Türkiyede isini adam gibi yapan kisi sayisi cok azdir , dolandiricilikta da üstümüze yoktur , bakiniz Mynetin free adi altinda verdigi web hizmetinin gercek yüzü neymis , insanlara bedava alan tahsis ediyorlarmis gibi görünüyorlar degilmi (sözde hizmet) , peki bu free alanlarda site acanlarin bu siteleri popüler olursa mesela Google page ranklari 5 civari ve üzeri olursa ne oluyor biliyormusunuz ? , birden bire o sahis sitesine ulasamiyor , cünkü password u degismis oluyor , hacklendigini düsünüp bunun nasil olabilecegi hakkinda kafa yoruyor haliyle bulamiyor , cünkü bir Mynet calisani sitenin popülerligini farkedip passwordunuzu degistirip geri kalan senelerde Adsense geliri elde etmeye basliyor ,bu olay sitesi popüler olan bir degil bircok kisinin basina geldi , kisacasi adamlar sizin sitenizi popüler hale getirmenizi bekliyor ve tam gelir elde etmeye baslayacakken sitenize el koyup adseseden para kazaniyorlar , Ne dümen ama , ve bunun adi da halka hizmet
Burada yazanlarin aynisi benim de basima geldi ve hernedense bir yetkiliye ulasamdim (nasil ulasayim ki yapanlar yetkililer)
önceliklle gecmis olsun evet bunu daha önce duymustum ama neden böyle islerle ugrasir milletimiz onu anlayamadim kendi hesabina gercek bir site acsa ne dert kalir nede tasa nede böyle dolandirici isleriyle ugrasmak zorunda evet orada acilan site google,de rant yaptigi zaman site sahibinin elinden aliniyormus