Benutzerinformationen überspringen
Beginner
Date of registration: Jul 13th 2007
Occupation: Öðrenci
Hobbies: Program - Oyun - Spor
![]()
Quoted
Yillarca var olan Onur Boarda agir iftira atilmasi bir cok üyelerimizi ve bizleri üzmüstür.
Keske baska bir kelime kullansalardi bu kadar komik duruma düsmezlerdi. "PKK" bunun ne demek olduyunu zavallilar kavriyamamislar. Onur Board yillarca PKK karsiti olarak elinden geleni yaptiyi her hali ile bellidir. Boardumuzdada her yer sanli Türk bayrayi ve PKK karsi her türlü Sanal Savas veren Sitelerden biri olduyunu bir cok üyemiz kendiside bilir.
Gelelim Konu Class-Board `a . Class Boardun sahibinin bu güne kadar mezhebini bilmiyordum Tarih 30.11.2007 saat 21:30 da Sayin Erhan Bey e sordum sen Kürtmüsün ve Cevap`i aynen evet abi oldu.
Ben aylarca Erhan bey ile Site tasariminda ve bazi PKK konularinda ban cok destekci olduku ben mezhebini bile bilmezdim.
Arkadaslar bir Kürt = PKK demek degildir.
Ayni Vatanin Milleti ve evlatlariyiz. Erhan bey yüzlerce Talebe okutan bir Gönüllü Ögretmen. Ve Vatani hizmet veren bir Türk Vatandasi.
Sayin Kralboard yetkililerine son sözüm. Ilk önce PKK ne olduyunu ve Kürt ne demektir ögrenin ve cahilce hareketlerde ve baska insanlara camur atmayi kesin. Cocukca iftiralardan ve yalanlarda vaz gecin.
Onur-Boar ve Class - Board PKK ya karsi verdikleri Sanal Alemdeki mücadeleri devam edecektir.
Neden KralBoardun sahibi bunlari yapiyor. soy adini söylemiyim kayitlari benim elimdedir Sayin Enver , ilk önce
Seni Affedenleri düsünerek elini Vicdanina koy.
Enver cok iyi bilir eCallmedia sahipleri Koral Onur ve Ilhan Türk e 110€ Borcu vardir. Bunu ödememek icin bu kadar komik iftira atmasina mana veremiyoruz.
Mahkeme diye bahsetmis. Mahkeme diye bir sey yok. Sadece Kralboard.de bize ver digerhostlara olduyu gibi borclari yüzünden serverden silinme asamasina gelmis ve baskasina devredilmistir
bu asamada Sayin enver in Erhan bey ile anlasmamazliklari yüzünden Isim hakkina NIC sirketine bas vurup isim hakki kagitlarini cikartmis NIC sirketi bize durumu bildiriyor ve bizde bunu bir Sirket olarak teslim ediyor kitabini kapatiyoruz.
Bütün olay budur.
Gerekli Mektuplar ve mailler ve Sayin Enver`in(Kral) MSN konusmalari elimizde mevcütdur. Onlarin cocukca hareketleri ve o pis seviyeye düsmemek icin bunlari simdilik buraya eklemiyorum.
Vatanim ve Milletim sagolsun ne mutluki Türk`üm ve Gazi Hafiz Ahmet Pasanin Torunuyum.
Beni dinlediyiniz icin hepinize sonsuz Tesekkürlerimi sunuyorum.
Date of registration: Jun 30th 2006
Occupation: issiz
![]()
Beginner
![]()
Beginner
Date of registration: Jul 3rd 2005
Occupation: Serbest meslek
Hobbies: Yüzmek,Futbol
![]()
Beginner
![]()
![]()
Date of registration: Jul 3rd 2007
Occupation: serbest isletmeci
Hobbies: BilgisayarveElektronik
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "ellusi" (Dec 5th 2007, 8:24pm)
![]()

Date of registration: Oct 28th 2006
Occupation: kimya tek
Hobbies: spor-müzik-film-bilgisayar
![]()
This post has been edited 2 times, last edit by "o.l.t.u." (Dec 9th 2007, 5:50pm)
Date of registration: Sep 21st 2000
Occupation: WEBMASTER
Hobbies: Güzel olan her sey
![]()
Quoted
ARKADAŞLAR BENİMDE SÖLEYECEK BİR İKİ ŞEYİM VAR NEZAKET EDİP DİNLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLRUM.
ÖNCELİKLE KENDİMİ TANITAYIM.NET TE o.l.t.u. DİYE BİLİNEN BİRİSİYİM.KENDİ SİTEMDE VAR ONUR-BOARD VE KRAL-BOARD İKİSİNDEDE ÜYELİĞİM VARDIR UZUN SÜREDİR HEMDE.AMA PEK AKTİF OLAMIYORUM.AMA BAZEN BEĞENDİĞİM KONULARINIZI KENDİ SİTEME BİLE ALIYORUM.
NEYSE BEN KONUYA DÖNEYİM.P.K.K. SEMPATİZYENİ OLDUĞUNUZU BİLDİREN BİR MAİL ALDIM VE MERAKIMDAN GİRDİM KONUNUZU OKUDUM.ŞUNU SÖLİYİM İFTİRA VEYA DEİL ONUR-BOARD DAN DEVAMLI MAİL ALIYORUM VE HİÇ BİRİNDE PKK SEMPATİZYENİ OLAN Bİ MAİL ALMADIM.HEM SİTEDE PKK VEYA BAŞKA BİR BÖLÜCÜ ÖRĞÜTÜ DESTEKLEYEN BRÖŞÜR YADA BELGEYE RASTLAMADIM.BELKİ DOĞRUDUR YAPILIYORDUR AMA BEN GÖRMEDİM.
KRAL-BOARD YA ÇOK KIZMIŞ BÖLE Bİ MAİL YAZMIŞ YA DA PKK YANLISI SİTE GÖRMEMİŞ.
AMA ŞUNU SÖLİYİM YILLARDIR FORUM SİTELERİNİN İÇİNDEYİM BELKİ ONUR DA KRALDA KURULMADAN BEN FORUMLARIN İÇİNDEYİM www.devrimcikadin.com GİBİ PKK YANLISI FORUM GÖRMEDİM.ONU GÖRÜNCE ŞUNU DEDİM KENDİME EĞER BU HALİYLE ONUR-BOARD PKK YANDAŞLIĞI YAPIYORSA YAPSIN.
ONUR-BOARD YÖNETİCİLERİ SON SÖZÜMDE SİZE BEN GÖRMEDİM AMA EĞER SİZ PKK YANLISI BİRİLRİYSENİZ ŞUNU BİLİNKİ BİZİM KANIMIZ VATANA HELAL KILINMIŞTIR VE BİZ HELAL YERİZ.
HEPİNİZE BOL PAYLAŞIMLI YILLAR DİLERİM...