Yanip Sönen Üye isimlerini Boarda Yükleme [resimlianlatim]
Yanip Sönen Üye isimlerini Boarda Yükleme [resimlianlatim]
slm arkadaslar kusura bakmayin daha onceden ekleme yapmak isterdim ama simdiye kaldi umarim bu anlatimla isiniz daha kolaylasir kullanacaginiz code bu
1
resimler boarda kucuk gorunuyor otomatikmen buyutmek icin uzerine tiklayin
simdi soyle anlatayim yukardaki codeyi hangi isim icin kullanmak istiyorsaniz yeniden bir grup aciyorsunuz yoksa butun adminler ayni ismi kullanmak zorunda kalirlar yani ahmet ornek diyelim butun adminlerde ahmet gorunur
Gruppe erstellen giriyoruz diyelim ekleyecegim gif kendi nick ismim o zaman grubun isminide oyle secin ve yukardaki codeyi onun icine ekliyorsunuz Markierung in der "Useronline Anzeige":
ve bunu yaptiktan sonra okeyleyin tabiki gif resminide ftp de images ordnerin icine atmayi unutmayin
bunuda yaptiktan sonra birde yeni Benutzerrang erstellen yaratiyoruz onunda ismini ayni sekilde verin ve okeyleyin simdi
gif resmi ekledigimiz arkadasimizi acp den buluyoruz ve ayarlari degistiriyoruz Benutzergruppen: yazisinin icindeki seceneklerde arkadasimiz icin yaratigimiz grup ismini isaretliyoruz yani hem admin oluyor hemde o diger secenegide almis oluyor
orayida okeyledikten sonra bitmistir umarim yardimci olabilmisimdir sorun yasarsaniz bu baslikta sorunlarinizi dile getirin yardimci olmaya calisiriz saygilar
This post has been edited 1 times, last edit by "*KiRVE*" (Nov 18th 2007, 9:45pm)