You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ASiMELEK

.:: BOARD CHEF ::.

• "ASiMELEK" started this thread

Level: 63 [?]

Experience: 83,955,631

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

1

Tuesday, September 2nd 2008, 2:23am

RAMAZAN FIKRALARI

RAMAZAN FIKRALARI

NASRETTiN HOCA

Bir Ramazan günü Nasreddin Hoca'nin gözleri susuzluktan afallamis. Dayanamayip bir çesmeye çaktirmadan yanasmis. Tam suyunu içerken, bir köylü görmüs hocayi :
- Aman hoca, günah degil midir bu yaptigin !
- Yikil karsimdan, Ramazan gider bir daha gelir, ama ben gidersem bir daha gelmem ! ne günahi ..

ÇOCUGUN ADI

Adamın biri yürürken bir çocuk görür ve çok sevimli bulduğu çocuğa senin adın ne bakayım dur baş harfini söyle ben tahmin edeyim der
çocuk cevap verir (Y). Adam başlar saymaya Yasin çocuk başını sallar adam Yusuf çocuk yine başını sallar adam bildiği tüm erkek isimlerini sayar ancak bulamaz çocuğun ismini.
Bu kez kız isimlerini sayar ancak yine bulamayınca iyice sinirlenir ne lan senin adın diye çıkışır çocuğa.
Oda cevap verir. YAMAZAN....

ÇÖMLEK HESABI

Ramazan günlerini hesaplamak için bir çömleğin içine her gün bir taş atar, Hoca. Bir avuç taş doldurur çömleğin içine Hoca'nın yaramaz oğlu, muziplik olsun diye. Bir zaman sonra arkadaşları: "Bugün Ramazan'ın kaçı acaba? diye sorarlar Hoca'ya. Hoca'da: "Şimdi eve gider öğrenirim. Biraz sabredin." der ve evinin yolunu tutar. Çömleği boşaltır; bir sayar, iki sayar... Taşların yüz yirmi beş tane olduğunu görür. Şaşkın bir halde döner arkadaşlarının yanına Hoca. "Arkadaşlar, bugün, Ramazan'ın kırk beşi" der. Hoca'nın bu cevabına gülüşürler arkadaşları. Aralarından biri: "Aman Hocam, bir ay otuz gündür. Hiç Ramazan'ın kırk beşi olur mu?" diye itiraz eder. Hoca, biraz şaşkınlık biraz da kızgın bir ifadeyle: "Ben yine insaflı davrandım. Benim çömlek hesabına bakacak olursak; bugün Ramazan'ın yüz yirmi beşi!"der.

SEN NE İŞE YARADIN ?

Bektaşi ile Hacı Osmanlı, zamanında ramazanda içki içerken yakalanırlar. Kadı yaptıklarının cezasının ne olduğunu bilip bilmediklerini sorar bunlara. Hacı af diler "şeytana uyduk kadı efendi", der ve Haci'ya idam cezası verir. Bektaşiye sıra gelir ve der ki "Kadı efendi ben gayri-müslümüm, bana oruç farz değildir." Kadı Bektaşiyi serbest bırakır. Bektaşi kadıya sorar "kadı efendi ben de şehadet getirsem, müslüman olsam, arkadaşımı da bağışlar mısın?" Kadı efendi düşünür "gavuru müslüman yapmanın ona sağlayacağı sevabı hesap eder ve Hacı'yı da affeder. Kadının huzurundan ayrıldıktan sonra hacı şaşırararak Bektaşiye sorar:
- "Sen ne biçim adamsin be, bir dinli oluyon bir dinsiz, sende iman yok mu bire münafık?" deyip azarlar. Bektaşi de
- "Gavur oldum kendimi, müslüman oldum seni kurtardım be. Peki sen ne işe yaradın?"

SiMiT

Professional

• male

Date of registration: Dec 31st 2007

Occupation: Hartz IV

Level: 35 [?]

Experience: 732,808

Next Level: 824,290

• Send private message

Steinbock

2

Tuesday, September 2nd 2008, 9:52am

*08* Paylasim icin TSK *08* *45*
Sabah Sabah beni güldürdün ya ellerine saglik
[IMG]http://i41.tinypic.com/14kfwiv.png[/IMG]

• male

Date of registration: Apr 1st 2007

Occupation: isci

Hobbies: futbol

Level: 29 [?]

Experience: 210,653

Next Level: 242,754

• Send private message

Skorpion

3

Wednesday, September 3rd 2008, 12:57am

tesekkürler,cok güzel fikralar

r60e

Beginner

• male

Date of registration: Apr 15th 2007

Occupation: mühendis

Hobbies: internet

Level: 24 [?]

Experience: 76,547

Next Level: 79,247

• Send private message

Löwe

4

Monday, August 8th 2011, 2:02am

3 sene olmuş :)

şimdi ramazan
ideas are bulletproof.

te sheep seperated from the flock is eaten by the wolf.

Counter:

Hits today: 1,467 | Hits yesterday: 1,657 | Hits record: 9,256 | Hits total: 758,152 Average hits: 2,216.16 | Clicks today: 14,737 | Clicks yesterday: 23,563 | Clicks total: 6,399,468 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,706.37 Counter age (days): 342.1 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri