You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

klon

Beginner

• "klon" started this thread

Date of registration: Oct 22nd 2008

Level: 16 [?]

Experience: 9,189

Next Level: 10,000

• Send private message

1

Monday, December 13th 2010, 11:11pm

Mynet te siteniz varsa hemen baska yere tasiyin

Türkiyede isini adam gibi yapan kisi sayisi cok azdir , dolandiricilikta da üstümüze yoktur , bakiniz Mynetin free adi altinda verdigi web hizmetinin gercek yüzü neymis , insanlara bedava alan tahsis ediyorlarmis gibi görünüyorlar degilmi (sözde hizmet) , peki bu free alanlarda site acanlarin bu siteleri popüler olursa mesela Google page ranklari 5 civari ve üzeri olursa ne oluyor biliyormusunuz ? , birden bire o sahis sitesine ulasamiyor , cünkü password u degismis oluyor , hacklendigini düsünüp bunun nasil olabilecegi hakkinda kafa yoruyor haliyle bulamiyor , cünkü bir Mynet calisani sitenin popülerligini farkedip passwordunuzu degistirip geri kalan senelerde Adsense geliri elde etmeye basliyor ,bu olay sitesi popüler olan bir degil bircok kisinin basina geldi , kisacasi adamlar sizin sitenizi popüler hale getirmenizi bekliyor ve tam gelir elde etmeye baslayacakken sitenize el koyup adseseden para kazaniyorlar , Ne dümen ama , ve bunun adi da halka hizmet

Burada yazanlarin aynisi benim de basima geldi ve hernedense bir yetkiliye ulasamdim (nasil ulasayim ki yapanlar yetkililer)

ALINTIDIR

Es hat sich bereits 1 registrierter Benutzer bedankt.

Benutzer die sich bedankten:

memetti

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,595,304

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

2

Monday, December 13th 2010, 11:48pm

önceliklle gecmis olsun evet bunu daha önce duymustum ama neden böyle islerle ugrasir milletimiz onu anlayamadim kendi hesabina gercek bir site acsa ne dert kalir nede tasa nede böyle dolandirici isleriyle ugrasmak zorunda evet orada acilan site google,de rant yaptigi zaman site sahibinin elinden aliniyormus

CaNTüRK

Emekli Admin

• male
  • Türkei

Date of registration: May 28th 2008

Occupation: Webmaster

Level: 42 [?]

Experience: 2,707,822

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Skorpion

3

Tuesday, December 14th 2010, 12:01am

Ben böyle bir şey olacağını pek düşmüyorum yinede :wacko: İyice bir araştırmak gerekir.

Ama size bir teklifimiz var. İnceleyin derim ;) Aşağıdaki resime tıklayın ;) Size site açalım ve desteğimiz her zaman yanınızda olsun ;)

.TR.
Artık sitede görevli değilim.
Soru ve sorunlarınızı aktif görevlilere bildirin lütfen.

*227* www.onur-board.eu *227*

Counter:

Hits today: 2,152 | Hits yesterday: 2,199 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,036 Average hits: 2,216.76 | Clicks today: 21,576 | Clicks yesterday: 21,936 | Clicks total: 6,428,243 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,724.28 Counter age (days): 343.31 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri