You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

gocmez1

Beginner

• male
  • "gocmez1" started this thread

Date of registration: Dec 29th 2009

Level: 17 [?]

Experience: 10,549

Next Level: 13,278

• Send private message

Fische

1

Friday, September 10th 2010, 10:36pm

EPİC web browser.müthiş bir tarayıcı..

web tarayıcıyı nasıl buldunuz.

A total of 3 Votes have been submitted.

67%

çok hızlı (2)

33%

normal (1)

0%

çok yavaş

0%

hızlı

arkadaşlar.mozilla alt yapısını kullanarak hindistan için yapılan,ancak ingilizce olması nedeniyle herkes tarafından kullanabilen bu en yeni web tarayıcıyı eminim benim gibi herkes çok beğenecek.indirmeden hintlilerin web browseri işte ya demeyin.kendi antivirüsü bile var.siz sadece datebase yi indiriyonuz.istediğiniz zaman istediğiniz dosya veya sürücüyü taratabiliyonuz.ben fazla bi şey demek istemiyom.tüm menüler çok geliştirilmiş bir şekilde ekranin solunda bulunuyor.deneyin görün.

Versteckter Text Versteckter Text

Sie müssen sich bedanken oder einen Post erstellen um den Beitrag lesen zu können.

Es haben sich bereits 2 registrierte Benutzer bedankt.

Benutzer die sich bedankten:

Numberone, ozcangul55

AnkA

Emekli Admin

• male
  • Türkei

Date of registration: May 28th 2008

Occupation: Webmaster

Level: 42 [?]

Experience: 2,707,805

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Skorpion

2

Friday, September 10th 2010, 10:55pm

Chrome benzeri bir alt yapı üzerine oturtulmuş bir sisteme benziyor. Sol tarafa kısayollar koymuşlar, Mozilladaki "Yer İmi" seçeneğini biraz süslendirip daha cazibeli sunmuşlar kullanıcıya. Hız olarak Mozilla ile aşağı yukarı aynı sayılır. Hatta biraz yavaş diyebilirim. Ayrıca bağlandığın sitelere ingilizce giriş yapıyor! Bu da bilgisayarda dns ile ilgili değişiklik yaptığını gösterir!

Ben kısa ve öz olarak janjanlı bir browser isteyenler tercih etsin derim sadece.

Ayrıca browserin sayfası: http://www.epicbrowser.com/

Ziyaret edilmesinde fayda var ;)

.TR.
Artık sitede görevli değilim.
Soru ve sorunlarınızı aktif görevlilere bildirin lütfen.

*227* www.onur-board.eu *227*

gocmez1

Beginner

• male
  • "gocmez1" started this thread

Date of registration: Dec 29th 2009

Level: 17 [?]

Experience: 10,549

Next Level: 13,278

• Send private message

Fische

3

Saturday, September 11th 2010, 5:57am

Chrome benzeri bir alt yapı üzerine oturtulmuş bir sisteme benziyor. Sol tarafa kısayollar koymuşlar, Mozilladaki "Yer İmi" seçeneğini biraz süslendirip daha cazibeli sunmuşlar kullanıcıya. Hız olarak Mozilla ile aşağı yukarı aynı sayılır. Hatta biraz yavaş diyebilirim. Ayrıca bağlandığın sitelere ingilizce giriş yapıyor! Bu da bilgisayarda dns ile ilgili değişiklik yaptığını gösterir!

Ben kısa ve öz olarak janjanlı bir browser isteyenler tercih etsin derim sadece.

Ayrıca browserin sayfası: http://www.epicbrowser.com/

Ziyaret edilmesinde fayda var
anka.hiçde senin dediğin gibi sitelere ingilizce girmiyor.açtığın sayfa hangi dilde ise o dilde giriyor.yani normal browser gibi giriyor.dns falan değiştirdiği yok.senin dnsler değişmiştir .ondan sen ingilizce giriyon.yoksa normal yani.janjanlı dediğin seçeneklerde ise ne arasan var ama.yok yok.ben gerçekten çok beğendim.tabii herkesin görüşü farklı.
:thumbup:

AnkA

Emekli Admin

• male
  • Türkei

Date of registration: May 28th 2008

Occupation: Webmaster

Level: 42 [?]

Experience: 2,707,805

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Skorpion

4

Saturday, September 11th 2010, 9:08am

Benim dns değişse mozillada da aynı olur. ;)

Mozilla şu an tüm browserlerdan üstün. Eklendit desteğiyle birçok şeyi yapabilirsin. Hatta biraz bişeyler biliyorsan kendi scriptini yapıp bir dünya kısayol ve özelliği kullanabilirsin ;) Hız olarak ben farkını göremedim. Ayrıca Türkçe kullanamamakta kötü bir şey benim için. Sonuçta İngilizcem o kadar iyi değil :(

.TR.
Artık sitede görevli değilim.
Soru ve sorunlarınızı aktif görevlilere bildirin lütfen.

*227* www.onur-board.eu *227*

Counter:

Hits today: 2,117 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,001 Average hits: 2,216.71 | Clicks today: 21,314 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,427,981 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,723.99 Counter age (days): 343.3 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri