You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

*M-CAN*

Emekli Admin

• male
  • "*M-CAN*" started this thread

Date of registration: Dec 16th 2005

Level: 48 [?]

Experience: 7,920,954

Next Level: 8,476,240

• Send private message

Waage

1

Saturday, July 7th 2007, 1:49pm

Kücük bir cocugun sehit babasina yazdigi özlem mektubu

Minik Bir Yürekten Babaya Mektup

Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.
Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.
İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?
Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.
Ölmediysen nerdesin baba?
Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.
Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?
Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.
O da sen yoksun yanımda.
Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?
Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?
Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.
Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?
Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba..

*NiSaN*

V.I.P

• female

Date of registration: Jun 27th 2007

Occupation: İNTERNET CAFE

Level: 41 [?]

Experience: 2,143,713

Next Level: 2,530,022

• Send private message

Widder

2

Tuesday, July 10th 2007, 11:36am

RE:Kücük bir cocugun sehit babasina yazdigi özlem mektubu

çok duygulandım bende bir gazi eşiyim benim çocuklarımda aynı duygular içinde olabilirdi şehitler için çok üzülüyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ paylaşım için sağolun

*GiNoBiLo*

_WORKER_

• male

Date of registration: Jun 26th 2007

Occupation: Üniversite öğrencisi

Hobbies: Spor, Web

Level: 36 [?]

Experience: 898,147

Next Level: 1,000,000

• Send private message

Stier

3

Sunday, July 15th 2007, 11:15pm

RE:Kücük bir cocugun sehit babasina yazdigi özlem mektubu

*28*saol abi cok huzunlü.... *28*

Counter:

Hits today: 1,580 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 760,464 Average hits: 2,215.88 | Clicks today: 17,847 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,424,514 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,720.09 Counter age (days): 343.19 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri