You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ŞİRİNE

~~KeLeBeKLeR ÖzGüRDüR, Dü$LeRiMsE TuTSaK!!!!~~°°°

• female
  • "ŞİRİNE" started this thread

Date of registration: Jan 20th 2006

Level: 44 [?]

Experience: 4,271,612

Next Level: 4,297,834

• Send private message

Steinbock

1

Friday, January 1st 2010, 1:25pm

Sevgili 2010;

Sevgili 2010;
Seni sevinçle karşılamamız başını döndürmesin. 365 gün sonra kıçına tekmeyi vuracağımızdan kuşkun olmasın. İnanmazsan ağabeyin 2009’a da sorabilirsin. Aynı şeyi ona da yapmıştık çünkü.
Sevgili 2010;
Biliyorum söylediklerim bir kulağından girip öbüründen çıkacak. Belki de bana çok ta müsait olmayan bir tarafınla gülüp geçeceksin. Kendini, kimsenin yere göğe sığdıramadığı güzeller güzeli bir prenses gibi hissediyorsun. Öyle ya, insanlar yolunu dört gözle bekliyor, uğruna karşılama törenleri yapılıyor, gelişinin şerefine eğlenceler tertipleniyor. Milli piyango bile adına çekilişler düzenliyor.
Sevgili 2010;
İnan ki aynı şeyi bir yıl önce 2009 için de yapmıştık. Onu da aynı coşkuyla karşılamıştık. Şimdi ise sırtımızdan yük atar gibi ondan kurtulmaya çalışıyoruz. “Git!” diyoruz “Bana uğursuzluk getirdin.” Yaşadığımız acıların, hayal kırıklıklarının hesabını ondan sormaya kalkıyoruz. Ve 2009, bir yıl önce arzu edilen bir kadın olarak girdiği hayatımızdan, terk edilmiş bir kadının kederiyle çıkıp gidiyor.
Sevgili 2010;
Ne çare, biz insanlar böyleyiz işte. Biraz maymun iştahlıyız. Güzellikleri çabucak eskitiriz. Çabuk bıkar, tez yoruluruz.
Sevgili 2010;
Birkaç saat önce tertemiz ve lekesiz olarak girdin hayatımıza. Çok değil, birkaç hafta içinde saflığını kendi kusurlarımızla kirleteceğiz, masumiyetini kendi aptallıklarımız uğruna heder edeceğiz.
Cinayetler işleyeceğiz. Dünyanın dört bir yanında kimin ne kazandığını bilmediğimiz savaşlar yapacağız. Afrikanın açlıktan ve bakımsızlıktan ölen çocuklarını televizyon haberlerinden, belgesellerden izlerken; ayaklanan vicdanımızı yatıştırmak için mazeretler üretmekten sıkılmayacağız. Benzeri görülmemiş bir yüzsüzlükle doğayı tahrip edeceğiz. Havayı kirleteceğiz. Suyu kirleteceğiz. Toprağı kirleteceğiz.
Yine riyakarlıktan, ikiyüzlülükten, küçük ve basit menfaatler peşinde koşmaktan vaz geçmeyeceğiz.
Ve sevgili 2010, bütün bu kötülüklere ne yazık ki seni de ortak edeceğiz. Havayı, suyu, toprağı kirlettiğimiz gibi seni de 365 gün boyunca aralıksız kirleteceğiz. En son gün de bütün yaptıklarımızın suçunu senin sırtına yükleyecek, bir vebalıdan kaçar gibi senden uzaklaşacağız.
Kendimize yeni bir kurban bulmuşuzdur artık: 2011
İşte bu yüzden diyorum ki sevgili 2010;
Seni coşku ve sevinçle karşılayan biz insanlara çok ta güvenmezsen iyi edersin. Haddim olmayarak benden sana bir dost tavsiyesi bu.
ErhanMete

kadir36

Moderator

• male

Date of registration: Oct 22nd 2009

Occupation: Pc Uzmanı

Hobbies: www.onur-board.eu

Level: 36 [?]

Experience: 961,153

Next Level: 1,000,000

• Send private message

Fische

2

Monday, February 8th 2010, 11:50am

RE:Sevgili 2010;

Paylaşım İçin Teşekkürler

Counter:

Hits today: 551 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 759,435 Average hits: 2,214.95 | Clicks today: 9,829 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,416,496 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,714.19 Counter age (days): 342.87 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri