ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARI YAPAN ARKDAŞALARIMI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM AMA ARKADAŞLAR SANKİ BUNLARI BAŞKA YERLERDEN KOPYALA YAPIŞTIR GİBİ YAPIP BİZLERE ULAŞTIRIYOR BUNLARIN NE İŞE YARADIĞINI ANLATSALAR DAHA İYİ OLMAZ MI? ÇÜNKÜ BANA SADECE ONURBOARD YETİYO TÜM İNTERNETTE O YUZDEN BİZE YAKIŞIR ŞEKİLLİ OLSUN İSTİYORUM... YÖNETİCİLERE DUYULUR..
ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARI YAPAN ARKDAŞALARIMI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM AMA ARKADAŞLAR SANKİ BUNLARI BAŞKA YERLERDEN KOPYALA YAPIŞTIR GİBİ YAPIP BİZLERE ULAŞTIRIYOR BUNLARIN NE İŞE YARADIĞINI ANLATSALAR DAHA İYİ OLMAZ MI? ÇÜNKÜ BANA SADECE ONURBOARD YETİYO TÜM İNTERNETTE O YUZDEN BİZE YAKIŞIR ŞEKİLLİ OLSUN İSTİYORUM... YÖNETİCİLERE DUYULUR..
arkadasim bu asagidaki linkleri inceleyiniz paylasimlarda hala aydinlatici bilgiler vermedigimizi düsünüyorsaniz.bir kac tane siz paylasim yapiniz.bizde , sizdeki paylasimlarinizi örnek alalim.ve ona göre paylasimlarimizi o yönde gelistirelim.........
ve hiç bir sitede böyle bir soruya bu kadar aciklamali bir cevap alamazsiniz. buda amatör bir ruhla yaptigimiz bir ise ne kadar ,önem verdigimizi gösterir.
konuyu yanlis yere acmistiniz buraya aldim.alaka ve ilginize tesekkürler
Ustam super acıklama yapmısın arkadasım bır resım upload etmek bıle ne kadar ugrastırıo paylasım yapan ınsanlara kı sızın ozensız dedıgınız ınsanlar bu sıteye 12 saatını ayırıyor