• Merhaba
• Altımdan halıyı çekecekler diye çok korkuyorum
• El değilde çökmüş avurt öpmek çok koyuyor bayramlarda insan evladına
• Durup dururken öyle apansızın çatlayan her camın içinde bir Kenan Doğulu var. Gerilimi hissteğiniz anda kulağınızı o cama yaklaştırırsanız ki gerilimi hissetmemek esasında mümkün değil sadece pür olmak yetiyor yalnız bu yazı çok mu saçma bir yere doğru gidiyor neyse ne diyordum kulanızı o cama yaklaştırırsanız Kenan Doğuluyu şarkı söylerken duyacaksınız gözlerinizi hafifçe kısıp da bakarsanız Kenan Doğuluyu görüyorsunuz da ben çok baktım çok gördüm her gördüğümdede kendisinden feci rahatsız oldum ama nasıl olsa birazdan cam çatlıyacak ve Kenan Doğulu yok olucak diye bi’şiy yapmadım an oluyo çatlamadığıda oluyo camın Kenan Doğulu tutuyo çünkü camı balyozla kırıyorum evimin herhangi bir yerine sirayet etmiş bir Kenan Doğulu’ya katlanamam yanlış anlaşılma olmasın sanatına en ufak bir lafım yok ama çok gülüyo ya o büyük dişlerini çok gösteriyor korkuyorum ben biraz ama zaten benim için yaşamak çok zorken
• Peki banyo fayansındaki Kenan Doğulu ya ne demeli
• Köyden indim şehre filmindeki buraya niçin Altunizade demişler,çünki altın var esprisi herhalde yüzyılın en müthiş esprileri arasında ilk yüze rahatlıkla girer hemende kazmaya başlamışlardı ya Altunizade’yi Off ya, deli komiği.
• Biraz önce Özlem’im benim yakışıklı olduğumu söyledi Asılıyo mu lan yoksa bu kadın bana… öyle bi’şiy olabilir hayır sevgilisi de var utanmıyoda gerçi evet benim sevgilim ama yani ne biliyim hiç utanmıyo biraz bi edep biraz bi haya be süzer gibi de bakıyo Allam resmen kendi evimde tacize uğruyorum
• Saçlarımı bi sarıya boyatsam ne biçim rahatlıcam ama bir türlü cesaret edemiyorum
• Kendi evimde yenilmek hiç istemem
• Telefondaki tırt arkadaşın tam numarasını silecekken arıyo ya seni hüzünlenmiyomusun bence çok hüzünleniyosun hatta biraz utanıyorsun iyi çocuk lan işte bak ne güzel hal hatır sormayı seviyo az şeymidir diyosun bir insan için sora aradan zaman geçiyo yine silmeye karar veriyosun bu defa mesaj atıyo bayramını kutluyo insan ağlasa yeridir böyle zamanlarda sinirinden ama tırt arkadaş kadarda bir insanı yoran yıpratan bir şey yoktur diye düşünüyorum ben şu hayat yolunda
• Soğuk günün akşam üzerinde o bi an gelen sıcak hava yok mu?.. ölesiye bir mutluluk kaynağıdır benim için sırf o bi an gelen sıcak havayı kaçırmamak için çok dışarı çıkıp beklemişimdir öyle akşamüzeri
• Eğer yolda artline kalem bulduysanız yüzde doksan benimdir istiyorum yani kalemimi artık bir şekilde bir diil iki diil bu düşürdüğüm kaçıncı artline pisikletimle ne zaman gezmeye çıksam yanıma mutlaka notlar almak için kalem kaat alırım kaada bi’şiy olmuyor da o hareketlilik esnasında artline kalem mutlaka düşüyor o kadar da özen gösteriyorum yinede düşüyor arkadaş kalemliğimde sadece iki tane artline kaldı onlarda düşerse ben ne yaparım… aşırı üzlüyorum
• Bayram çocuklarını hiç samimi bulmuyorum yani kapıya gelen o daha önce hiç görmediğiniz çocuklardan bahsediyorum üç kuruşun şekilli çikolatanın peşindeki içten pazarlıklı sinsi insanlar bunlar. Bunlarda bayram bir amaç diil bir araç benim samimiyetimle bayramımı kutlamayıp … yok yok en iyisi ben bu konuyu devam ettirmiyim çünki mizahında bir sınırı var sanki o sınırı aşacakmış gibi hissediyorum sonra tenhada kıstırılmak diye bi’şiy var neme lazım yoksa yerden yere vuracaktım bu çıkarcı çocukları
• Hayatım boyunca yeni yıl takvimi için heyecanlanan bir insan olmadım olamayacağımda
• Uzun telefon mesajında gönderenin ismi gözükmüyo ya önce üstte kalıyo en azından benim telefonumda öyle ne biliyim ben biraz heyecanlanıyorum
• Bi de telefonumu açmak için pin kodu girdiğimde kod kabul edildi yazıyo ya ne biliyim ben biraz heyecanlanıyorum
• Son olarak bayramda kapıma bir buzul geldi Antartika’dan kopmuş da gelmiş bayram harçlığı verdim gitti.
• Sevgilerimle
"by Alpay Erdem"
Uzun dıye okumak ıstemeyenler olabılır..Ama 1 kere basladınız mı bıdaha bıtmesın ıstıyosunuz :)