FENERLİ SPİKER: İnşallah bu ucube stadın skorbordu çalışıyordur, şu yanımdakı gol tabelasında görsün Fenerli futbolcuları
CİMBOMLU SPİKER: F.Bahçeli futbolcuların elinde bir pankart var. Tam belli olmuyor ama "Bize acı Aslan kardeş" yazıyor galiba
FENERLİ SPİKER: Maç başladı ve Fener oynuyor, G.Saray seyrediyor. Keşke bizim çocuğun Tasolarını G.Saraylı futbolculara getirseydim de boş kalmasalardı
CİMBOMLU SPİKER: Biri şu yanımdaki futbol cahiline maçın başlamadığını söylesin. Fener ısınıyor, G.Saray soyunma odasında çay içiyor.
FENERLİ SPİKER: Maçtan sonra da soğuk su içersiniz. Bizimkiler sahiden çalışıyormuş, bir de idman yapmıyorlar derler
CİMBOMLU SPİKER: &Ve maç başlıyor, haydi G.Saray Göster şu ecnebi, artı bir Fenerbahçeye
FENERLİ SPİKER: Haydi Fenerbahçe. Yine dağıt Cimbomu, yerlere ser, mesaj geç, motive et
CİMBOMLU SPİKER: Pozisyonda hiçbir müdahale yok, hakeme bakıyoruz yuh olsun, gereksiz kart
FENERLİ SPİKER: İlk dakikalarda atarız. alex gidiyor, kazma hasan indiriyor, oha diyorum sadece
CİMBOMLU SPİKER: Maçın sonlarına yaklaşıyoruz, henüz Keremi göremedik. Sanırım bizim televizyon sahanın Rüştü kısmının yayın hakkını satın almış
FENERLİ SPİKER: Rüştü herhalde çocuğu ile top oynarken daha çok zorlanıyordur. Emrenin şutu eldiveninin kovuğuna bile gitmedi
CİMBOMLU SPİKER: İsimlerde bir karışıklık olursa özür dilerim, çünkü bunların yarısından çoğunun sırtında Mirkoviç yazıyor
FENERLİ SPİKER: Hakemden bahsetmek istiyorum biraz& Bu maçta görevli olmasa sanırım yüzüne sarı-kırmızı boya sürüp, G.Saray tribünlerinde, Vur Kır Parçala Bu maçı kazan diye tezahurat yapardı&
CİMBOMLU SPİKER: Hakem Fenerin ikinci yerli futbolcusu gibi oynuyor& Fenerin yerlileri Rüştü ve Erol Ersoy bugün süper
FENERLİ SPİKER: Aaa Oyuna Arif giriyor. Bu çocuk Avrupaya gitmemiş miydi? Sanırım Hakan Şükür de kale arkasında ısınıyor
CİMBOMLU SPİKER: Yayınımız burada sona eriyor, şunu söyleyeyim Feneri resmen elimizden kaçırdık& Ben şimdi Cimbom adına yanımdaki spikerin ağzını - burnunu dağıtacağım
FENERLİ SPİKER: Bu skor G.Sarayın Fener karşısında, kendi sahasında aldığı bir zafer. Bu gece G.Saray Adasında bunu kutlarlar herhalde Ama müsade ederseniz ben döner bıçağı ile şu spikeri kutlayacağım
CİMBOMLU SPİKER: (Yayından sonra) Offf Ne zor şey Beşiktaşlı olup G.Saray maçı anlatmak yaa
FENERLİ SPİKER: (Yayından sonra) Ne yaparsın ekmek parası işte
Olsun bu skor bize yaradi&