Adamın biri meyhaneye bira içmeye gitmiş.Barda kör bir piyanist klasik parçalar çalıyor.Bir bira ısmarlayıp masaya oturmuş.Bir yudum içtikten sonra masaya koymuş.Birden maymunun biri taşaklarını biraya bandırıp kaçmış.
Adam hemen garsonu çağırmış.
-Yav bu ne rezalet
Garson gelmiş buyrun beyefendi demiş.Adam olayı anlatmış.Garson:
-Beyefendi lütfen söylediğiniz hiç akla mantığa uyuyormu.Olurmu öyle şey demiş tekrar bir bira getirmiş.
Adam birayı yudumlayıp masaya koyduktan sonra maymun gelip yine taşaklarını biraya bandırıp kaçmış.Adam çılgına dönmüş.Hemen garsonu çağırıp olayı anlatmış.Garson adamı iyice terslemiş.Adam gel şu piyaniste soralım diyerek yanına götürmüş garsonu.piyaniste:
-Beyefendi taşaklarını biraya bandırıp kaçan maymunu biliyormusunuz demiş.
Piyanistte yanıtlamış:
-Bilmiyorum ama mırıldanırsanız çalabilirim..
Bir hanım TV programcısı deli dana hastalığı hakkında program
yapmaktadır.
Bir çiftçiye sorar:
"İyi günler, deli dana hastalığının sebebini araştırmak için buradayız.Bu hastalığın sebebi sizce ne olabilir?"
Çiftçi cevap verir:
"Biliyorsunuz hanımefendi, boğalar danaları senede bir defa becerirler."
Programcı kadın biraz şaşırır ve:
"Evet beyefendi bunu bilmiyorduk, ancak bu durumla deli dana hastalığı arasında nasıl bir bağ olabilir?"
Çiftçi kadına bakar ve "Biliyorsunuz , bir de biz danaları günde 4 defa sağarız."
Programcı kadın biraz kızar ve "Evet, ama bütün bunların konumuzla ne ilgisi var?"
Çiftçi "Konuya geliyorum efendim" der ve "Biri sizin de göğuslerinizle günde 4 defa oynasa ve senede bir defa birlikte olsa, siz ne olurdunuz?"
Bir gün ormana bır genel ev açılır.Ordan geçen bir tavşan hoşuna gider ve içeri girer.Ancak cebindeki para ile ancak bir yılan ile birlikte olabilir.Niyet etti bikere razı olur ve yılanla bir odaya geçerler,sevişmeye başlarlar.Biraz zaman geçince yılan tavşanı yemeyi planlar.Yesem mi yemesem mi derken dayanamaz ve tavşanı bir anda yutar.Sonra düşünür taşınır ve işinden olacağını anlayınca tavşanı tekrar çıkarır ağzından.Tavşanın nefesi kesilmiştir ve mosmor olmuş.Nefes nefese kalmış ve biraz kendine gelince yılana döner ve -*MINA KODUĞUM NE BİÇİM AĞZINA ALIYORSUN ÖYLE-der.
İki arkadaş pazar golf oynalar. Bir pazar gene golf oynamaya hazırlanırken biride
onlara katılmak istediğini söyler. Elemanlar bir birine baktıktan sonra adamın teklifini kabul ederler.
Oyun ilerler ve elemanlar adama ne iş yaptığını sorarlar.
Adam: "Ögrenmek istemezsiniz. Ben tetikçiyim. Tüfek golf çantasında. Nereye gitsem
onu yanımda taşırım. İstersen bir göz at "Biraz beklemeden sonra biri cesaretini toplayıp çantaya bakar. Gerçektende orada büyük bir dürbünü olan tüfek vardir.
Eleman heyecanlanır ve:
"Vaay! Şuna bak, eminim ki bu dürbünle buradan bizim evi görebilirim." der. Bir iki saniye baktıktan sonra : "Evvet! Görebiliyorum ! Hatta pencereden yatak odasını bile görebiliyorum.
İşte karım ... Dur bir dakika, çıplak! yanında da kapı komşum var, o da çıplak!
Bu adamı bir anda yıkar ve düşünmeden tetikçiye dönüp:
" Bir atış için kaç para istiyorsun ?" der.
Tetikçi:"Her tetiği çekişim için 500 milyon."
Eleman: "500 milyon!!?? Çok para ama tamam. Senden iki atış yapmanı istiyorum.
Birincisi karımın ağzına, çok dırdırlanıyor ve dayanamıyorum buna.
İkincisi ise komşumun penisine, güzel bir ders alsın!"
Tetikçi kabul eder, tüfeği kaldırıp evi nişanlar ve beklemeye başlar.
5 dakikalık bir beklemeden sonra eleman dayanamayıp neden ateş etmediğini sorar.
Tetikçi: "Biraz daha bekle.. İşi tek kurşunda halletmek üzereyim." der.