You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ShiLa

DjLerin Uyusu :)))

• female
  • "ShiLa" started this thread

Date of registration: May 6th 2006

Occupation: Dj

Hobbies: Nur MicH

Level: 44 [?]

Experience: 4,083,772

Next Level: 4,297,834

• Send private message

Jungfrau

1

Tuesday, April 14th 2009, 8:08pm

* Karınca ve Ağustos Böceği * Farkli Versiyon

Ağustos böceği ve karınca fıkrasını, üç ülkeye göre üç farklı şekilde yazmışlar.

Çin versiyonu

Karinca bütün yaz çalisir evini, yiyeceklerini hazir eder. Agustos böcegi de yan gelir yatar ve karincayla alay eder, vur patlasin çal oynasin yazi geçirir. Ve kis gelir..

Karinca sicacik yuvasinda karni tok bir sekilde kisi geçirirken, Agustos böcegi açlik ve soguktan iki gün sonra ölür.

Fransa versiyonu

Karinca bütün yaz boyunca çalisir ve kis için evini, yiyeceklerini hazir eder.

Agustos böcegi de yan gelir yatar ve karincayla alay eder, vur patlasin çal oynasin barlarda yazi geçirir..

Ve kis gelir..

Karinca sicacik yuvasinda karni tok bir sekilde sicacik kisi geçirmeye hazirlanirken kapi çalar.

Bakar elinde bavulu agustos böcegi;

-Naber aptal komsum?

Kisi geçirmek için Karaip Adalari'na gidiyorum da,bir istegin var mi sorayim dedim.

Hadi bana eyvallah.

Kisi geçirmek için Karaip Adalari'na gidiyorum da,bir istegin var mi sorayim dedim.

Hadi bana eyvallah.

Counter:

Hits today: 1,170 | Hits yesterday: 1,657 | Hits record: 9,256 | Hits total: 757,855 Average hits: 2,216.17 | Clicks today: 11,775 | Clicks yesterday: 23,563 | Clicks total: 6,396,506 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,705.07 Counter age (days): 341.97 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri