You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

Camelya

Intermediate

• female
  • "Camelya" started this thread

Date of registration: Jul 17th 2007

Occupation: Evhanımı

Hobbies: Şiir okumayı ve tsm dinlemeyi severim

Level: 30 [?]

Experience: 297,974

Next Level: 300,073

• Send private message

Jungfrau

1

Tuesday, November 16th 2010, 12:45am

Unutkanlık

Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:
-'Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?' der. Sonra da:
-'Peteğim, şekersiz lütfen' diye ekler. 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de:
-'Bebeğim, sana çok zahmet oldu' diye ekler.
Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir:
-'Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?' diye sorar.
Yaşlı ama dinç adam:
-'40 seneyi geçtik evladım' der.
Genç adam:
-'VAllahi maşAllah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba?'
Yanakları pembeleşen teyze:
-'Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:
-'Şiiişşşt, çaktırma! 2 sene önce adını unuttum, hâlâ hatırlayamıyorum. ..' ~18~ ~11~
Doqru insan çıkar qeLir bi qün bence aniden
Yeni bi yer ayır boş- hatıraLı defterinden

Es haben sich bereits 2 registrierte Benutzer bedankt.

Benutzer die sich bedankten:

ozel1978, xcromx

• male

Date of registration: Apr 4th 2009

Occupation: Emekli

Hobbies: Edebiyat

Level: 36 [?]

Experience: 846,866

Next Level: 1,000,000

• Send private message

2

Tuesday, November 16th 2010, 1:46am

heh heh he cok guzel..

yillar evvel islerim her ters gidiyordu ve banada bir seyler oluyordu,kendi isim oldugu icin cok stress icindeydim. bir aksam pijamalarimi giymisim salonda oturup televizyon seyrediyorm saat gecti ,yatma saati geldi, tv,yi kapatip yatak odasina geldim bizimkide pesimde, pijamami cikarip pantolon giyiyorum, bizimki hayretle soruyor ya bu saatten sonra nereye gideceksin diyor, bende gayet sakinlikle nereye gidecem ya, geldim iste pijamami giyiyorum yataga girecegim diyorum bizimki gulmeye basliyor,jeton dusuyor, megerse uzerimde pantolon var zannediyormusum,guya pantolonu cikarip pijama giyecekmisim bende tam tersini yapiyormusum.

mardahan

ONUR-BOARD POLİS

• male

Date of registration: Dec 14th 2005

Occupation: Elk.Tkn.

Level: 40 [?]

Experience: 1,758,533

Next Level: 2,111,327

• Send private message

Steinbock

3

Saturday, January 8th 2011, 8:58am

Kafa takıldımı bir kere, neler yapıyor insan...
Ben de eve geldim bir gün... Ayakkabılarımı çıkardım, terliklerimi giyeceğim... Hanım kikirdiyor... Ben de şirinlik yaptığını düşünüyorum... Aha ! Ayakkabılarımı bağlamaya çalışıyorum... 8o