Windows ya kurulum sırasında yada kurulduktan sonra donuyor.
Herkese merhaba,
Bilgisayarıma Win xp pro kurmaya çalışırken makine birden bire kurulum sırasında donuyor ve kurulum devam etmiyor. Bir kere tam kurulumu başardım ancak masaüstünü gördükten sonra dondu. Yeniden başlattım masaüstüne geldikten sonra tekrar dondu. Lütfen arkadaşlar acilen bir yardım edin. Bilgisayarı evimde iş için kullanıyorum ve şu an bir teknik servise verecek param yok açıkçası. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinize inanıyorum. Şimdiden teşekkürler...
RE:Windows ya kurulum sırasında yada kurulduktan sonra donuyor.
erkese merhaba,
Bilgisayarıma Win xp pro kurmaya çalışırken makine birden bire kurulum sırasında donuyor ve kurulum devam etmiyor. Bir kere tam kurulumu başardım ancak masaüstünü gördükten sonra dondu. Yeniden başlattım masaüstüne geldikten sonra tekrar dondu. Lütfen arkadaşlar acilen bir yardım edin. Bilgisayarı evimde iş için kullanıyorum ve şu an bir teknik servise verecek param yok açıkçası. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinize inanıyorum. Şimdiden teşekkürler..
merhabalar sizinle irtibatim daha iyi olurdu ama bilgisayrdan ne kadar anliyorsunz ve neredn uyesiniz bu onemli
eger yeteri kadar bilginiz varsa arbeit speicher hata sebebi olabilir bu hatayai ben cogu kez gordum genelde ramlar eskimeye basladiginda ortaya ckiyor bir zaman sonra donmain da otesine gidiyor bilgisayar hic acilmiyor daha ayrintili bir irtibat icin mesajlasabiliriz cunku yanlis anlamayin bilgisayri kullanmak anlamya ve parcalari bilmeye yetmiyor bazen ben bile hatasonuca cok zor variyorum yani sonuca bu arada ben berlinden ayrica bu sorun isletim sisiteminizden bilgisayarinizda takil bir parcadan bile olabilir ornegin bu isletim sisteminiz onceden boyle bir hata veriyormuydu
sonra bu bilgisyar laptopmu bilgisyarmi yanlis analamayin ama hic analmiyorsaniz bilgisyarinizi acmayin bile yani icini daha beter olabilir size neredn katildiginiz sordum sebebi almancada yardimci olabilirm elimden geldigi kadar cevaplarinizi bekliyorum