You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

CALIKUSU

Trainee

• male
  • "CALIKUSU" started this thread

Date of registration: Feb 12th 2009

Level: 24 [?]

Experience: 64,768

Next Level: 79,247

• Send private message

1

Thursday, February 12th 2009, 10:20am

BİR KUTU DOLUSU YAŞAM

Bir Kutu Dolusu Yasam

" Bir kutu dolusu yaşam yolluyorum sana. Sade bir kurdeleyle süslenmiş. Çöz kurdeleyi ve kaldır yavaşça kutunun kapağını...

Kocaman bir fırça ve bin bir renk koydum kutuya, bir cennet resmi yapıp içine gir diye... Düşler serpiştirdim gizlice, düş kurmayı unutma diye... Bir tane de elma şekeri yerleştirdim, içindeki çocuğu yeniden tadabil diye...

Güneşin batışını, billur suyun sesini, kırmızı gelinciklerin saflığını, taze ekmeğin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklığını da sığdırdım. Ruhlarımız aç kalmasın diye kutuya biraz da sevecenlik koydum, güçlü ol diye... Çünkü acımasız olan güçsüzdür. Beyaz bir güvercin uçup kendi kondu kutuya, barışı ve özgürlüğü sunmak için...

Sevdiklerimize, onları sevdiğimizi söylemek için yarını beklemeyelim diye içtenliği, umudu, neşeyi, bağışlayıcılığı, özgüveni ve açık yürekliliği unutmadım, "Ben"in dışına çıkıp, "Biz"e ulaşabilelim diye.

Son olarak; bir kart iliştirdim kutuya bak ve aklından çıkarma:
Bu kutunun kapağını her kaldırışında yaşamla ilgili yepyeni şeyler keşfedeceksin. Yaşamak için yarını bekleme, al yaşamı kollarının arasına ve sımsıkı sarıl. Yaşamdan yalnızca almak yerine ona bir şeyler ver.

Kısacası, bütünüyle insan ol. Unutma! Yaşam dokuması henüz tamamlanmamış olağanüstü güzellikte bir duvar halısıdır ve sana ait olan boşluğu yalnızca sen doldurabilirsin. Kimseyi kırmamak ve üzmemek şartıyla istediğin her şeyi dene, bir gün sonsuzluğun bulutlarına oturduğunda ne aklın kalsın, ne de kırık bir yürek..."

*denizz*

Unregistered

2

Thursday, February 12th 2009, 10:24am

Emeklerine sağlık çalıkuşu...

*SaHiN*

Emekli Admin

• male

Date of registration: Feb 11th 2005

Hobbies: Fußball-Tischtennis-Boxen-Schwimmen-Auto fahren-

Level: 58 [?]

Experience: 37,288,007

Next Level: 41,283,177

• Send private message

3

Thursday, May 28th 2009, 2:58pm

Paylasim icin tesekkürler ...

Counter:

Hits today: 597 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 759,481 Average hits: 2,214.93 | Clicks today: 10,370 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,417,037 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,714.44 Counter age (days): 342.89 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri