You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

*exalance*

__ßh€__

• male
  • "*exalance*" started this thread
  • Zypern

Date of registration: Nov 29th 2005

Occupation: İnşaat Mühendisi(Ögrenci)

Level: 47 [?]

Experience: 6,489,975

Next Level: 7,172,237

• Send private message

Stier

1

Thursday, August 24th 2006, 8:16am

Kız lisesi

Evimiz kız lisesinin yakınında olduğundan sık sık lisenin önünden geçmek zorunda kalırdım.Ve bu yüzden çok da yakışıklı biri olamama rağmen azgın kızların laf atmalarına maruz kalırdım.Bu durum evde değişik fanteziler kurmama neden olsa da oradan geçerken utanıp kafamı başka yönlere çevirirdim.Yine bir gün bu sefer okulun dağıldığı saatlerde balkondan, geçen kızlara bakıyordum.Ev beşinci katta olduğu için kızlar beni görmüyorlardı.Ama iki tanesi beni fark etmişti.Biri yanındakine beni işaret etti ve kızlar aralarında konuşup gülüşmeye, balkona kaçamak bakışlar fırlatmaya başladılar.Kızlara bakıp bakıp ben de gülümsedim ve el salladım.Kızlar şaşırıp, birbirlerine bakıp gülmeye başladılar.Tam evin önünden geçerlerken yapmıştım bu hareketi.Biraz sonra kızlar yeniden bakınca ben de yeniden el salladım.O zaman kızlar da bana el salladılar.Birisi el hareketiyle okulunu gösterip beni çağırdı.Anlamamış gibi bir hareket yaptım ve kız hareketini yineledi.Biraz ilerideki duvarın üzerine oturup bana doğru bakmaya ve eliyle çağırmaya devam ediyordu.Parmaklarımla beş yapıp beş dakika sonra orada olacağımı anlatmaya çalıştım.Hemen pantolonumu ayağıma geçirip hala orada olup olmadıklarını görmek üzere balkona koştum.Oradalardı.Aşağı inip yanlarına gittim.Benden 3-4 yaş küçük iki lise öğrencisi duvarın üstünde beni bekliyorlardı.Yanlarına gidip “merhaba” dedim.Onlar da karşılık verdiler ve tokalaştık.Tanıştık.Kızların adları Yasemin ve Sinem’di.Balkondan hiç de belli olmuyordu ama kızlardan Yasemin olan çok kaşar bir orospuya benziyordu.Zaten el hareketlerini yapan da oydu.Sinem belli ki onun yanında staj yapıyordu.Ama ikisi de fena sayılmazdı.Yasemin daha fazla makyaj yapmış, zaten kısa olan eteğini iyice yukarıya çekiştirip güzel bacaklarını iyice ortaya çıkarmıştı.Mahallede çok laf çıkmamasını istediğim için kızlara az ötedeki parka gitmeyi teklif ettim.Reddetmediler.Beraber yürüdük.Hava nisan ayı olduğundan pek kararsız görünüyordu.Parktaki kafe de oturtup birer çay içtik.Yasemin her orospu gibi frikik verip beni tahrik etmeye uğraşıyordu ama benim gözüm Sinem’deydi.Aslında her ikisini birlikte götürmek istiyordum ama Sinem sürekli eve gideceğinden geç kaldığından annesinin merak edeceğinden söz edip duruyordu.Yasemin dayanamayıp Sinem’e isterse gidebileceğini söyledi.Bense bu arada ördekleri kaçırmamak için mümkün olduğunca onlara kendimi iyi göstermeye çabalıyordum.Saatine bakan Sinem “O saat 3 olmuş ben gidiyorum.” dedi.Yasemin’le baş başa kaldık.Parkın içine doğru yürümeye başladık.Yasemin bana iş bırakmadan mevzuu sekse getirdi.Ben yine masum çocuk numaralarıyla utangaç bir hava takındım.Yasemin bu utangaç havamdan daha da hoşlanıp açık saçık konuşmaya başladı.”Daha önce kaç kız siktin, kaç defa mastürbasyon yapıyorsun günde, en sevdiğin pozisyon hangisi türünden soruları şakaya getirdiğini zannederek sormaya devam ediyordu.Bense gömleğinden fırlayacakmış gibi duran göğüslerine dokunmamak için kendimi zor tutuyordum.Geçip kuytudaki bir banka oturduk.Elini dizime koyup bana “senden çok hoşlandım Ömer” dedi.Ben de elini tutup “ben de senden” dedim.Bu arada yağmur atıştırmaya başlamıştı.İşte ben de bunu bekliyordum.Hızlanması için içimden dua ettim.Çünkü bu hem ortamı iyice romantikleştirecek, hem onun güzel hatlarını iyice ortaya çıkaracak hem de planımı harekete geçirecekti.Planım ise onu birkaç saat daha yalnız olacağım evde sikmekti.
Yağmur yavaş yavaş hızlanmaya başlayınca planım için artık her şey yolunda gitmeye başlamıştı.Onu eve davet ettim.Kaşar bir orospu olmasına rağmen henüz lise öğrencisi olması ve beni yeni tanıyor olması nedeniyle önce biraz tereddüt ettiyse de yağmurun hızlanması ve “Kuru bir şeyler veririm, giyersin.” lafımın etkisiyle teklifimi kabul etti.Eve kadar koşturmak zorunda kalmıştık çünkü yağmur inanılmaz hızlanmıştı.Planım tıkır tıkır işliyordu.
Eve girer girmez Yasemin’in üzerine atlamayı da planlıyordum ama bu kaşarın ürkek dürüşü beni biraz düşündürüyordu.Acaba düşündüğüm gibi bakireliği bozulmuş değil miydi?Bir punduna getirip sormam lazımdı.Çay yapacağımı söyleyip mutfağa gittim.Bu arada söz verdiğim gibi Yasemin’e annemin kuru bluzlarından bir tane verdim.Gömleği sırılsıklam olmuştu.Hiç çekinmeden gömleğini gözlerimin önünde değiştirdi.Beyaz sutyeninin içinde göğüsleri düşündüğümden daha güzel görünüyordu.Ben dokunmamak için kendimi tutarken diğer yandan da bakmıyor, utanıyormuş gibi yapıyordum.O ise düşündüğümden daha rahat hareket ediyordu.Sohbet sırasında bir punduna getirip daha önceki tecrübelerini anlatmasını istedim.Daha önce defalarca sikilmişti.Ama bu işi para için yapmıyordu.Gözüne kestirip şarkıdan çalınma bir lafla ruhunun kabul ettikleriyle,ki bunu o söylüyordu, sevişiyordu.Yani korktuğum gibi bakire değildi.Ayaklarının da ıslanmış olduğunu görünce çoraplarını da çıkarmasını söyledim.”O kadar ıslanmadılar ama…” diyerek beyaz külotlu çoraplarını çıkarmak üzere elini eteğine doğru götürdü.Sonra bana dönüp “Sen çıkarmak istemez misin?” diye sordu.Yutkunarak gözlerine baktım ve “Ben mi?” dedim.Benim bütün istediğim buydu zaten.”Tamam.” dedim.Ayağa kalktı.Ben önünde eğilerek bacaklarını dizlerinden okşamaya başlayarak yavaş yavaş yukarıya doğru ellerimi sürerek çıkmaya başladım.Çaydanlık ötmeye başlayınca “Çay demlendi galiba,”dedi.Boş ver şimdi çayı diyerek ellerimi kalçalarına götürdüm.Önünde diz çökerek onu kalçalarından kendime doğru çekmeye başladım.Amcığı yüzüme değiyordu.Elleriyle başımı tutarak amcığına iyice bastırdı.Ben bir yandan eteğinin altından kalçalarını okşuyor diğer yandan da külotlu çorabını çıkarmaya çalışıyordum.Daha önce defalarca seviştiğini söylemesine rağmen çok amatörce hareketler yapıyor, bu da beni daha fazla tahrik ediyordu.Çorabını küloduyla birlikte sıyırıp dizlerine kadar indirdim yavaşça.Yüzümü hala amcığına bastırmaya devam ediyor, bir yandan da beni çok tahrik eden sesler çıkarıyordu.
Sonra ayağa kalktım ve az önce giydirdiğim annemin bluzunu üzerinden çıkardım.Göğüsleri bir yetişkininki kadar büyük ama tazecik bir kızınkiler kadar da el değmemiş ve beyazdı.Sutyenini bana fırsat bırakmadan kendisi açmıştı.Bu arada dudaklarımız birleşti.O anda inanılmaz bir titreşim hissettim ve biraz daha fazla tahrik oldum.Dili, ağzımın içinde dolaşıyordu.Bütün acemice hareketlerine rağmen öpüşmekten çok iyi anladığı, bu konuda usta olduğu kesindi.Ben ellerimle muhteşem göğüslerini okşamaya devam ediyordum.O da elleriyle pantolonumun düğmelerini çözdü.Kilodumu da hemen indirdi.Sikimin hiç bu kadar sert ve ateşli olduğunu hatırlamıyordum.Elini sikime attı ve önümde diz çökerek yalamaya başladı.Önce adeta dondurma yalar gibi başını diliyle ıslattı sonra yavaş yavaş hepsini ağzına aldı.Zaten abaza olan ben, neredeyse boşalacaktım ağzına.”Yeter!” diyerek sikimi ağzından çıkardım.Ben de bluzumu çıkararak çırılçıplak kaldım.Onun ise sadece eteği kalmıştı.Fermuarını gevşetip eteğini bacaklarından aşağıya doğru bıraktı.Bu hareket her gün tekrarladığı bir hareket olmasına rağmen gözlerime öyle bir bakışı vardı ki, bu Yasemin’in çok aç olduğunun göstergesiydi.Derken onu yatağa götürmek üzere kucağıma aldım.Kucağımdayken de öpüşmeye devam ediyorduk.Yatağa girmeden önce de kucağımdayken birkaç dakika duvara yaslanarak sevişmeye devam ettik.Sonra yatağa geçip 69 pozisyonuna geçtik.Ben daha önce bu işi hiç yapmamış olmama rağmen izlediğim videolardan ve filmlerden bu işin nasıl yapılacağını gayet iyi biliyordum.O kadar ki Yasemin artık aldığı zevkten sikimi yalamayı bırakmış neredeyse boşalacaktı.Demeye kalmadan öyle bir fışkırttı ki çarşaf neredeyse sırılsıklam oldu.Bir yandan da öyle çığlıklar atıyordu ki artık komşular duymasın diye elimle ağzını kapatmak zorunda kaldım.Bu görüntü bir tecavüz sahnesini andırmasına rağmen acı çeken yok, zevk alan vardı.Ben de artık o ıslak amcığına girmemek için kendimi zor tutuyordum.Bir iki hızlı gidiş gelişle herhalde ben de boşalacaktım.Bu işi bana bırakmadan sikimi eline alıp amcığına sokmaya başladı.Şimdi ben alttaydım o üstte ve kendimi tamamen ona bırakmıştım.O kadar yavaş gidip geliyordu ki ben hem büyük bir zevk duyuyordum hem de bir an önce boşalıp birkaç kez daha sevişebilmek için kuduruyordum.O üstümdeyken ben de güzel bacaklarını okşamaya devam ediyordum.O da beni iyice delirtebilmek için kulağıma arada bir eğilip açık saçık şeyler söylüyor, “sik beni Ömer, evlenelim seninle, her gün her dakika sikişelim, beni hiç kimse böyle boşaltmamıştı, bana ne istersen yap” diyip duruyordu.Bütün bu lafların üstüne gidip gelmelerimi hızlandırdım ve tam boşalmak üzereyken sikimi çıkardım.Onun gelmeyeceğini düşünürken deminki kadar olmasa da benimle aynı anda o da yeniden boşaldı.İkimizde aynı anda boşalmıştık yani.Boşalırken üzerime eğilip yine dudaklarıma yapıştı.Bir yandan da sıcak sıvısının üzerime akması çok hoşuma gitmişti.Bir süre öylece öpüşmekten başka bir şey yapmadık.Onun göğüslerinin benim sikimin dikliğinden, ikimizin de boşalmış olmasına rağmen hala doymadığımız belli oluyordu.”Banyoya gidelim mi?” dedim.Evet anlamında başını salladı.Yine onu kucağıma alıp banyoya getirdim.Duşun altında ikimiz de ayakta öpüşmeye devam ediyorduk.Onun elleri sikimde, benimkiler de onun göğüslerindeydi.Yasemin öpüşmeyi gerçekten çok iyi biliyordu.Dilinde müthiş bir çilek tadı vardı ve ağzımın içinde oluşturduğu titreşim sürekli istek duymama ve devam etmeme yardımcı oluyordu.Beni diliyle tatmin etti diyebilirim.Sanki günlerce sevişmeye devam edecekmiş gibiydik.O da aynı zevki alıyordu ki bir süre bile dudaklarımız birbirinden ayrılmıyordu.Az önce boşalan biz değilmiş gibiydik.Bir süre sonra şampuana uzanıp onu şampuanlamaya başladım.Otururken frikik verdiği bacaklarını şimdi çok daha güzel olduğunu görüyordum.Ayakları da çok düzgün, yumuşak ve bakımlıydı.Ben onu şampuanlarken o da kendini okşamaya devam ediyordu.Ayağını dizime koydum ve bacaklarını sabunlamaya öylece devam ettim.Yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlamıştım.Banyoda sevişmenin bu kadar zevkli olabileceğini tahmin etmezdim.Kalçalarına geldiğimde o kendini okşamayı hızlandırmış, inlemeye başlamıştı.Biz böyle devam ederken bir yandan da küveti sıcak suyla doldurmuştum.Küvete girip uzandım.O da tam karşıma geçip uzandı.Ayaklarıyla sikime bastırıyor, beni boşaltmaya çabalıyor, bir yandan da kendini okşamaya devam ediyordu.Bende ayaklarıma vücudunun çeşitli yerlerine dokunuyordum.Sonra yavaş yavaş bana doğru yaklaştı ve tam kucağıma geldi.Yine ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık.O da artık boşalmak için sabırsızlanan amcığına sikimi almaya çabalıyordu.Ben de yardımcı olmak için kalçalarından sıkıp onu kendime doğru çekmeye başladım.Zevkten nerdeyse bayılacaktık ikimizde.O da inliyordu; ben de inliyordum.Zaten şampuandan kayganlaşan vücutlarımız gidip gelmekte zorlanmıyordu.Artık çok hızlanmıştık.Bu kız düşündüğümden de açtı, ben zaten ondan daha açtım.Bu gidip gelmelerde ilk önce yine o boşaldı birkaç saniye sonra da ben boşaldım.Üzerime yığılıp kalmış, nefes nefeseydi.Kafasını ellerimin arasına alıp yüzüne baktım.Şimdi gözüme çok daha çekici ve güzel görünüyordu.Orospu suratlı Yasemin gitmiş yerine bebek gibi, melek suratlı bir Yasemin gelmişti sanki.”Yoruldun mu?” diye sordum.”Evet.” diyebildi sadece.Ama daha devam etmek istediği besbelliydi.Ben de yorulmuştum ama devam etmek istiyordum.Banyodan çıkıp havlulara sarılıp mutfağa geçtik.Enerjiye ihtiyacımız vardı.Saat 6’ya geliyordu.Annemler artık gelmek üzereydiler.Daha sevişmeye devam etmek için dayanılmaz bir arzu duymamıza rağmen bu işe evde devam edemeyeceğimiz kesindi.Durumu Yasemin’e anlattım.”Benim de zaten eve gitmem lazım, annemler merak ederler.”dedi.Çaresiz görünüyorduk.Akşam çıkıp çıkamayacağını sorunca pek de çıkma ihtimalinin olmadığını gösteren bir ifadeyle “Bilmiyorum.” dedi.Ertesi güne kadar sabretsek de bu işi yapabileceğimiz bir yer bulmak lazımdı.Lise öğrencisini otele götürecek halim yoktu.Arkadaşlardan filan da öyle müsait bir yeri olan kimse yoktu.İkimizde bir daha, sonra bir daha ve daha sevişmek için inanılmaz bir istek duyuyorduk.Bunu gece bana yolladığı mesajlarda anlatmaya çalışıyordu.
Devam edecek,,,

___ALINTIDIR____

Counter:

Hits today: 154 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 759,038 Average hits: 2,216.17 | Clicks today: 2,071 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,408,738 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,711.64 Counter age (days): 342.5 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri