You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ASiMELEK

.:: BOARD CHEF ::.

• "ASiMELEK" started this thread

Level: 63 [?]

Experience: 84,121,577

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

1

Thursday, September 22nd 2011, 10:51pm

DOSTLUK`la iLGiLi SÖZLER

DOSTLUK`la iLGiLi SÖZLER

* Önümden gitme, seni izleyemeyebilirim. Arkamdan da gelme, yol gösteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal. Albert Camus

* Kimi vakit sönen hayat ateşimiz rüzgar gibi bir başkası tarafından körüklenerek alevlenir. Ve her birimiz bu ateşi tekrar canlandıran dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi borçluyuz. Albert Schweitzer

* Delilik gençliğin dostu, akıllılık yaşlılığın süsüdür. Aleksis Kivi

* Bir kimsenin düşmanının düşmanı olması, onu dost edinmeye kafi sebep değildir. Arif Nihat Asya

* Dostluk ve hakikat gibi iki iyi arasında hakikati yeğlemek gerekir. Aristo

* Dostunun kusurlarını ona yalnızken söyle, başkalarının yanında ise onu öv. Aristo

* Dost sanma şanlı vaktinde dost olanı, dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı… Atasözü

* Bencillik dostluğun zehridir. Balzac

* İyi dostluklar temiz hesaplarla kurulur. Balzac

* Düşmanına borç verirsen onu kazanırsın, dostuna borç verirsen onu kaybedersin. Benjamin Franklin

* Benim en iyi dostum terzimdir. Çünkü ne zaman beni görse, derhal o andaki ölçülerimi alır. Oysa bütün öteki tanıdıklarım benim hala eskisi gibi olduğumu düşünürler. Bernard Shaw

* Dostlarınıza bir gün düşmanınız olabileceklermiş gibi, düşmanlarınıza ise bir gün dostunuz olabileceklermiş gibi davranın. Bernard Shaw

* Düşmanım dost olacağına, düşman olsun daha iyi. Bias

* Başka türlü davranmak açıkça gerekmiyorsa herkesle dost olmaya çalış ama kimseye teslim olma. Buda

* Gerçeğin en büyük dostu zaman, en büyük düşmanı tarafgirlik ve en sadık arkadaşı da alçakgönüllülüktür. C.C.Cotton

* Yalnız kendi nefsini düşünerek dost arayan,hizmetçi arıyor demektir. Cenap Şehabettin

* Dostluktan saygıyı kaldıran onun en büyük süsünü kaldırmış olur. Cicero

* Dostuna da, düşmanına da yardım et, çünkü o zaman dostunla daha yakın dost, düşmanınla da dost olursun. Clebul

* Başkalarıyla ilgilenmek suretiyle iki ay içinde dostlar kazanırsınız. Başkalarının sizinle ilgilenmesini beklerseniz iki yıl içinde bir dost kazanamazsınız. Dale Carnegie

* Açlık, ne dost, ne akraba, ne insanlık, ne de hak tanır. Daniel Defeo

* Bir akıllının dostluğu tüm delilerin dostluğundan daha iyidir. Demokritos

* Tek dostum kitaplarım, tek düşmanım cahil dostlarım. Diderot

* Düşmanınız yoksa, dost bakımından da aynı durumda olmalısınız. E.Hubbard

* Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en öldürücüsüdür. G.E.Lessing

* İnsanların en büyük dostu, zorluklardır. Çünkü onları karşılaştıkları bu zorluklar kuvvetlendirir. Gassion

* Yardıma çağırdığım şey acılardır. Çünkü onlar dosttur ve iyi öğütler verirler. Goethe

Es hat sich bereits 1 registrierter Benutzer bedankt.

Benutzer die sich bedankten:

wucuskemal

Verwendete Tags

DOSTLUK`la, iLGiLi, SöZLeR

Counter:

Hits today: 414 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 759,298 Average hits: 2,214.92 | Clicks today: 8,439 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,415,106 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,713.29 Counter age (days): 342.81 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri