You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

• male
  • "beyefendi78" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2006

Level: 27 [?]

Experience: 152,467

Next Level: 157,092

• Send private message

1

Sunday, July 5th 2009, 8:14pm

format atamıyorum lütfen yardım edin

merhaba; benim daha doğrusu bir arkadaşımın yardımlarınıza ihtiyacı var.arkadaşın pc ye format atıp yeni bir xp kurmaya çalışıyoruz. sorunumuz şu: dosyalar kopyalanırken bazı dosyaları cd den kopyalamıyor ve kurulum doğal olarak gerçekleşmiyor. arkadaşın hdd benim pc de çok rahat ve sorunsuz xp kurabiliyoruz, aynı şekilde benim hdd de arkadaşın pc de çalışıyor. ama arkadaşın pc de kendi hdd bir türlü xp kuramıyoruz ayrıca benim pc de arkadaşın hdd kurduğum xp kendi pc sine taktığımızda açılışta mavi ekran çıkıyor ve hata veriyor. ne yapmalıyız acaba sorun neden ve nereden kaynaklanıyordur? lütfen yardım edin. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

2

Saturday, July 11th 2009, 9:15pm

arkadas birde bunu dene olmassa tekrar yaz

Format atmak isterken bazen şu hata mesajı ile karşılaşabiliyoruz `kur bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit bulamadı` bu hata mesajı ile karşılaşan arkadaşlar son zamanlarda biraz çoğalmaya başladı buda sata disklerin yaygınlaşması ile ortaya çıktı bu konuda yardım isteyen bir çok arkadaşa aynı çözüm yolunu önerdim ve hepside sonuca ulaştı. Şimdi burada bu hatanın giderilmesinde yapıcağımız işlemleri yazıcam ve sürekli bu hata mesajı ile alakalı konular açmak yerine tek bir konu ile sorununuzu giderebileceksiniz floopy 'den raid sürücüsü yükleyipte uğraşmak isteyen arkadaşlar bu mesajı dikkate almasınlar

Çözüm:
Bu hatayı almamızın sebebi sata driverların xp cd lerinde bulunmamasından kaynaklanıyor o yüzden bios tan sata denetleyicisini kapatmamız gerekiyor

farukikbal

Beginner

• male

Date of registration: Sep 13th 2009

Occupation: ÖÐRETMEN

Hobbies: ÝNGÝLÝZCE

Level: 18 [?]

Experience: 16,780

Next Level: 17,484

• Send private message

Widder

3

Sunday, September 27th 2009, 1:55pm

RE:format atamıyorum lütfen yardım edin

Paylaşımın için teşekkürler eline yüregine sağlık

Counter:

Hits today: 229 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,790 Average hits: 2,216.6 | Clicks today: 7,124 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,438,252 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,733.58 Counter age (days): 343.67 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri