You are not logged in.

VATAN İÇİN YAŞAYIP, VATAN İÇİN ÖLDÜLER ONLAR TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERİMİZE GÖMÜLDÜLER..

ellusi

V.I.P

• male
  • "ellusi" started this thread
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Jul 3rd 2007

Occupation: serbest isletmeci

Hobbies: BilgisayarveElektronik

Level: 27 [?]

Experience: 144,935

Next Level: 157,092

• Send private message

Steinbock

1

Thursday, August 20th 2009, 12:54pm

Windows Kablosuzağbağlantisini bulmuyor

Selam arkadaşlar benim windows kendi güvenli (Şifreli)ağbağlantimi bulmuyor.Şifreyi iptal ettiğimde
kalosuz aglantilarini gösteri tikladigim zaman benim agim görülüyor.Fakat tekrar kurup sifre verdigimde agbaglantisi kayboluyor ve internete baglanamiyorum.Yardimlariniza ihtiyacim var.Simdiden tesekürler.

seyhsamil 64

Emekli Admin

• male
  • Deutschland

Date of registration: Nov 5th 2008

Occupation: Pc Doktoru

Hobbies: Pc

Level: 42 [?]

Experience: 2,596,033

Next Level: 3,025,107

• Send private message

Wassermann

2

Thursday, August 20th 2009, 1:34pm

RE:Windows Kablosuzağbağlantisini bulmuyor

selam siz kablosuz ag baglantisi kurmak istiyorsunuz anladigim kadariyla kullanmak istediginiz Wireless usb yani driveleri tamammi bazilari drivelerden sorun yaratir tanimaz tanisada baglantiyi bulamaz v.s sorunlar gelir eger driveleri tam ise o zaman baglanti hizina bir bakin yada sinyale + yine kullanmak istedigniz usb cd,si varsa onu mutlaka kurmaniz lazim

This post has been edited 1 times, last edit by "seyhsamil 64" (Aug 20th 2009, 1:35pm)

ellusi

V.I.P

• male
  • "ellusi" started this thread
  • Deutschland Türkei

Date of registration: Jul 3rd 2007

Occupation: serbest isletmeci

Hobbies: BilgisayarveElektronik

Level: 27 [?]

Experience: 144,935

Next Level: 157,092

• Send private message

Steinbock

3

Thursday, August 20th 2009, 3:17pm

RE:RE:Windows Kablosuzağbağlantisini bulmuyor

Quoted

Orjinal Yazari seyhsamil 64
selam siz kablosuz ag baglantisi kurmak istiyorsunuz anladigim kadariyla kullanmak istediginiz Wireless usb yani driveleri tamammi bazilari drivelerden sorun yaratir tanimaz tanisada baglantiyi bulamaz v.s sorunlar gelir eger driveleri tam ise o zaman baglanti hizina bir bakin yada sinyale + yine kullanmak istedigniz usb cd,si varsa onu mutlaka kurmaniz lazim

Selam ben kablosuzag baglantisini kurmusum(konfigiration) yapmisim. Laptopa kablosuz ag baglantilarini göster diye tikladigimda benimkablosuz ag baglantim güvenli (sifreli)ag baglantisi diye görülüyor.Baglan diye komut verdigimde sifreyi girip bagalaniyorum.Fakat aynisini Pc.de(Normal bilgisayarda )yapamiyorum.benim kablosuz agim görülmüyor.Ama sifreyi iptal edip tekrar aradigimda benim kalosuz agim görülüyor.daha önce böyle bir sorunum yoktu.bilgisayari yeni installation yapmak zorunda kaldim ve bu sorunu y<asiyorum.Wriless Usb kullanmiyorum.

Counter:

Hits today: 229 | Hits yesterday: 2,677 | Hits record: 9,256 | Hits total: 761,790 Average hits: 2,216.6 | Clicks today: 7,132 | Clicks yesterday: 24,461 | Clicks total: 6,438,260 | Clicks record: 60,478 | Clicks avarage: 18,733.58 Counter age (days): 343.67 | Counts since: Jun 18th 2011, 2:13pm

Zirve1 en iyi Türk Siteleri
Zirve1 en iyi Türk Siteleri