You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

KARAPENCE

BOARD CHEF

• male
  • "KARAPENCE" started this thread
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Sep 21st 2000

Occupation: WEBMASTER

Hobbies: Güzel olan her sey

Level: 63 [?]

Experience: 75,440,480

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

1

Saturday, July 16th 2011, 4:35pm

Tayyip Ahirette

Tayyip Ahirette (FIKRA)

Bir gün tayyip hakkı rahmetine kavuşur. Ahiretteki melekler ender de olsa hala g...örevdeki bir başbakanının karşılarına geldiğini görür ve derler;

- Hoş geldin tayyip evladım. Senin özelliğindeki insanlar buralara ender gelirler. Senin gibiler için değişik bir uygulamamız var.

Tayyip heyecanlanır ve bu uygulamanın ne olduğunu sorar. Bunun üzerine ahiretteki melekler;

- Önce bir günlüğüne cehenneme gideceksin. Daha sonraki günde cennete gideceksin ve bize nerede kalmak istediğini söyleyeceksin.

Tayyip kızgın bir şekilde;

- Ama ben cennete gitmeliyim. Kararımı çoktan verdim. Allah için iman ettim.

Bu lafın üzerine melekler kuralların kati olduğunu ve asla değiştirilemeyeceğini salık verirler. Tayyip çaresiz bu teklifi kabul eder. ilk cehennem macerası başlar. Tayyip bir kapıdan içer girer ve karşısında uçsuz bucaksız, yemyeşil bir golf sahası bulur. Birde bakar ki tanıdığı simalar karşısına dikilmiştir. Kimler yoktur ki orda.Bülent Arınç Abdullah Gül ve daha niceleri tayyip'i hoş bir şekilde karşılarlar. Bir taraftan golf oynamaya diğer bir taraftan ise sohbet etmeye devam ederler. Konu genelde "benim memurum işini bilir, köy enstitülerini kapatmanın yararları ve halkı kandırmanın bin bir türlü yolları" gibi eğlenceli sohbetlerden oluşmaktadır. Bir an şeytan tayyp'in yanına gelir ve elindeki margaritayı tayyip'e uzatır. Tayyip;

- ben içki almayayım, teşekkür ederim. Alkol benim için günahların en günahıdır.

Şeytan edalı bir gülüşle;

- iç evladım. Artık herkes ahir. Dünyadaki sınanma günleri geride kaldı.

der. Tayyip ikna olmuş ve içkisinden yudumlar alarak gününü hoş bir şekilde bitirir. Cehennemden çıkar ve melekler tayyip'i ertesi gün için cennete yollarlar. Cennetin kapısından içeri giren tayyip karşısında sevmediği bir takım ünlü kişileri görür. Herkes tayyip'i tevazu ile karşılar. insanlardan, doğadan, edebiyattan ve toplumsal sorunlardan bahsedilen sohbetler dönmektedir. Tayyip gördüğü sevgiden dolayı son derece mutludur. Gününü bu şekilde bitiri ve ahirete geçer.

Melkeler tayyip'e sorarlar;

- Evet evladım. Her iki yeri de gördün. Şimdi söyle bakalım nereyi seçeceksin?

Tayyip;

- Her iki yerde de güzel anlar yaşadım. Ama ben kendimden olan insanların yanına gitmek isterim. Yani benim için cehennem daha uygundur.

Melekler tayyip'in isteğini yerine getiriler ve gideceği kapıyı gösterirler. Tayyip kapıyı açar ve gördükleri karşısında dehşete düşer. Daha iki gün önce geldiği yer burası değildir. Dayanılmaz bir sıcak, kötü bir koku ve hepsinden önemlisi elleri kurumuş ağaç dallarına kelepçelenmiş arkadaşları. Tayyip büyük bir korkuyla şeytana döner;

- Burada bir hata olmalı. Benim gördüğüm yer burası değildi.

Şeytan sinsi bir sırıtışla tayyip'e döner ve der ki;

- Kusura bakma evladım. O gördüklerin sadece seçim kampanyasıydı .

Dikkat! NextDown.net den DOSYA indiremiyenler mutlaka burayı okusunlar TIKLAYINIZ

Es haben sich bereits 4 registrierte Benutzer bedankt.

Benutzer die sich bedankten:

r60e, M.A R D A H A N, ozel1978, xcromx

r60e

Beginner

• male

Date of registration: Apr 15th 2007

Occupation: mühendis

Hobbies: internet

Level: 24 [?]

Experience: 76,544

Next Level: 79,247

• Send private message

Löwe

2

Monday, August 8th 2011, 1:04am

:) güzelmiş cidden,

teşekkürler
ideas are bulletproof.

te sheep seperated from the flock is eaten by the wolf.