You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ASiMELEK

.:: BOARD CHEF ::.

• "ASiMELEK" started this thread

Level: 63 [?]

Experience: 84,118,903

Next Level: 86,547,382

• Send private message

Steinbock

1

Wednesday, December 24th 2008, 9:21pm

HASRET SÖZLERİ

HASRET SÖZLERİ

Tüm kainatı sana göndermek isterdim ama sadece seni seven kalbimi, sana döktüğüm gözyaşlarını ve senin için beslediğim umutlarımı gönderiyorum.

Kahvemi doldurmadan az önce sigaram yakar beni sigaram içer beni işte ben asıl o zaman tüterim sevgiler o an tüter sen o an tütersin gözümde.

Simdi, çok uzaklarda gurbet ellerdeyim gelemem bebeğim, gurbetlerdeyim denizlere sor söylesinler senin hayalin tek tesellim.

Sevgilim, artık yokluğuna dayanamıyorum eğer gelmeyeceksen sürülmez sefa çekilmez cefa beklenmez vefa gibisin sen. Bitmeyen gece sonsuz işkence sanki bilmece gibisin sen.

Yaprak döken gençliğimin, altı kırmızıyla çizilip tırnak içine alınmış, suskunluğumun baş harflerisin.

Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkısını kurşuna dizeceğim seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim avukatım olur musun.

Bu gece rüyama gir gizlice beni sımsıkı sar. Öp kokla iyice son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice.

Vakit gece yarısı beynim arı kovanı karınca yuvası yalnızlık sarmış her yanımı bir seni düşündüm bir ben sabaha kadar.

Dolaştım sokaklarda, ağaran şafaklarda seni senden uzakta, sardım sardım ağladım.

Uzun kirpiklerini ok yapmışsın yay kaşlarınla atıp kalbime saplamışsın ne olur gel gel de o pamuk ellerinle çıkar şu oku sevgilim.

Hasretin öldürdü beni şimdi geceler çaresiz geceler sensiz bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sensiz. Söylemiş miydim? hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.

Gökyüzünde yıldız var, bakmaya doyamam, gene aklıma düştün bu gece uyuyamam. Artık bulutlara yazıyorum hasretimi, yağmur yağınca anlarsın ne çok özlediğimi.

Yalnızlık, ne mavi derinlikleri olan denizlerde, ne de sıcak çöllerde olmaktır. Yalnızlık, bu kentte seni arayıp da bulamamaktır.

Elinden dal gibi düşerken ümit, ne bir hasret dinle, ne bir ah işit. Mademki olmuyor, bir yaprak ol, esen rüzgarla git.

TIRPAN

V.I.P

• male
  • Deutschland

Date of registration: Feb 12th 2006

Occupation: Tasarim

Hobbies: Teknik

Level: 22 [?]

Experience: 39,005

Next Level: 49,025

• Send private message

Waage

2

Friday, December 26th 2008, 3:51pm

RE:HASRET SÖZLERİ

sag ol kardes
Demir tava gelir kömür biter.. Akıl başa gelir ömür biter..

*SaHiN*

Emekli Admin

• male

Date of registration: Feb 11th 2005

Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-

Level: 58 [?]

Experience: 37,285,930

Next Level: 41,283,177

• Send private message

3

Saturday, May 23rd 2009, 4:11pm

Paylasim icin tesekkürler ...

Counter:

Hits today: 316 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 759,200 Average hits: 2,215.06 | Clicks today: 6,667 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,413,334 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,711.73 Counter age (days): 342.74 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri