You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

Excellance

Intermediate

• male
  • "Excellance" started this thread

Date of registration: Mar 24th 2005

Level: 32 [?]

Experience: 419,131

Next Level: 453,790

• Send private message

Krebs

1

Wednesday, April 27th 2005, 4:44pm

Flört Nedir...

Küçük çocuk annesine:
-Anneciğim flört ne demek?Anne:
-Bak evladım aksam ablanın erkek arkadaşı gelecek onları izle öğren.
Akşam çocuk gizlenerek ablasıyla arkadaşını izler.Ertesi gün annesi sorar:
-Anlat bakalım flört neymiş öğrendin mi?
Çocuk anlatmaya baslar:
-Ablam ve arkadaşı bir sure oturup konuştular. Sonra ablam fenalaştı ve arkadaşı elini ablamın kazağının altına sokarak kalbini kontrol etti. Ablamın ateşi çıkmış olmalı ki arkadaşı ablamın üstünü çıkarmak zorunda kaldı. Sonra ablamın hastalığı ona da bulaşmış olmalı ki, o da soyunmak zorunda kaldı. Sonra sarılıp öpüştüler. Arkadaşının önünde birden bire bir yılan çıktı. Ablam ısırıp yılanı öldürmeye çalıştı. Uzun bir sure uğraştıktan sonra yılanı öldürdü.
Çok yorulmuşlardı bir sure dinlendiler.Ama yılan tekrar dirildi. Demek ki ölmemişti. Sonra ablam yılanın üstüne oturarak onu tekrar öldürmek için uğraştı en sonunda öldürmeyi başardı. Bu defa öldürdüğünü biliyorum çünkü arkadaşı yılanın derisini soyup tuvalete attı.

Ve anne düşüp bayılır...
[SIZE=20][align=center][GLOW=blue]!!! En Büyük Asker Bizim Asker !!![/GLOW][/align][/SIZE]

[align=center][FONT=comic sans ms][SIZE=16][COLOR=red]Alliance => Doğan[/COLOR][/SIZE][/FONT][/align]

Excellance

Intermediate

• male

• Send private message

Krebs

2

Wednesday, April 27th 2005, 4:48pm

İki Serhoş Kadın

Iki evli kadin bi akşam kocalarini evde birakip kadin kadina eglenmek icin bi bara gitmişler ama ickinin dozunu fazla kacirmişlar ve dişari yalpalayarak cikmişlar.
İkisinin de fena halde cişi varmiş ama ortada tuvalet hesabina hicbişey yokmuş. Yalniz biraz ileride bir mezarlik varmiş ve iki arkadaş tek care olarak oraya gitmişler.
Ikisi de karanlikta işlerini gormuşler ama temizlenmek icin tabi orda tuvalet kagidi vs. yok, kadinlardan biri sarhoş kafayla kulodunu cikarip tuvalet kagidi niyetine kullanmiş sonra da orda bi yere atmiş. Diger kadin ise
- "ben kulodumu cikartamam" demiş, mezarliktaki celenklerden birinin uzerindeki kagidi almiş o da onunla temizlenmiş, sonra iki kadin birlikte evlerine donmuşler.
Ertesi sabah kadinlardan birinin kocasi otekinin kocasina telefon eder:
- "Baksana sana ne diycem, seninkiyle benimki dun gece birileriyle fingirdediler galiba... benimki eve sarhoş geldi ustelik kulotsuzdu"
- "Ooo seninki gene iyi, benimki kapidan iceri girdiginde poposundan
'SENI ASLA UNUTMAYACA?IZ' yazili bi kagit sarkıyordu.
[SIZE=20][align=center][GLOW=blue]!!! En Büyük Asker Bizim Asker !!![/GLOW][/align][/SIZE]

[align=center][FONT=comic sans ms][SIZE=16][COLOR=red]Alliance => Doğan[/COLOR][/SIZE][/FONT][/align]

MATRIX

BOARD KRALI

• male

Date of registration: Mar 20th 2005

Level: 45 [?]

Experience: 4,785,394

Next Level: 5,107,448

• Send private message

Widder

3

Wednesday, April 27th 2005, 4:49pm

Selam: Flört Nedir...

Ellerine Sağlık Dostum Helal Olsun Yani Bi Fıkra Ancak Bu Kadar Güzel Olur...
[BLINK][COLOR=silver][align=center][SIZE=20][B] Ve Kederi de Yaşamalısın Namusluca Bütün Gençliğinle,
Çünkü Acılarda Sevinçler Gibi Olgunlaştırır İnsanı,
Kanın Karışmalı Hayatın Büyük Dolaşımına,
Dolaşmalı Damarlarında Hayatın Sonsuz Taze Kanı...[/B][/SIZE][/align][/COLOR][/BLINK]

Excellance

Intermediate

• male

• Send private message

Krebs

4

Wednesday, April 27th 2005, 4:52pm

Fadime çöpte

Temel is seyahatinden gelmis, abazanlik doruk noktasinda. Fadime de ayni vaziyette, hemen soyunurlar, baslarlar sevismeye. Pozisyon ustune pozisyon, derken Temel Fadime'yi pencereden asagi sallandirarak duzmeye baslar. Bosalinca da Fadime ellerinden kurtulur, kafalama girer asagidaki cop kutusuna. O sirada oradan gecmekte olan Idris bir coplukte cansiz yatan Fadimeye bakar bir de pencerede saskin Temel'e:
"Ula Temel niye attun buni, bu daha s*kilirdu daa"

• male

Date of registration: Mar 25th 2005

Level: 39 [?]

Experience: 1,534,547

Next Level: 1,757,916

• Send private message

Steinbock

5

Wednesday, April 27th 2005, 4:54pm

Fıkralar süpermiş ya. Eline sağlık. *08* *08* *45*

Excellance

Intermediate

• male

• Send private message

Krebs

6

Wednesday, April 27th 2005, 4:55pm

Kapı tokmağı

yeni evli bir çift bir otel odasında balayındalar. Kadın "hep aynı şekilde birleşmekten bıktım. ilginç fikrimvar; şimdi sen çıplak halde kapının önünde dur bende aynı şekilde pencerenin önünde.koşalım ve bu şeklide birleşelim." adam kabul eder. 1-2 kez denerler ama birleşemezler. adam 3.de bir hışımla koşar ve hızını alamayıp otelin havuzuna çıplak halde düşer. garsona seslenir" bana bir havlu bulsana" garson"çık ya kim görecek sen" adam "ya durumumu bilmiyorsun bir havlu bul ne olur" garson" çık ya kimse yok, kimse görmez seni" der. adam kızmaya başlar" anlamıyorsun, ben çıplağım ve odama gitmek istiyorum" garson" sende beni anlamıyorsun, 15. katta karının bir tanesinin a.... kapı tokmağı girmiş herkes onun başında "

• male

Date of registration: Aug 20th 2006

Occupation: isci

Hobbies: computer,futbol

Level: 30 [?]

Experience: 267,395

Next Level: 300,073

• Send private message

Widder

7

Tuesday, August 22nd 2006, 8:39pm

kapi tokmagi ve fatime cöpte cok iyiydi eline saglik.
karizmatrix

• male

Date of registration: Jun 4th 2006

Level: 29 [?]

Experience: 235,726

Next Level: 242,754

• Send private message

Zwillinge

8

Sunday, November 5th 2006, 8:21pm

haha cok güzel fikralar yaaw paylasim icin tsk... =)

Counter:

Hits today: 203 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 759,087 Average hits: 2,215.8 | Clicks today: 3,400 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,410,067 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,711.23 Counter age (days): 342.58 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri