You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

SiyaH

Beginner

• male
  • "SiyaH" started this thread

Date of registration: Dec 11th 2009

Level: 13 [?]

Experience: 3,584

Next Level: 4,033

• Send private message

1

Saturday, December 12th 2009, 3:40pm

Felsefik Yaklasımlar

Sırada beklerken önünüze birinin geçmesi durumunda alternatif Felsefi Yaklaşımlar:

KLASİK TEPKİ:"Sıraya geç kardeşim"

NEOKLASİK TEPKİ:"Şeker kardeşim sıraya geçiver"

REALİST TEPKİ:"Sıra var"

SURREALİST TEPKİ:"Sallandıracaksın bunların ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"

ROMANTİK TEPKİ:"Beyefendi galiba sırayı görmediniz"

NATURALİST TEPKİ:"Sırana geç"

MODERN TEPKİ:"Efendim insanımız eğitimsiz.Halbuki Avrupa da..(avrupana)"

POST-MODERN:"Sırana geç lan ayı !"

UZLASIMCI:"Acelesi olmasa öne geçmezdi;üzmeyin garibi"

DEVRIMCI: "Alt yapı sorunlarının çözülmeden halkımız sıraya geçmez.Devrim olunca herkes hizaya gelecek"

KADERCI:"iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür"

FELSEFECİ (septik-kuşkucu):"Ön ve arka kavramları görecelidir.O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi?Öne geçtiğini zanneden,aslında arkaya geçmiş olabilir"

KANTÇI:"Efendim algılanmayan şeyler yok demektir.Bakmayın o tarafa,adam yok olur"

KÖTÜMSER VAROLUŞCU: "Herkes birgün ölecek.Onurlu bir şekilde bekleyin.Bir gün o adam da ölecek"

İYİMSER VAROLUŞCU:"Sıkmayın canınızı,şu anın tadını çıkarmaya çalışın.Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor"

HUMANIST:"İnsanlık bir bütündür.Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için.Dolayısıyla birimiz öne geçince,aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz"
:)

• male

Date of registration: Mar 12th 2009

Level: 23 [?]

Experience: 51,464

Next Level: 62,494

• Send private message

Waage

2

Sunday, December 13th 2009, 8:31pm

Ben post-modernim

Ee arkadaslar bu yazıyı okuyanlarda tanımlasınlar kendilerini :)
nihatkasikara

Counter:

Hits today: 1,315 | Hits yesterday: 1,657 | Hits record: 9,256 | Hits total: 758,000 Average hits: 2,216.21 | Clicks today: 13,195 | Clicks yesterday: 23,563 | Clicks total: 6,397,926 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,706.02 Counter age (days): 342.03 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri