kürt'üm ama Türk oğlu Türküm herkes PKK'yı Türk Kürt'leri ile karıştırıryor ama kimse düşünüpde bu insanlarda toprağımız için şehiit oluyor diye düşündüğü ya da söleiği yok birazda kafanızı buraya çekin derim..
[img]http://img110.imageshack.us/img110/7500/a14eg9ma0.jpg[/img]

selo

Sanal Alemin Ajani

• male

Date of registration: Jun 30th 2006

Occupation: issiz

Level: 33 [?]

Experience: 500,087

Next Level: 555,345

• Send private message

Widder

43

Tuesday, December 4th 2007, 7:59pm

bu nebicim bir iftira ya insan utanir böyle seyi yazarken, iftira günah oldugunu bilmiyormusunuz ya , allah herkezi kuru iftiradan saklasin, ve iftira atanlarida allaha haval ediyorum , allahinizdan bulasiniz sizler hemi , erkeklige yakisirmi bu hic?? neyse ben terbiyemde kalim yoksa agzim bozulur sinirden ve günaha girerim :D

ne mutlu onur board. ailesi üyeyim diyene, ve bizim aile ortamini bozmak isteyenlerin allah belasini versin , arkadaslar cok cok özür dilerim kusura bakmayim , böyle kisilerin sif board da degil dünyada isleri yok *25*

saygilarimla ve selamlarla aile üyesi selo
Atese dayanabilecen kadar günah isle

[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9603/seloey3.gif[/IMG]

44

Tuesday, December 4th 2007, 8:12pm

RE:RE:buda e demek oluyo yaaa pkk yandasımıyız bız

böyle bir seye inansak burda olmazdik uyarilariniz icin tesekkürler *45*

ysapan

Beginner

• male

Date of registration: Sep 30th 2007

Occupation: Memur

Hobbies: Bilgisayar

Level: 22 [?]

Experience: 40,767

Next Level: 49,025

• Send private message

Stier

45

Tuesday, December 4th 2007, 10:07pm

Pkk hiç bir Kürt kardeşimizin temsilcisi olamaz.Bunu herkez aklının ucuna yazsın.O ermeni dönmesi hangi bayrağa hizmet ettiğini dahi bilmeyen köpekler binlerce insanımızı şehit ettiler.Ne Türk dediler nede Kürt ne büyük dediler ne de beşikteki bebek..Şimdi bunlar bebek katilleri kalkıpta biz onların temsilcisiyiz demeleri ne kadar inandırıcı olur.Bunlar en aşağılık yaratıkların bile temsilcisi olamazlar.Olsa olsa şeytanın sıçtığı boku temsil ederler.Bizi bölemezler..Şehitler asla ölmez!VATAN ASLA BÖLÜNMEZ!

kapidag

Beginner

• male

Date of registration: Jul 3rd 2005

Occupation: Serbest meslek

Hobbies: Yüzmek,Futbol

Level: 22 [?]

Experience: 47,820

Next Level: 49,025

• Send private message

Widder

46

Wednesday, December 5th 2007, 1:10am

Bu serefsiz it pkk lilar panik icinde kime nasil pislik atacaklarini bilemiyor ve insanlari bir birine düsürmek istiyorlar,eceli gelen köpek cami duvarina isermis,du pkk itleride böyle.Mehmetcigimiz bu itlere gerekli dersi veriyor,bizlerde halk olarak bir birimize iyice keletlenirsek bu itler barinamaz.Kanimin son damlasina kadar Türküm.

Bas komutanimiz ATATÜRK ve onun yolundan asla taviz vermeyiz.

Türk Kürt kardestir.pkk kallestir.

Ne Mutlu Türküm diyene.
her sey gönlünüzce olsun.

emin.66

Beginner

• male

Date of registration: Apr 30th 2007

Occupation: tornaci

Hobbies: spor

Level: 20 [?]

Experience: 24,066

Next Level: 29,658

• Send private message

Jungfrau

47

Wednesday, December 5th 2007, 1:47am

selam gönül dostlarim bu karalama kosununa yer ayirdiginiz icin önce tesekürlerimi sunarim ben 3 board tun da üyesiyim bu boardlarda güzel günlerimiz gecti iftiralara son verip kardesce yolumuza devam edersek daha güzel olur tabiki terörün hertürlüsüne lanetliyoruz biz gönül dostlariyiz iyiyi kötüyü secebilecek insanlariz birbirimize karalamayla hic biryere varamayiz büyüklük affetmektir insallah bu konu hic acilmamis gibi kapanir saygilarimla ALLAHAEMANET OLUN

wedatt

Beginner

Date of registration: Jul 13th 2006

Level: 15 [?]

Experience: 6,427

Next Level: 7,465

• Send private message

48

Wednesday, December 5th 2007, 8:24am

hep destek tam destek kimin ne olduğunu az çok tahmin edebiliyoruz çalışmalarınızın devamı dileğiyle....

Tahmina

Intermediate

Date of registration: Oct 17th 2006

Occupation: Kaufmännisch

Hobbies: SIIR / Kitab

Level: 32 [?]

Experience: 415,363

Next Level: 453,790

• Send private message

Wassermann

49

Wednesday, December 5th 2007, 12:43pm

ne kadar sacma bisey, ben de kürt kökenliyim, yani banada PKK'li gözüylemi bakiyor bu insanlar?? Bence PKK terör örgütü oldugu gibi, bu tür düsünceleri tasiyan insanlarda o teröre yataklik eden ve onun büyümesini saglayan hainlerdir.
[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/1237/tahminadz2.gif[/IMG]

murti45

Beginner

• male

Date of registration: Jul 26th 2006

Level: 18 [?]

Experience: 17,032

Next Level: 17,484

• Send private message

Steinbock

50

Wednesday, December 5th 2007, 2:32pm

BANA GELDI AYNI EMAİLL NEDIR BUYA BEN INNAMIYORUM BOYLE IFTIRALARA NEYSE SITTRRRREDIN BEN TAKMAM BOYLE SEYLERI

ellusi

V.I.P

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Jul 3rd 2007

Occupation: serbest isletmeci

Hobbies: BilgisayarveElektronik

Level: 27 [?]

Experience: 144,726

Next Level: 157,092

• Send private message

Steinbock

51

Wednesday, December 5th 2007, 8:16pm

Bordumuzun basarilarini cekemeyenlerin karalamaridir bu. Bizler hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaslariyiz. Her kürt kökenli PKK.li demek yanlistir. Türkiyede asirlardi Türkü, Kürdü, Cerkezi, Rumu, Lazi , Arabi, Ermenisi , Musevisi kardesce ve dostca yasadi ve yasamaya devam edecekler. Herkese sevgi ve saygilar

This post has been edited 1 times, last edit by "ellusi" (Dec 5th 2007, 8:24pm)

xHakanx

BOARD IMPARATORU

• male

Date of registration: Sep 22nd 2004

Level: 45 [?]

Experience: 4,622,250

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Waage

52

Wednesday, December 5th 2007, 11:22pm

Allah icin, manyak mi bunlar yaff... Türkiye Japonyayla savasa girse, bunlar bizim Japon Boardi oldugumuzu iddaa ederler. Yemin olsun, böyle iftira icin insanin beyin fukarasi olmasi gerekir. Yarin bir gün sapik damgasi falan da vururlar. Seytan diyor ...tireeeettt, deliyle deli olma.

red falcon

Trainee

• male

Date of registration: Oct 28th 2006

Occupation: kimya tek

Hobbies: spor-müzik-film-bilgisayar

Level: 29 [?]

Experience: 205,518

Next Level: 242,754

• Send private message

Steinbock

53

Friday, December 7th 2007, 9:41am

ne mutlu türküm diyene diyerek başladım.arkadaşlar iftira atacağına çanakkalede sakaryada şehit düşen askerlerimizin kimisi kürt kimisi laz kimisi yörük kimisi çerkez şaşırmayın ermeni doktorlar yine şaşırmaın rum doktorlar vardı.allahtan bu site varki düşüncelerimizi yazabiliyoruz. koray hocam her zaman dedim yine basa basa söylüyom ALLAH bizi dostlarımızdan korusun biz düşmanlarımızdan korunmasını biliriz.hocam geçmiş olsun.ha arkadaş çamur atayım diye düşünmüş ama iz bırakamayacak çünkü çamur yerine su atmış.malum su kurur lekede bırakmaz.boardaki arkadaşlarada şunu söylüyorum bu board ne kadar milliyetçiyse bu kendini bilmezler o kadar pkk lı provakasyonlara gelmeyelim.hala diyorum
allah bizi dostlarımızdan korusun biz düşmanlarımızdan korunmasını biliriz. *45* *45*

bay2

Beginner

• male

Date of registration: Sep 2nd 2006

Level: 25 [?]

Experience: 81,554

Next Level: 100,000

• Send private message

Fische

54

Saturday, December 8th 2007, 1:35am

Hiçbir pkk yanlısı yazı ve resim olmayan, aksine pkk ile mücadele eden onur board’a saldıran kendini bilmezleri kınıyorum. Her sayfası Türk bayraklarıyla süslenmiş, her fırsatta Mehmetçikten, Türk milletinden övgülerle söz eden bu güzel Türk sitesi Onur board’a atılan çirkin iftirayı üzüntü ile karşılıyorum. Bunun çirkin bir karalama olduğu açık. Çok özür dileyerek söylüyorum “it ürür kervan yürür”. Bu alemin kralı Onur board’a olan memnuniyetimi belirtmek isterim *45*. Onur board'a bu güzel site için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Tüm onur board ailesine saygı ve sevgilerimle.
Ne Mutluyuzki Türküz, ve Türk olarakda Vatanimiz icin canimizi feda edecegiz.

o.l.t.u.

Beginner

• male

Date of registration: Oct 1st 2007

Experience: 6,789

• Send private message

Waage

55

Sunday, December 9th 2007, 5:48pm

ARKADAŞLAR BENİMDE SÖLEYECEK BİR İKİ ŞEYİM VAR NEZAKET EDİP DİNLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLRUM.

ÖNCELİKLE KENDİMİ TANITAYIM.NET TE o.l.t.u. DİYE BİLİNEN BİRİSİYİM.KENDİ SİTEMDE VAR ONUR-BOARD VE KRAL-BOARD İKİSİNDEDE ÜYELİĞİM VARDIR UZUN SÜREDİR HEMDE.AMA PEK AKTİF OLAMIYORUM.AMA BAZEN BEĞENDİĞİM KONULARINIZI KENDİ SİTEME BİLE ALIYORUM.
NEYSE BEN KONUYA DÖNEYİM.P.K.K. SEMPATİZYENİ OLDUĞUNUZU BİLDİREN BİR MAİL ALDIM VE MERAKIMDAN GİRDİM KONUNUZU OKUDUM.ŞUNU SÖLİYİM İFTİRA VEYA DEİL ONUR-BOARD DAN DEVAMLI MAİL ALIYORUM VE HİÇ BİRİNDE PKK SEMPATİZYENİ OLAN Bİ MAİL ALMADIM.HEM SİTEDE PKK VEYA BAŞKA BİR BÖLÜCÜ ÖRĞÜTÜ DESTEKLEYEN BRÖŞÜR YADA BELGEYE RASTLAMADIM.BELKİ DOĞRUDUR YAPILIYORDUR AMA BEN GÖRMEDİM.
KRAL-BOARD YA ÇOK KIZMIŞ BÖLE Bİ MAİL YAZMIŞ YA DA PKK YANLISI SİTE GÖRMEMİŞ.
AMA ŞUNU SÖLİYİM YILLARDIR FORUM SİTELERİNİN İÇİNDEYİM BELKİ ONUR DA KRALDA KURULMADAN BEN FORUMLARIN İÇİNDEYİM www.devrimcikadin.com GİBİ PKK YANLISI FORUM GÖRMEDİM.ONU GÖRÜNCE ŞUNU DEDİM KENDİME EĞER BU HALİYLE ONUR-BOARD PKK YANDAŞLIĞI YAPIYORSA YAPSIN.

ONUR-BOARD YÖNETİCİLERİ SON SÖZÜMDE SİZE BEN GÖRMEDİM AMA EĞER SİZ PKK YANLISI BİRİLRİYSENİZ ŞUNU BİLİNKİ BİZİM KANIMIZ VATANA HELAL KILINMIŞTIR VE BİZ HELAL YERİZ.

HEPİNİZE BOL PAYLAŞIMLI YILLAR DİLERİM...

This post has been edited 2 times, last edit by "o.l.t.u." (Dec 9th 2007, 5:50pm)

ringo

Beginner

• male

Date of registration: Sep 29th 2005

Experience: 7,289

• Send private message

56

Sunday, December 9th 2007, 8:51pm

ayni mesaj banada gelmisdi ben pek inanmadim *25* buna yalniz nette ve bordlarda gördügüme kimin neci oldugu belli olmuyor cünki karsindaki insani tanimiyorsun inmi cinmi haksizmiyim her sitede üc bes kisi sahsen birbirlerini taniyorlardir *10*

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,423,694

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

57

Monday, December 10th 2007, 2:40am

Quoted

ARKADAŞLAR BENİMDE SÖLEYECEK BİR İKİ ŞEYİM VAR NEZAKET EDİP DİNLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLRUM.

ÖNCELİKLE KENDİMİ TANITAYIM.NET TE o.l.t.u. DİYE BİLİNEN BİRİSİYİM.KENDİ SİTEMDE VAR ONUR-BOARD VE KRAL-BOARD İKİSİNDEDE ÜYELİĞİM VARDIR UZUN SÜREDİR HEMDE.AMA PEK AKTİF OLAMIYORUM.AMA BAZEN BEĞENDİĞİM KONULARINIZI KENDİ SİTEME BİLE ALIYORUM.
NEYSE BEN KONUYA DÖNEYİM.P.K.K. SEMPATİZYENİ OLDUĞUNUZU BİLDİREN BİR MAİL ALDIM VE MERAKIMDAN GİRDİM KONUNUZU OKUDUM.ŞUNU SÖLİYİM İFTİRA VEYA DEİL ONUR-BOARD DAN DEVAMLI MAİL ALIYORUM VE HİÇ BİRİNDE PKK SEMPATİZYENİ OLAN Bİ MAİL ALMADIM.HEM SİTEDE PKK VEYA BAŞKA BİR BÖLÜCÜ ÖRĞÜTÜ DESTEKLEYEN BRÖŞÜR YADA BELGEYE RASTLAMADIM.BELKİ DOĞRUDUR YAPILIYORDUR AMA BEN GÖRMEDİM.
KRAL-BOARD YA ÇOK KIZMIŞ BÖLE Bİ MAİL YAZMIŞ YA DA PKK YANLISI SİTE GÖRMEMİŞ.
AMA ŞUNU SÖLİYİM YILLARDIR FORUM SİTELERİNİN İÇİNDEYİM BELKİ ONUR DA KRALDA KURULMADAN BEN FORUMLARIN İÇİNDEYİM www.devrimcikadin.com GİBİ PKK YANLISI FORUM GÖRMEDİM.ONU GÖRÜNCE ŞUNU DEDİM KENDİME EĞER BU HALİYLE ONUR-BOARD PKK YANDAŞLIĞI YAPIYORSA YAPSIN.

ONUR-BOARD YÖNETİCİLERİ SON SÖZÜMDE SİZE BEN GÖRMEDİM AMA EĞER SİZ PKK YANLISI BİRİLRİYSENİZ ŞUNU BİLİNKİ BİZİM KANIMIZ VATANA HELAL KILINMIŞTIR VE BİZ HELAL YERİZ.

HEPİNİZE BOL PAYLAŞIMLI YILLAR DİLERİM...

Selamlar
Burada hic bir zaman Tereristlere yandaslik yapilmayi biraklaim bazi kurallarimizi okumussaniz bastan beri yasaklarimiz vardir. buraya tekrar yaziyim.

Türk Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmak, halkı sınıf, ırk, dil, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığı açıkça tahrik etme , Atatürk'ün kişiliğini, ilkelerini, çalışmalarını veya anılarını kötülemek veya küçük düşürmek, Türkiye Devletinin manevi şahsiyetini kötülemek veya küçültmek gibi durumlara karışanlar için.

Bu Kişiler yüzünden Onur Board Ailesi içi huzursuzluk çıkmaması için üst Yönetiminin oy birliği ile Onur Board yasağı kararı aldık.

Bu Kişilere ait hiç bir şey Müzik, Siir, Resim, Konu, Mesaj vs.vs eklenmiyecektir.

Onur Board Ailesi

.TIK.

Burada gördüyünüz gibi hic bir zaman Taviz vermedik vermiyecegizde.

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

Counter:

Hits today: 925 | Hits yesterday: 1,636 | Hits record: 9,256 | Hits total: 755,953 Average hits: 2,216.27 | Clicks today: 15,176 | Clicks yesterday: 30,091 | Clicks total: 6,376,344 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,693.9 Counter age (days): 341.09 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri