Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor, Mehmedim şehit oluyorda Hâkka doğru yürüyor, Mehmedimi şehit edenler, Cehennemi boyluyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor.
Şehit Mehmedimin son sözü Allah Allah oluyor, Elinde solmuş bir fotoğraf yüzü gül gibi soluyor, Ey kahpeler, bu şeni dünya sizlere de kalmıyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor.
Mehmedim şehit oluyor, Cenneti görüp gülüyor, Şehit olacağın önceden bilip, mektuplar yazıyor, Bu analar Vatanı için, ne Mehmetler doğuruyor, Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor.
[GLOW=white]Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! [/GLOW]
Şehitlik şerbetinden içmek herkese nasip olmaz...
Ancak vatan için verilen canların da bir karşılığı olmalı...
1915 de şehitlerimizin kanlarıyla set çekilen, Çanakkale boğazından, 1918 de ellerini kollarını sallayarak geçen düşmanlar sarayı esir alıyordu... Cephede kazanıp masada kaybetmek böyle birşey işte...
Madem düşmanların geçmesin izin verecektiniz binlerce onbinlerce insanı neden savaşa soktunuz ? Ben bir şehit torunu olarak hakkımı helal etmiyorum onlara...
Ya şimdi ?
Kanlı terör örgütü elebaşı, senin benim vergilerimle krallar gibi bakılıyor. Arpası öyle fazla gelmişki, hala atıp tutuyor.
Kanıma dokunuyor...
Bugün olanları yaşamak için mi binlerce şehit verildi ?
Dtp denilen pkk sözcüleri meclise girip, benim vergimle maaş alsın ve beni sırtımdan vursun diye mi binlerce şehit ?
Yazıklar olsun... Haram zıkkım olsun... Kör şeytanlarından bulsunlar...
Çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum... Çok kızgınım...
[color=#990000][i][b][font='Comic Sans MS, sans-serif'][size=18]Türk İnsanı Para Gibidir İçine Işık Tut; ATATÜRK Yoksa Sahtedir...[/size][/font][/b][/i][/color]