You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• female
  • "__gangsterin__" started this thread

Date of registration: Dec 10th 2005

Hobbies: Futboll

Level: 17 [?]

Experience: 11,796

Next Level: 13,278

• Send private message

Steinbock

1

Wednesday, December 30th 2009, 10:23pm

Merhaba Peygamberim, bugün yilbasi...[ MEKTUP ]

Merhaba Peygamberim,
Bugün bu toplulugu toplayip, onlara seni anlatmak istiyorum. Ben bugün onlara seni ne cok sevdigimi, senin ne cok degerli oldugunu, seni ne cok özledigimi anlatmak istiyorum.

Ta ben kücükken annem bana derdi, bizim Peygamberimiz gibi olmaya calis diye.. O kim ki? Niye simdi burda yok? Neden bize hic misafirlige gelmiyor ki ? diye sorardim hep. O bizim yanimizdan hic gitmiyorki, derdi. O senin gölgen gibi hep arkanda derdi bana annem.. Herkez onu cok seviyormus, bende sevecekmisim. Tanimadigim insani nasil sevebilirim ki? Huyunu suyunu ögrenmeden, iyi tarafini, kötü tarafini tanimadan, nasil sevebilirim ben birisini? Kizim, derdi annem.. Biz suan bu günümüze onun sayesinde geldik. Bize dogruyu, yanlisi, harami O ögretti. Onun hicbir kötülügü olmadi ki, bir kötü huyu yoktuki . Onun her sözü, her kelimesi sanki bir denizin dibinde bulunan bir cevher gibi degerliydi. Ama neden Anne? Neden O bu kadar degerli? Niye onun kötü bir yani yok? Diye sordum…

Cünkü, cünkü O Allahin Resulü! O nurlu bir insandi. Biz dogruyu, yanlisi onun sayesinde biliyoruz. Onu kendi babani nasil seviyorsan, kendi anana nasil deger veriyorsan, onu da en az okadar sevip bagrina basmalisin yavrum, derdi annem…
Birde Allahin evi vardi, Camii… Bak, bak suan yine burdayim! Kücüklügümden beri ben buralara gele gele büyüdüm. Hocalarim bana hep Peygamberimizin dediklerini, bize haram kilinanlari, yapmak zorunda oldugumuz görevleri ögrettiler. Sen dünyaya geldigin gece bizim icin cok degerliymis mesela. Tabi daha bircok özel geceler daha var…

Peygamberim, bu gece yilbasi diye topladik bu milleti. Hocalarima sordumda, sen Araligin 31.ci gecesine özel dememisin ki!? Peki, peki bu millet, bu disardakiler neden bu kadar büyük kutluyorlar bu geceyi? Senin özel kilmadigin geceyi, neden böyle dolu dolu geciriyorlar?.. Bu gece müslüman toplulugundan haric herkese özelmis. Bizim yilbasimiz ama, gecmis. Hem biz baskalari gibi kutlamadik o gecemizi. Kutlamak nedir ki aslinda? Bosa harcanan para degilmidir? O bombalara verilen parayla kimbilir kac acikda kalan aile dogar, öyle degil mi?

Peki Peygamberim, simdi sen gelseydin, anlatsaydin o bomba patlatanlara bunun günahini? Peygamberim, sen simdi gelseydin, bize burda gül kurusu dudaklarindan sözler söyleseydin?! Ama Efendim, sen gelsen, biz nasil bakariz senin o gül yüzüne?! Hicbirimiz hatasiz degiliz ki?!

Kimbilir kac kez bizi takip edip halimize üzüldün. Ah be ümmetim, benim bu kadar mi degerim vardi, kac kez dedin?! Ah be ümmetim, biraz olsun beni üzme, beni utandirma, diye kac kez göz yasi dökmüssündür biz günahkarlar icin..!
Peki, peki özür dilesek, sen bizim hasretimizsin desek, gelirmiydin Efendim?! Bir kac dakikalik olsun, bir kac saniyelik olsun bir gelsen?! Biliyoruz sen gelince gül kokar tüm alem. Ay bile sana bakarak aydinlatir etrafi…

Efendimiz, biz günahkariz, sen affedersin bizi, degil mi? Bize yüzünü cevirme Efendim,
BiZ SeNiN üMMeTiNiZ…

[Yazar: BEN Tarih: 23/12/2oo9 Saat: 15:oo]
*29* [B],~´__gangsterin__´~,[/B] *29*

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,595,088

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

Counter:

Hits today: 1,619 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 760,503 Average hits: 2,215.9 | Clicks today: 18,226 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,424,893 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,720.41 Counter age (days): 343.2 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri